פרוייקט - "ניפוץ מיתוסים" - יוצא לדרך! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהיריון הקודם הייתי קוץ אמיתי ב*** אחרי שהלידה סירבה להגיע וילדתי בהיריון עודף...
    אז הפעם אני לא אתן לזה לקרות ואמנע ממכן את התלונות שלי (וגם לבעלי את כאב הראש)... ואבדוק כל מיתוס שקשור לזירוז הצירים...

אז בהיריון הקודם בדקנו הליכה וסקס
12 תגובות
עמוד 1
  • חכי עוד שבוע ותקבלי קישטא!!

:)
    [/url
  • גירוי פיטמות. תנועה כמו של שאיבת חלב.
  • שמעתי שאם שואבים חלב עם משאבת חלב זה עוזר

ביננו אני ניסיתי הכלללללללללללללללללללללללללללללל וכלום לא עזר - עדיין הגעתי לשבוע 41

• סיוון בהחלט עודדת אותי חחח

לגבי המשאבה - רק שלא ייצא לי חלב באמת
  • בהצלחה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• אצלנו דווקא הסקס מאוד עזר
  • כי אצלך בטח כבר היתה התחלה של משהו
    אני חושבת שכל עוד אין בסיס והתחלה כלשהי שום דבר לא יעזור
    אחרת זה היה "עוזר" גם בשבוע 16

• חליטת תה פטל... ממש טוב

אבל מה את כבר כ"כ מיואשת??? את רק בשבוע 37.......... אוטוטו זה הסוף

• סיוון את צודקת
  • יש לי איזה בקבוקון של מרווה מרושתת משהו כזה..טפטפתי 3-4 טיפות לאמבטיה שעשיתי.
    הלכתי לישון
    ובלילה ירדו לי המים.
    לא יודעת עד כמה זה באמת עזר אבל הבקבוק הזה עבר אלי מבת של חברה של אמא שלי שגם נתנה אתו למישהי שילדה יום אחרי וגם היא עצמה..אז יש מצב.

דברו איתי בפייסבוק

• לי אם זכור לכם הייתי מאושפזת לפני 3 שבועות עם צירים מוקדמים לקחתי את הכדורים להפסקת צירים שבוע - משבוע 34- עד 35 ועכשיו גורנישט אין שום דבר ואני כבר ב37
  • בהצלחה לכל מעסות הפטמות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה