לילה לא שקט... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול החל משעות הערב התחלתי להרגיש התכווצויות... בגלל שהצירים בלידה הקודמת לא היו כואבים, כל התכווצות מקפיצה אותי

במשך שעתיים תזמנתי אותם והם היו דיי סדירים (כל 4-6 דקות ציר שנמשך 35-45 שניות) הייתי בטוחה שאלך לישון ואתעורר כשהם יתחזקו או שתהיה לי ירידת מים... כבר ראיתי את עצמי בחדר לידה לוחצת

ו.... התעוררתי בבוקר וכלום
10 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שזה נראה... את קרובה לזה...
    [/url
  • נראה לי שאת קרובה

עוד קצת
  • לפי דעתי אוטוטו.... היום או הלילה.......... איזה כייף!!!!

• זה קרה לי. היו התכווצויות, הן נעלמו בבוקר, ובאותו ערב התחילו שוב - עד הלידה.

• את קרובה מאוד לפגוש את הפשושה

שתיהיה לידה קלה ומהירה - בידיים מלאות

• יאללההההההה זה קרובבבבבב

• תני לה להתבשל עד שבוע 39 וסתמי
    ותביאי לבנדיטית שלך ביס ממני וועל הרקדנית הזאת

• הלוואי!!

אתן לא מבינות בעלי בטוח שאני הוזה!
  • תקשיבי כרגע תיארת בדיוק את מה שעבר עלי אתמול- כל היום התכווצויות שלא עוברות גם במנוחה. אמרתי לבעלי אין הלילה אני בחדר לידה... קמתי בבוקר וכאילו כלום!!!!

עכשיו אבל נראה לי שסוף סוף השתחרר לי הפקק, חטפתי כזה ויש של מים בתחתונים עם הפרשות... נראה לי שזה מתחיל... מאוד מקווה שזה זה... מזל שעברנו לבית חדש שקרוב לעבודה של בעלי... לא רוצה להקפיץ אותו סתתם אז בינתיים אני מחכה.

חשבתי שאני היחידה שמרגישה ככה...
  • עוד קצת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה