הגיע מחזור אחרי מה שבוודאות היה השתרשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל היי לכולן ובהצלחה!
    אז ככה,
    חודש ראשון שניסינו. אורך מחזור בדר״כ 34 יום. החודש היה פעם ראשונה דימום של ביוץ. היה איחור מחזור של 4 ימים במהלכם כל יום היו הפרשות חומות סמיכות שבחיים לא היו לי. הייתי משוכנעת שזו השתרשות גם בגלל האיחור הלא אופייני.
    הבוקר עשיתי בדיקה, יצא שלילי, ומאוחר יותר הגיע המחזור, שאי אפשר לטעות בו.
    למה זה קרה? למה לא נקלט אחרי הכל? אני מרגישה אשמה כי אני צמחונית (בדיקות דם קבועות, טפו טפו טפו הכל מאוזן), וכולם מפחידים אותי שזה בגלל זה.
    אשמח לעצה(:
8 תגובות
עמוד 1
  • היי

ברוכה הבאה לשהות קצרה

לדעתי אין שום קשר בין הדברים
    לי יש גם חברה צמחונית בחודש 7 כבר..
    ויש לי עוד בת דודה עם שני ילדים ושניהן צימחוניות מזה שנים..
    אין לך מה להריגש אשמה.

זה רק החודש הראשון שניסיתם לאט לאט .. זה יגיע ..

הנוסחה היא סבלנות אופטימיות וחיוביות ...

שיהיה המון בהצלחה

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • היי לוליטה איך את ידעת זאת הייתה השתרשות לפעמים קורה שמחזור מתכעב גם אצלי החודש היה איחור של 4 ימים שבדיוק כמו אצלך במהלכם כל יום היהו הפרשות חומות וסמיכות (אצלי מחזור 30 -31 יום) וגם עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית לאחר 4 ימים הגיע מחזור ,אז אני חושבת זאת הייתה התחלה של מחזור שפשוט התעכב .רופא שלי אומר שאיחור רציני זה לפחות 10 ימים .אז שהיה בהצלחה בחודש הבא ואל תקחי את כל כך קשה אתם רק התחלתם לנסות.כמו שמורני אמרה לך סבלנות ואופטימיות
  • ועוד דבר שרציתי להוסיף שהשרשה בדרך כלל זה דימום קל (מכתים ) שנמשך יום או יומיים, בהריון הראשון שלי היה לי חצי יום דימום קל מאד וזהו ועוד היה לאחר איחור רציני מאד.בשורות טובות ובהצלחה
  • תודה על התגובות, אשתדל להירגע למרות שקשה להתאזר בסבלנות. ושיהיה לכולנו בהצלחה!
  • good luck
  • גם לי היה איחור של 5 ימים החודש.. וגם לאחריו המכשפה הגיעה
    צריך להתבאס קלות לחצי שעה ואז להרים את עצמנו מחדש..
    אומרים שהילד בוחר את הוריו שם בשמיים אז אם זה נכון התינוק יעדיף אמא חייכנית שמחה ומאושרת לא..?
    לי זה עוזר במחשבה וככה אני עוברת את האכזבות האלו

בכל אופן בהצלחה
  • בהצלחה מותק

• היי אם את צמחונית אבל מנהלת תפריט מאוזן אז ממש לא אמורה להיות בעיה להיכנס להריון במיוחד שבבדיקות הדם ההמוגלובין B12 וברזל שלך תקינים
    סתם למחשבה כל ההודים ההינדים בהודו לא אוכלים בשר (ובננו בעוף אין כמעט ויטמינים ) והם מתרבים כמו פטריות אחרי הגשם ....
    מאחלת לך הריון תקין במהרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה