מאוכזבת מהגן - סוג של סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגן של להב לא עושים שום דבר מיוחד פשוט כלום הכל פשוט ושגרתי - שום השקעה חריגה.
    בלג בעומר לא עשו מדורה
    בטו בשבט לא ארגנו נטיעה
    ועכשיו שבועות שום כלום לא אמרו להכין ביכורים לא זרים על הראש - סתם יום שישי שגרתי.
    אני ממש מאוכזבת במיוחד שאני רואה איך גננות אחרות משקיעות (דרך אגב היא גננת מעולההההההה בתכנית השנתית הרגילה וביעוץ מקצועי להורים- הילדים מתים עליה וברור שזה מאוד חשוב).

איך אצלכן? עושים משהו בשבוהות? האם אני נסחפת שממש התאכזבתי הפעם?

17 תגובות
עמוד 1

• לנו אמרו להכין טנא ולשלוח לגן עם חולצה לבנה.

• בובה
  • את צודקת\ אכן מאכזב!
    לעומר תמיד יש פעילויות נחמדות בחגים - לגביי שבועות - אני הכנתי לו כבר פעמיים טנא בשנים קודמות (השנה זה "נופל" על אמא שלו).
    היום הוא היה צריך להביא פרי אחד וירק אחד והם הכינו טנא גדול של כולם, וחוץ מזה גם בשישי כל אחד מביא את הטנא האישי שלו.
    בל"ג בעומר אומנם היתה להם מדורה של הגן, אבל זו היתה פעילות שלא נעשתה במסגרת הגן (הגננות לא הגיעו, ואני חושבת שבאופן מכוון, הואיל ואסור היה שזה ייראה כאילו זו פעילות מטעם הגן מטעמי אבטחה)
    לגביי דור - התשובה הרגלה

• באמת מאכזב!!!!!!!

• מאכזב?!

• זאת באמת חוצפה.

את משלמת כסף. ומצפה לתמורה גם.

אמא שלי בעלת משפחתון ואצלה כל הזמן יש פעילות. בחגים או סתם ככה היא עושה לילדים לפעמים פעם פעמיים בשנה מפגש חוג חיות עם ההורים ואוכל וזה...

או מביאה הצגה לגן...
    [/url
  • הי

בגן שלנו סופר מקשיענים
    ובדרכ לא מבקשים מאיתנו להביא דברים אז ...
  • ברור שיש אצלנו את כל החגים בגן, בשביל זה אנחנו משלמים
    ועוד אצלנו הם במעון ויש את זה !!!
    כמו שאני מכירה אותך בטח תעבירי להם כבר את המסר הזה בגן של להב

• כבר העברתי

• אה! יש הבדל גדול בין גן עייריה לגן פרטי.

בגן עייריה הגננות עובדות לפי התוכנית שמעבירה להם העייריה.
    [/url
  • אוריקי בגן מועצה (כמו עירייה) והגננת עושה כל חד דברים.
    לשבועות חילקו להורים דברים להביא ועושים להם ארוחת בוקר חגיגית עם הרבה גבינות
    זה מאד תלוי בגננת.
  • אצלנו אוראלי קטנצי'ק
    אבל המטפלת שלו עושה להם כל מיני יצירות חמודות כאלה

• בגלל שזה גן עירייה

• דווקא מגן עירייה אני מצפה להשקיע בתכנים מסורתיים וממלכתיים. בגן פרטי זה תלוי ברצון הגננת וההורים, אבל גם עירייה הוא תחת פיקוח! אמורים ללמד על עונות השנה/חגים ומועדי ישראל עם כל מה שמסביב בהתאם לחג. ילדים מתים על זה!

• ברור שמסבירים על כל חג ולומדים את שירי החג
    אבל בסופו של דבר אם לא חוגגים אותו מה זה שווה?
    מבחינתי להביא גבינה וירקות לילדים זה לא לחגוג את שבועות.
    אני זוכרת איך היינו יוצאים מהבית עם זרים על הראש וטנא עבודת יד של אמא

• אני דווקא לא הייתי ממהרת להתרגז ובודקת איך חוגגים וכמה להב נהנית מזה.
    אני את כל המסיבות מאד לא אוהבת
    הזוי לי שילדים בני ארבע עושים חזרות למסיבת חנוכה כאילו מעלים הצגה בבימה..
    לפעמים דווקא משנו אינטימי יותר, שקט יוצר מועיל וכייפי יותר
    ל״ג בעומר לא על הגננת אלא על הוועד.
    בגנים שאני מכירה, הילדים באים לבושים בלבן עם מעדן ופרי שאוהבים ואוכלים ביחד ארוחת בוקר
    וזהו..

• סיון מאמי גן עיריה זה שונה מאוד מגן פרטי
    הרבה גננות עייפות ומתוסכלות אז לא משקיעות
    אבל את צריכה לשוחח איתה ולשאול למה לא חוגגים כי ההפנמה של החג לדעתי זה דרך המעשה ופחות כשמסבירים
    מחר בפעוטון שלי אני עושה מסיבת שבועות גדולה את להב ונועם מוזמנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה