היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שאני בהריון ועם כל הסיפור של הפרשות (אני ממש מגעילה היום אה?!) אני לא מצליחה למצוא פדים יום יום מתאימים... כל פעם קונה חבילה, רואה אחרי כמה פדים שזה לא זה אבל סובלת עד סוף החבילה כי מה לעשות, קניתי כבר... ניסיתי גדולים, קטנים, ארוכים ומה לא, של כל מיני חברות, אבל עד היום לא מצאתי פתרון... התחתונים מתלכלכים לא משנה מה ואני נאלצת להחליף אותם כמה פעמים ביום, וזה עם הפדים...
אז באיזה פדים אתן משתמשות? חברה, גודל? מרוצות? תודה!
13 תגובות
עמוד 1
גם לי התחתוניות לא היו עוזרות כך שנאלצתי להחליף כשלוש פעמים תחתונים ביום... אני זוכרת שהיו מצטברים לי מלאאאא תחתונים שהם רק שלי בסל כביסה... אני אישית לא מצאתי לזה פתרון חוץ מלהחליף תחתון (יצא חרוז :) [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
את מתכוונת לתחתוניות?
אולדייס של אולווייס. ותחליפי תחתונית לעתים תכופות יותר, כך לא יגיע מצב בו התחתונים מתלכלכים.
אז אין פתרון קבפ לזה, אה?
חחח לא...
אני מחליפה תחתונית אולי 3 פעמים ביום. [/url
שנואת תחתוניות זה עושה לי פטריה. אני בלי. ופשוט מחליפה תחתונים תודה לה' אין לי הרבה הפרשות ביום יום וגם לא בהריונות
אני גם הייתי מחליפה כמה פעמים ביום
אני משתמשת בKODEX וממש מרוצה
אוי אני מכורה לקוטקס הם מעולים, הספיגה שלהם טובה מאוד
קוטקס הגדולים. מעולייים !
אני משתמשת בשל קוטקס...
פשוט תחליפי כל שעתיים
בKOTEX הלבן ומרוצה אבל האמת שאני מחליפה כל שעתיים שלוש
כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי