לקחנו משכנתא קולולולולולו :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה ומוצלחת סגרנו עם המומחים של טפחות הלוואת משכנתא.
    מי כמוכן יודעת כמה התהליך היה מייגע, ריצות מבנק לבנק, ממש מכרז על איפה נקבל את ההצעה הטובה ביותר.
    מי שצריכה עזרה (בתור אחת שאחרי זה ;) ) יכולה לפנות אליי בכייף, אני ממש בקיאה בכל התמהילים עכשיו...
    ואתן יודעות מה יותר חשוב?? יש לנו דירה, משלנו!!! אני אוכל לתלות תמונות עכשיו ולצבוע את חדרי הילדים... איזה כייף!!!
    תודה לכן שהייתן קשובות, להוריי המקסימים ולבעלי המדהים ששרד אותי בימים קשים אלו.
    בקרוב אצלכן :)

מורן
7 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את הסיפור אבל נשמע בהחלט מספק ומרגש!
    בהצלחה ותהנו

• איך מוזר שקניתם מטבח של דו איט לפני שיש לכם דירה

אההההה את מפרסמת.
    בשרשור של המטבח אפילו פתחת משתמש נוסף כדי להמליץ על מטבח אחר...חחחחח

על מי את באה לעבוד??????
  • בשעה טובה ומזל טוב
  • טוטילה את גדולה!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מי שמגדיר "סגרנו עם המומחים של טפחות..."
    ברור מאליו שהיא מפרסמת.
    אין לפרסם בפורום יולדת ללא אישור המנהלים!!!!

• אם בנק טפחות לא יכול לממן פרסומת נורמאלית וצריך לפרסם כך, אני בטוח לא אקח ממנו משכנתה ...
  • למה נראה לכן שזוהי מישהי מהבנק שרוצה לפרסם אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה