-
אני חושבת שאת צריכה לפנות ליועצת שינה...
לא בפורום, אלא ממש כזאת שתבוא הביתה ותלווה אותך.
מניסיון שלי אני יכולה להגיד שמסגרת (גן, משפחתון) משפיעה עליהם מאוד לטובה בהרגלים למיניהם, כולל הרגלי שינה..
בהצלחה מותק
-
בת כמה היא?
אולי היא מצמיחה שיינים?
[/url
-
ג'ני , חשבתי על זה.. אני כבר לא יודעת מה לעשות היא לא נרדמת בשום דרך....
אני יושבת שבמשפחתון זה משתנה אבל כרגע אני לא מכניסה אותה..ואני חייבת למצוא פתרון
-
יש ב"לוחשת" ממש תוכנית פעולה לסידור השינה של תינוקות.
היא ממליצה לטפל קודם בבעיות השינה במהלך היום ואז לרוב הבעיות בלילה נפתרות.
-
מקווה שהכל יסתדר
-
קרן , הבעיה היא בעיקר ביום............................ בלילה היא נרדמת יחסית "מהר" אחרי שהיא כ"כ עייפה ולא ישנה כל היום..
אין לי את הספר. אולי אני אחפש איפה לקנות אותו... למרות שהמצב לא משהו
-
אויש ממש איזה קשה...
-
לי יש את הלוחשת, אין לי בעיה לשלוח לך אותו...
אבל הלוחשת מציעה את אותם פתרונות שתציע לך יועצת השינה בפורום השכן (לשבת לידה, טפיחות, צליל מונוטוני) ואני מתארת לעצמי שניסית את כל זה ומיצית..
-
כן ג'ני מתוקה... זה באמת כל מה שמציעה היועצת שינה, ניסיתי הכל!! והתמדתי כ"כ!!!!!
אוווף....
אולי כן יעזור לי לקרוא... אם תוכלי לשלוח לי את הפרק למייל...
[email protected]תודה
-
היא מציעה בספר יותר מאשר רק טפיחות... הכל מתחיל משיגרה של אוכל-משחק-שינה ואחרי יום-יומיים קשים את אמורה להצליח לסדר לה את השינה.
את מצליחה לזהות מתי היא מתחילה להתעייף?
-
אין לי ממש עצות אבל אולי תדברי עם הבנות שעברו את זה... אני יודעת שמיכל היתה מאד מוטרדת מזה וזה הסתדר. תתיעצי איתה מה היא עשתה....
נשיקות

-
כן אני מצליחה לזהות טוב מאוד מתי היא מתעייפת... הבעיה היא... שהיא לא מוכנה לישון
תודה שימריתי אני אתייעץ איתה
-
אורטלי, אני אסרוק לך בכיף...
רק תעשי לי טובה, תשלחי לי תזכורת בפייס, עם המייל שלך, כי אני בעבודה ובטוח אשכח
-
בגלל שאין לך את הספר אני אכתוב לך בקיצור:
את צריכה לכונן שיגרה שבה בשעה שאופק אמורה לישון את מנסה להרדים אותה, ואם היא לא נרדמת אז תמשיכי עד שיגיע הזמן לקום - נגיד שעה וחצי.
אחרי זה תני לה אוכל ולשחק, וכשיגיע הזמן לתנומה הבאה שוב תנסי להרדים אותה, ושוב אם לא הולך תמשיכי להרדים אותה עד שיגיע הזמן לקום.
לפני הזמן שהולכים לישון תעשי איזשהו טקס שינה. תסגרי תריסים, תגידי לה בשקט שעכשיו הולכים לישון, או כל טקס מעבר חשינה שמסתדר לכן.
השאיפה היא שאחרי שתכפי על אופק שיגרה היא תלמד מתי הולכים לישון.
אולי היא מתעוררת מאוחר מידי בבוקר? מתי היא קמה?
כמה פעמים היא ישנה במהלך היום?
-
-
ג'ני, תודה אני אשלח לך
-
ואת לא מצליחה להחזיר אותה לישון?
-
אין סיכוי שבעולם להחזיר אותה לישון. הוא פשוט לא מוכנה מתעוררת לגמרי!!! וניסיתי מאות פעמים..לא פעם אחת. אני פשוט מוותרת
-
דעתי האישית היא ללכת ליועצת שינה - בהצלחה
-
אם זה נמשך תקופה ארוכה הכי טוב לפנות ליועצת שינה
אבל מאידך - כמה פעמים ביום היא ישנה?! אולי היא באמת לא עייפה?
אולי משהו מציק לה בארוחה האחרונה שהיא אוכלת... אולי היא רעבה...
תנסי למצוא את הסיבה
-
בדקתי את הסיבות... תאמיני לי
אני רואה שהיא כן עייפה כי היא משפשפת עיניים ומנדנדת והעיניים שלה נהיות אדומות... אני תמיד משכיבה אותה שהיא שבעה, נקייה, ועייפה. ולא הולך
אגב, כאשר התייעצתי עם אחות טיפת חלב היא אמרה לי משהו שיש מצב שזו הסיבה כי אני באמת רואה את זה!!!!!!!!!!!!
היא אמרה לי שכאשר היא ישנה היא לא יודעת איפה אני... ולכן היא מפחדת להירדם, זאת סוג של חרדת נטישה... ולכן גם בלילה היא מתעוררת ורק כשהיא רוא אותנו אז היא נרגעת וחוזרת לישון...
-
הבנות ענו לך יפה
קבלי חיבוקים מאמי
-
תודה מותק
-
איך היא במהלך היום? אנרגטית? יש טווח ריכוז טוב? היא מצליחה להתרכז במשחק?
יש שגרת שינה קבועה? מה קורה כשהיא מתעוררת? איך את מגיבה?
-
היא משחקת.. מתרכזת וכן יש לה מרץ..היא זוחלת אחורה...
כשהיא מתעוררת אני מרימה אותה..