מזועזעת... איך הילדים של היום חושבים?! איך?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
21 תגובות
עמוד 1
  • תקשיבי זה מזעזע אין ספק
    אבל מה שהכי הורס אותי זה שהיא בת 11 "ילדה" והם בני 12 "נערים"
    צריך קצת פרופורציות בחיים.
    אני מנסה להבין משהו האם זה מקרה חד פעמי שבו משכו אותה בכח תפסו אותה ואנסו אותה
    או אמרו לה בואי תהני איתנו נבלה ואז תהיי מקובלת
    עם כל הכבוד לא מסוגלת להשוות בין מקרים כאלה -עד כמה שזה מזעזע שניהם .
    "ברגע שהיא קטינה אין דבר כזה מין בהסכמה" - אבל גם הם קטנים וחוש ההגיון של שניהם לא מפותח דיו

• הכל בא מהחינוך בבית

ילדים בני 12 יכולים לחשוב בהיגיון אם היו מלמדים אותם בבית.

זה פשוט מזעזע!
    [/url
  • כן וגם ילדות בנות 11 שאומרים להן שהן יהיו מקובלות אם ישכבו אם כולן - גם הן אמורות לחשוב בהגיון
    הילדה שלי בת 4 ויודעת שאף אחד בחיים לא יגע בה במקומות שהיא לא רוצה שיגעו בה

• וכן אני יודעת שיש לי דעות מאוד שונות וקיצוניות.
    גם לגבי פרשת הנשיא קצב - גם הוא לא חטף אף אחת קשר אותה ואנס אותה בכח פיזי.
    אם יש מטומטמת שמסכימה לשכב אם מישהו כי הוא מבטיח לה קידום או מאיים שאם לא הוא יפטר אותה - זה לא נקרא אונס - וזה פשוט לירוק על נשים שבאמת עברו אונס. זה הטרדה מינית ואולי אפילו שימוש לא ראוי בתפקיד - אבל זה לא אונס!!!!

• יוווווווווווווווווווווווווווו סיון!!!!! אני פשוט מסכימה איתך בכל מילה ומילה!!!!!!!!!!!!! זה בדיוק מה שאני אמרתי על קצב!!!!!!!

וגם בקשר לחינוך ומה שאת מלמדת את הבנות.

היום כל כך מפחיד ונורא צריך לשמור על הבנות ולשים לב טוב..

אני נראה לי יעקוב אחריה מרוב פחד כל הזמן..חחח

• מזעזע...
  • סיוון כל מילה שלך בסלע!!!

פעם ראשונה שאני רואה כזו דעה על קצב בגלוי! ומסכימה עם כל פסיק והברה!!!

• האמת שכתבתי את הדעה שלי פה פעם והותקפתי קשות

• מזעזע שבפאקינג גיל 12 יכולים לחשוב בכלל על דבר כזה.
    ראאאאאבק, אם הילדים של היום כ"כ מפותחים שינעלו את עצמם בחדר ויביאו ביד מול סרט פורנו!!!!

לא יכולה להבין פה אף אחד שמגלה חמלה והבנה כלפיהם כי 'הם רק בני 12'! אני באמת לא מבינה אתכן!
    יש לכן בנוווות! אלוווהים אדירים!!!
    אם חס וחלילה בגיל 10 יתפוס אותה ילד גדול ממנה בשנה ויעולל בה מעשים מגונים? מה אז? עדיין תהיה לכן אותה תפיסה- שהוא רק בן 11 והוא לא מבין? נוו באמת!
    ילד שבגיל 12 מתחיל לאנוס, אני לא רוצה לדעת מה הוא יהיה בגיל 17.

באמת שאני בהלם מכן . תסלחו לי..

• סיון, תגידי את רצינית??? על מה את מדברת?
    את חושבת שיש נערה שנאנסה שלא לימדו אותה או שהיא שמעה שאסיר שיגעו לה באיברין אינטימים?
    את חושבת שזה עוזר למישהי במשהו שהיא עומדת מול אנס ואומרת לו פה וםה אסור לך לגעת בי?
    אני מאחלת לך שלעולם לא תעמדי במקום שחבורת גברים אונסת אותך ומה שנשאר לך לעשות זה לשתוק ולחכות שיגמר
    כן, לשתוק כי אם תגידי מילה זה יהיה הרבה יותר גרוע
    את באמת חושבת שהיא נתנה לשלושה או ארבעה לאנוס אותה כדי שתהיה מקובלת?? בחדר מדרגות?? את היית חושבת בהגיון שאת בת 11 חלשה וכנועה וארבעה בחורים חזקים ממך אונסים אותך???
    חוש ההגיון לא מפותח? ואוו השארת אותי בלי מילים
    אז הם זכאים
    וגם קצב זכאי
    וכל מי שאנס גם זכאי כי יכול להיות שלא היה לו חוש הגיון מפותח. אז בואי פשוט נגיד בריש גלי שמותר לאנוס עד גיל 18??? ובכל מקרה אם מישהי נאנסת היא אשמה?
    נראה אותך עומדת במקום של הילדה הזו ומדברת ככה
    אני מאחלת לך שלעולם לא תחווי פסיק ממה שהיא עברה וממה שעוד צפוי לה.
    אני בשוק מהתגובה שלך אפילו יותר מהסיפור הזה.

• אם תעצרו רגע ותקראו מה כתבתי אולי תחשבו אחרת
    כתבתי שאני לא משווה מצב חס ושלום שלוקחים תופסים ואונסים בכח
    אני פשוט אומרת שיש מקרים שהילדות אומרות הוא אמר לי שאם לא אשכב איתם אז לא אהיה מקובלת - נו ו...? אז לא תהיי מקובלת אז מה?
    ופה הפאק הוא לא רק בחינוך של ההורים של הבנים אלא גם בחינוך של ההורים של הבנות!!!!

ואל תכניסו לי מילים לפה ואל תנסו לעוות את דבריי!!!!
    אני לא אמרתי שנאנסת היא אשמה
    אני לא אמרתי שעד גיל 18 אי אפשר להאשים באונס

ומצטטת:
    "אני מנסה להבין משהו האם זה מקרה חד פעמי שבו משכו אותה בכח תפסו אותה ואנסו אותה, או אמרו לה בואי תהני איתנו נבלה ואז תהיי מקובלת"

ולגבי קצב - לא היו שם ילדות קטנות, היו נשים מבוגרות אז פה בכלל אין דיון מבחינתי - לי ברור ששום הבטחות בעולם לא היו גורמות לי לשכב אם אף אחד מרצוני, חוץ משימוש בכח פיזי.

• וגולי דווקא ממך המחנכת הדגולה מורה בישראל הייתי מצפה לחשוב לפני תגובה וקצת הבנת הנקרא - ובטח לא להמציא דברים שאני לא אמרתי!!!!

• הבנתי טוב מאד את מה שכתבת.
    אם את חושבת שמציאות של אונס והתעללות הוא כל כך פשוט ומסתכם בזה שהציעו לה להיות מקובלת
    את טועה. זה הרבה יותר אכזרי מזה. אכזריות שאפילו אי אפשר לתאר במילים.
    וילד בן 12 טוב מאד מבין מה הוא עושה. ולא צריך למחול לו ולוותר לו.
    אבל את לא מבינה שאם הוא ישב עם ההורים שלו חשמע אותם אומים, שתואר אונס קבוצתי במקום אחר, ״ומה עם הנערה? איפה היה ההגיון שלה?״ את לא מבינה שבשבילו זה אישור חעות את זה? הכי הרבה יגידו שהיא לא הפעילה הגיון. אבל איזה הגיון תפעילי שיש סביבך 4 בנים חזקים וגדולים ממך?

וקצב? רוצה לקרוא את פסק הדין? יש לי אותו.

• גולי, שוב, הבנת הנקרא.

סיון מדברת על מקרים בהם הנערה "נאנסת" שלא כתוצאה משימוש בכוח פיזי אלא ברצון לרצות או משהו דומה.

שימוש באלימות פיזית זה משהו אחר וברור בכל מקרה שהנאנסת לא אשמה.

אסור לשפוט בשום מצב שהוא, אבל בואי נאמר שיש נערות שלא יסכימו למה שנערות אחרות כן יסכימו עבור מעמד חברתי או להיות ב"חברה". וזה נקרה לפעול בצורה הגיונית.

אם היו מציעים לילדה בת 5 להוריד בגדים תמורת ממתק, יש ילדות שהיו עושות זאת כי לא חונכו שאין לעשות זאת לעולם. ויש ילדות שהתחנכו כך שגופם הוא פרטי ואין לחשוף בשום מצב איברים פרטיים, והן לא היו "מתפתות".

נראה לי שזה מה שסיון התכוונה לומר. סיון תקני אותי אם אני טועה.

• אני יודעת דבר אחד שאם כתוב על מישהי שמספרת "הם אמרו לי שאם לא אשכב איתם הם יספרו לכולם ששכבתי איתם" זה נשמע לי אבסורד מוחלט שהם יואשמו באונס!.
    זה לא תקין זה ראש מעוות זה פאק גדול בחינוך זה בושה של נוער וזה פשע - אבל זה לא אונס!
    צריך פרופורציות להגדרה אנס וצריך לעשות סדר בעונשים.

קצב לא זכאי אבל הוא לא אנס -העונש שלו הוא למען יראו ויראו ולא תואם למעשים. אנסים אמיתיים מקבלים פחות - וזה אבסורד!

• אחת ויחידה את אחת ויחידה. ואני איתך בכל מילה

• אני לא ממש מבינה על מה תקפתם את סיון.. בעיניין קצב היא צודקת לגמריי!!

בעיניין הילדה שנאנסה, את הבנים האלה שהם גם ילדים בעצמם הייתי מענישה בשיא החומרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם עשו מעשה מחריד.
    זה נורא מפחיד העולם של היום שאומרים לילדה תעשי משהו ותהיי מקובלת! עצוב שילדות מקשיבות לטיפשים כאלה ושבבית לא מלמדים אותם.
    עצוב שהעולם שלנו והמדינה שלנו הגיעה למצב שבא כל יום נאנסים

אני חושבת לחלוטין שמי שאונס צרי לסרס אותו!!! לחתוך לו ה-כ-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

במיוחד לעשות ככה לפדופילים. בארץ הענישה לא מספיק חזקה ולכן יש כ"כ הרבה פשיעה.
    הילדים האלה שאנסו לא צריך לסרס אבל צריך להענישם בחומרה ולהבין מזה לקחת ילדה ולשכב איתה כולם. הבעייה שילדים היום פותחים אינטרנט ורואים סטרים כחולים וחושבים שאורגיות של ילדים זה בסדר...

הם רואים אמטיוי וחושבים שבחורות ערומות שרוקדות וזזות כמו נערות ליווי -שככה צריכה להיראות אישה וככה צריך להתנהג אליה כמו יצאנית... זו הבעיה שהעולם התלכלך מידי והכל כ" כפרוץ בטלביזיה וילדים רואים הכל וחושבים שזה בסדר.

בגלל זה האלימות והאונס הוא הרבה הרבה יותר מהעבר.

עצוב

• לאחר שחפרתי עמוק בפרשת קצב

במקרה הזה יש לי רק דבר אחד להגיד
    "בטנגו יש 2"

וההיא לא טלית שכולה תכלת" לא שהוא כן אבל נסחפו לגמרי התקשורת רצחה אותו

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • פונפון - צודקת לגמריי
    הנשים הן נשים ולא ילדות. הן שכבו איתו, הוא לא קשר אותן באזיקים ואנס אותן. נכון הוא איים עליהן שאם לא יישכבו איתו לא תהיה להן עבודה בשום מקום, הוא מטומטם אבל הוא לא אנס אותן הן שכבו איתו כי פחדו. אישה חכמה ובוגרת תמיד יכולה לעזוב את העבודה ולהתלונן עליו!!!
    לא לשכב איתו בגלל שהוא אמר לה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה