היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אומנם אני לא יותר מידי פעילה פה אבל נכנסת מידי פעם קוראת ומחכימה...
    יש לי שאלה לבנות שנקלטו...
    האם אחרי ההחזרה התנהגתן כרגיל?
    אני אחרי החזרה של 4 עוברים אתמול נחתי בבית והיום חזרתי למשרד לעבוד כרגיל אבל יש לי ממש רגשות אשם שאני לא עושה הכול די לעזור לעוברים שלי להשתרש מה אתן אומרות??
5 תגובות
עמוד 1
  • אחרי החזרה אפשר להתנהג כרגיל.. אין צורך במנוחה מתמדת, ואת בטח שיכולה לחזור לעבודה
    אך לא מומלץ לעשות דברים שיכולים לאמץ את הרחם , כמו להרים כבד, או לקיים יחסי מין בזמן שבו העוברים משתרשים..
    אני אחרי ההחזרה גם ניקיתי את הבית ועשיתי הכל כרגיל מלבד להתכופף ולהרים כבד..

בהצלחה.. תעדכני...
  • אחרי ההחזרה הראשונה שלי (שני טריים) ישבתי בבית 3 ימים והתפללתי...
    חזרתי לעבודה ביום הרביעי ולא נקלטתי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• פתאום אני קוראת שוב....וווולא מבינה משהו...
    החזירו לך 4 עוברים ???? בת כמה את? למה כל כך הרבה?
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי אשכולית!
    כן החזירו4 אני בת 27 וזאת כבר החזרה רביעית שלי בפעמים הקודמות היו 2 טריים אחד מוקפא ועוד אחד טרי וזהו.. אף פעם לא הגענו למצב שיש הרבה עוברים להחזרה אז הרופא החליט להחזיר 2 במצב טוב ועוד 2 פחות טובים
  • אין לך מה להרגיש רגשות אשם, תכלס הרופאים אומרים להנתהג רגיל, לשתות הרבה ולא להרים דברים כבדים. מאוד חשוב שתקשיבי לגוף שלך והשאלה היא איך את מתנהלת בעבודה. אני נחתי בבית עד התשובה בהפריה שנקלטתי כי העבודה שלי לחוצה והאווירה לא היה טובה.

המון הצלחה ובשורות טובות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה