כי צריך קצת לצחוק סקר פטורים בצבא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת איך חשבתי על זה בכלל אבל אני בתור חיילת הייתי מהזה לפלפית.. (כאילו שהיום זה שונה חחחח)
    אז הסקר הוא כזה:
    1. איזו מין חיילת היית?
    2. איזה פטור או סיפור רפואי מצחיק היה לך בצבא??

אני אתחיל:
    1. כמו שאמרתי חיילת לפלפית הכל לפי הספר לא ויתרתי לעצמי ולעולם לא עשיתי לעצמי הנחות...
    2. סיפור מצחיק - בטירונות הייתי במסדר ובדיוק באנו לצעוק שתיים שלוש הקשב, שניה לפני ההקשב נחת לכיוון שלי עורב והייתי משוכנעת שהוא בא לתקוף אותי.. במקום הקשב צרחתי וירדתי לפזצטא... המפקדת נקרעעעעעעעה מצחוק.. בשבירת דיסטנס היא אמרה שהיא מתה עליי

11 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחח אני הייתי חובשת
    בבית חולים צבאי בחיפה (בי"ח 10 מי שמכירה)
    הקומבינות חגגו על ימין ועל שמאל (פטור ממדים בגלל עקיצת מדוזה ברגל

• טוב, הצבא זה משהו שלא כזה רחוק ממני (השתחררתי לפני חודש) אז אני זוכרת הכל
  • וואו, סקר שמחזיר הרבה אחורה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• היה לי פטור מריצה בגלל חזה גדול - באתי לרופא ואמרתי לו שאני חייבת פטור הוא שאל למה אז עניתי לו תקשור לעצמך אשכוליות מקדימה ותתחיל לרוץ. אז הוא נקרע מצחוק ונתן לי את הפטור.
  • אני הייתי לחוצת בית חחח ושתבינו שהבסיס שלי היה 2 מטר מהבית שלי ברמה שלא הייתי צריכה כלי תחבורה

לגבי פטורים- בגלל שלא רציתי לעשות שמירות אז המצאתי פטור כן כן פשוט זייפתי פטור שבדיעבד אני לא יודעת איך האמינו לי, הלכתי לאורטופש ובסיכום שהוא רשם הוספתי בכתב יד ״לינה על מיטה אורטופדית בלבד״
  • חחחחח איזה מצחיקות
    ליבי ועדוש

• 1. איזו מין חיילת היית?
    נתחיל מזה שאני התנדבתי לצבא, כלומר יכלתי לא להתגייס (בגלל מחלה ממנה סבלתי בילדות) בחרתי להתגייס למרות הכל, הייתי הכי מורעלת שיש, נלחמתי כדי להיכנס לקורס מכיות והצלחתי, אבל אחר כך גיליתי שזה יבוא על חשבון הלימודים שלי באוניברסיטה (התחלתי את לימודי התואר הראשון בגיל 15) אז יצאתי באמצע הקורס ועברתי קורס "נגדת לוגיסטיקה" - כלומר בנו על בנות הקורס שיישארו בקבע לאחר הסדיר... הקורס היה מדהים, נהנתי מכל רגע ויש לי מלא חוויות וחברות משם אבל אחרי 4 חודשי קורס יצאתי למציאות המרה - השירות הסדיר

נפלתי על קקה של מפקד בקקה של בסיס עם קקה של אנשים
    סיפור ארוך אבל בעיקרון המפקד נתן לי פקודה לא חוקית וכשסירבתי למלא אותה (לבוא לבית שלו עם עוד חיילת ולהיות מלצרית באירוע פרטי)... הוא העלה אותי למשפט, אני קבלתי אותו, וכל התקופה הזאת הוא התנכל לי כי התעכבה לו הדרגה בגללי...

בסופו של דבר אחרי שנה של שירות ביקשתי להשתחרר כי פשוט לא יכלתי יותר (לא הסכימו להעביר אותי בסיס)...
    ודי הייתי מאוכזבת מהחוויה הזאת - ציפיתי שהצבא יהיה קצת שונה והאמת שנתקלתי בארגון שבו רק אם אתה מכיר מישהו אתה מצליח באמת ומסתדר (ככה למשל נאבקתי כל השירות שיתנו לי ללמוד באוניברסיטה אבל איזה אהבל ששיחק כדורגל היה משתחרר כל יום בשעה 12 בצהריים)...

מה שכן הייתי חיילת לא פראיירית בכלל! אף אחד לא הסתבך איתי חחחח

2. איזה פטור או סיפור רפואי מצחיק היה לך בצבא??

אז בגלל שהייתי מתנדבת הגיעו לי מלא פטורים - בהם בחרתי לא להשתמש אבל כשהמפקד שלי התחיל להתנכל לי עשיתי לו דווקא
  • לי היו את כל הפטורים האפשריים. פטור ממטבחים, פטור משמירות ופטור מנקיונות. כל פעם שעצבנו אותי במשרד הבאתי להם פטור אחר.
    וסיפור מצחיק: איזה יום באתי לבסיס עם שריג אדום מתחת למדים, אבל כזה שממש בלט, עם כל ה 12 עגילים באוזניים וסיכה בשיער (לא יודעת מה חשבתי לעצמי) כשהרס"ר ראה אותי, מסכן, איבד את היכולת לדבר, אבל בגלל שהוא ממש אהב אותי אז הוא רק אמר לי לא להוציא את האף מהמשרד כל היום!

• איזה חיילת היתי היתי מכית בנים ואחרי זה יצאתי לקצונה והיתי ממ טירונים וסמ"פ
    אז היתי חיילת ממושמעת רק בטירונות עשיתי שטויות פעם צעקתי על הרס"פ והוא פשוט במקום נתן לי שבת למרות שבדיעבד בכלל היה אסור לו גם הפקרתי נשק מלא בטירונות בקיצור שלוש רבעי טירונות סגרתי שבתות בבסיס
    אבל אחרי הטירונות היתי חיילת למופת
    לגבי הפטורים איזה פטורים היתי מכית צריך היה לתת דוגמא אישית

• 1. החיילת הכי שכונה בעולם אחרי יומיים בטירונות קיבלתי גימלים על דלקת בשתן

• הייתי אחלה חיילת, שנה אחרי השחרור התמונה שלי עדיין היתה תלויה על לוח מודעות ביחידה שלי עם הכותרת "המנהלת רשת האמיתית"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה