היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף בנות!!! קודם כל סליחה שלא הייתי פעילה בימים האחרונים השתדלתי להתעדכן בהכל... מסתבר שאני חוזרת לשגרה ככה פתאום הציעו לי עבודה ובגלל שהמצב לא מאפשר יותר מדי להתפנק אז נאלצתי להסכים, ככה זה שחיים עם סטודנט בא לי למות! איך אני יעזוב את הנסיך שלי?? הוא יהיה אצל אחות של אמא שלי כל יום 8:30-16:00 איך עושים את זה?
4 תגובות
עמוד 1
איך עושים את זה? כמו כולנו.. רובנו יוצאות לאחר שלושה חודשים לעבוד ועוזבות את האוצרות שלנו אצל אחרים עד אחה"צ... אלו הם החיים וב"ה שכך. יש עבודה, יש כסף, יש ילדים ומשפחה... [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
מאמי, קודם שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים
לפחות זה משפחה ואני גם חיה עם סטודנט, ומסתדרים........ זה גם לא ככ קשור לסטודנט מאמי:) פשוט כולם ככה...... הצלחות רבות!!!
יהיה בסדר. תתנחמי בכך שהוא עם משפחה! בהתחלה יהיה קשה ועצוב - אחכ מתרגלים...