סקר סימנים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בעקבות כל סיפורי הלידה כאן לאחרונה וכמות האינפורמציה הזאת שנזרקת עלי מכל כיוון (חברות הורים משפחה וכד) אני חושבת שהכי עדיף לשאול את המנוסות...

כולם אומרים לי אל תדאגי, כשיגיעו צירים תרגישי, אבל יש כאלו שאמרו שבכלל לא הרגישו צירים אלא רק כאבי גב קלילים או סתם התרוקנות מעיים או שפשוט הפסיקו להרגיש תנועות עובר... לא יודעת כבר מה לחשוב.

אז לכל מי שילדה לאחרונה ובכלל:

איזה סימנים גרמו לכן להבין שזהו, הגיע הרגע, וצריך להרים טלפון לבעלול לעבודה ולהגיד לו ממי זה זה!! או לחילופין להעיר אותו עם בעיטה ולהגיד לו קום הולכים?
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לא מטומטם לחלוטין - שאלה הגיונית מאד.
    אז ככה
    עם אוריקי - היתי ב US והפנו אותי לבית חולים כי הדופק שלו לא היה סדיר. שם בדקו והפנו אותי לניתוח חירום (שבוע 40 בול)
    עם אמילי - הפקק יצא, והיו לי צירים כל 10 דקות, עד שהם נהיו בלתי נסבלים. אז נסענו לבית חולים ומסתבר שהיתי בכר עם פתיחה 4 ומחיקה 80. הקיצר היא נולדה עם צירים לא סדירים אבל כואבים
  • לי לא היו סימנים לפעמים קצת התקשויות בבטן שלא גרמו לכלום
    אני הגעתי לזירוז (כמעו שבוע 42) אחרי הזירוז באו כל הסימנים שלא היה קשה לפספס אותם (צירים חזקים)

שיהיה המשך הריון קל ותקין ושתצאי בידיים מלאות אמן!

• בכלל לא מטומטם

• היו לי צירים שלא הובילו לכלום- ילדתי עם זרוז בגלל מיעוט מים
    בהתחלה היו צירים לא אפקטיבים אז היה עוד זרוז
    וכשהצירים האמיתים הגיעו- לא היה אפשר לפספס אותם (וכל המחלקה שמעה אותי
  • ב"ה

מאמי זה בכלל לא מטומטם!!
    אני בלידה הראשונה הגעתי לבי"ח בגלל צירים ( אפילו לא תזמנתי ) הייתי מעומדת לזירוז כי הייתי כמעט 42 , יום חמישי הגעתי עם צירים לא סדירים ופתיחה 2.5 ס"מ אמרו לי בגלל שיום אחרי הייתי אמורה להגיע לזירוז שכבר יקבלו אותי לחדר לידה ואכן התקבלתי ואחרי זירוז של 12 שעות יצא הנסיך הגדול!

בלידה השנייה לפני שבועיים הייתי איזה 10 פעמים בבי"ח בגלל צירים ( לא סדירים שלא גרמו לפתיחה בכלל
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• אצלי היה דימום באמצע הלילה שהסתבר כפקק הרירי וכמה שעות אחרי זה התחילו לי צירים כל 2 וחצי דקות, צירים אי אפשר לפספס!!!!!

• אצלי זה התחיל (הצירים) בכאב ממש חלש שהלך והתחזק וגם הזמנים בין לבין
    התקצרו. הצירים התחילו ב16:30 וב20:30 כבר הייתי בבי"ח עם פתיחה של 4
    ומחיקה 80%. בזמן שהתחילו הצירים יצא לי כל הפקק הרירי ואז הבנתי שיש לי צירי לידה.
    אל תדאגי, כשיבוא רגע האמת - את תדעי!

• לי פשוט ירדו המים. זרם אדיר של מים... את זה אי אפשר לפספס
  • בהריון הראשון הלכתי למוקד בגלל התקשויות בבטן, מהמוקד שלחו אותי למיון כי היה לי לחץ דם גבוה והם אמרו לי לבקש זירוז כי אני כבר בשבוע 40 ופחדו מרעלת, כהשגעתי לבית חולים בדקו לי פתיחה והייתי בפתיחה של 4 ס"מ, ישר הכניסו אותי לחדר לידה.
    בהריון השני, כבר פחדתי שאני לא מרגישה צירים, אז ברגע שהרגשתי שוב התקשויות בבטן כמו בלידה הראשונה נסענו לבית חולים, היה לי פתיחה 2 וחצי, שלחו אותי להליכה ואחרי שעה התקדם ל-3 וחצי ונכנסתי לחדר לידה.
    ובהריון האחרון הרגשתי יותר את הצירים, לא היו סדירים, ואז שכנה שלי (שהיא אחות) אמרה לי לא להתחשב בתדירות אלה בחוזק של הצירים, לפנות בוקר לא הצלחתי להרדם (לא כאב לי כל כך אבל כן יותר כואב ממש שהרגשתי אי פעם) ונסענו לבית חולים, ארבע שעות אחרי נולד נווה (וחשוב להדגש שגם כל הזמן שהייתי בבית חולים לא היו לי צירים סדירים ובכל זאת הלידה התקדמה מהר)

אני בטוחה שברגע שזה יתחיל את תרגישי, וגם אם לא תיהי בטוחה מקסימום תסעי לבית חולים ויחזירו אותך.
    בדרך כלל לידה ראשונה לוקחת יותר זמן והכל מתרחש יותר לאט, אבל אם זה יתקדם מהר תזמיני אמבולנס (עדיף מלידה באוטו או בבית).

מאחלת לך לידה קלה ומהירה (לא באוטו או בבית) אבל מהירה בבית החולים
  • מדהים כמה שזה שונה אצל כל אחת...
    מעניין מה חביתוש יחליט לעשות במקרה שלי...

רק שיחליט...
  • אצלי פשוט ירדו המים בלי התרעה מוקדמת .בלילה הלכתי לעשות פיפי ואחרי שקמתי המשיך לנזול ואז ניגבתי עם צמר גפן והיה ריח של זרע והערתי את בעלי ונסענו לבית חולים ואכן הייתה ירידת מים אבל פתיחה רק 1.5 ולקח לי 13 שעות ללדת וזה אחרי שפעמיים עשו לי זירוז. אני מאוד מקווה שהלידה הזאת תהיה יותר מהירה.
  • אהההמממ חחחחח
  • לי ירדו המים ככה שלא יכולתי לפספס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה