היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה יהיה? אור כבר צוחקת עליי קבוע "אמא, הראש שלך בתחת" (היא שמעה אותי אומרת את זה לעצמי - ואימצה את המשפט [email protected]
img] פייס: ortal_hori
18 תגובות
עמוד 1
הראש שלך בתחת !! גדול
בדיוק התכוונתי לומר שזו רק ההתחלה... חחח... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
חחחח לשמוע את זה מאור
היא גם אומרת את זה ונקרעת מצחוק עליי - אתן מתארות לעצמכן מה אני עושה לה באותו רגע - למות!!!!!
כפרה עליה - אני כל פעם רק מזכירה לה שמותר לדבר ככה רק ליד אמא ורק בבית, שחלילה לא ישמעו אותה ככה בגן [email protected]
img] פייס: ortal_hori
סליחה על התגובה שלי, אבל אם יואב היה אומר לי משפט כזה , זה לא היה מתקבל בצחוק אצלי....
את גדולה!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מקווה שלא תעלבי מתגובתי אבל גם אני כמו שרית לא הייתי צוחקת על משפט כזה... לא בבית ובטח לא מחוצה לו... היום זה משפט כזה מחר חלילה היא יכולה להרשות לעצמה להגיד דברים יותר בעייתיים... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!