שאלה לגבי אסף הרופא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות שילדתי את אריאל באסף הרופא והייתי די מרוצה

אני זוכרת שהעניין עם התינוקיה שם דיי בעייתי, מי שלא בוחרת בביות מלא
    יכולה להוציא את התינוקי רק להנקות בשעות מסויימות

בלידה הזאת (שתבוא עלינו לטובה בע"ה) אני נורא מתלבטת אם לקחת ביות מלא
    מצד אחד מאוד רוצה מצד שני חוששת (איך אני אקלח אותה בתנאים של בית החולים וכו'...)

אחת הסיבות שאני רוצה ביות זה כדי שאריאל תוכל לראות את אחותה - כי לפי מה שזכור לי מותר רק לבעל להיכנס לבקר אותי ואת התינוקת - מישהי יודעת אם עושים בעיות בהכנסת ילדים למחלקה עם הבעל?!
3 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שהשתנה שם הרבה...

אני הזמנתי את המלונית בכל מקרה..

תוכלי להיכנס לאתר שלהם יש שם טלפון של תינוקייה וכל מיני פרטים...תנסי לטלפן ולקבל תשובות..

אני יודעת שאפשר להוציא את התינוקות מהתינוקייה בכל שעות היום רק את ובעלך וללכת לחדר... ויש לך גם בכניסה 2 שומרים שבודקים את הצמידים של כולכם..

ככה לפחות מהקורס הכנה ללידה שעשיתי שם הסבירו לנו וראיתי...

בהצלחה!
  • כן, להוציא בכל השעות כל עוד לא מדובר בשעות הביקור או בשעות שהרופא שם...
  • חחחחחחחחחח

זה אני כבר לא יודעת מאמי שלי..

הלוואי ואדע בימים הקרובים..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה