רודוס עם הילדים- מי יכולה לעזור עם אטרקציות טובות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אלינה,
    את פה במקרה?

8 תגובות
עמוד 1
  • הייתי לפני שנים,טרם עידן הילדים-
    אבל יש את אי הפרפרים,אנחנו באנו עם ציפיות והיה די מאכזב,,אז לקחת את זה בפרופורציה
    יש פארק מים גדול ברודוס,לא זוכרת את שמו...
    יש מעבורת לטורקיה,נסיעה של שעה בערך,שזה לילדים יכול להיות נחמד...
    בטוחה שיהיה לכם כיף
  • על אי הפרפרים שמעתי וגם קראתי ברשת,
    טוב שאמרת שזה מאכזב שלא נשרוף סתם יום,
    אנחנו נוסעים לארבעה ימים סה"כ.
    לגבי פאר המים, גם עליו כבר ביררתי, אנחנו ניסע.

לגבי המעבורת, אף פעם לא שמעתי על זה..כמה זמן נסיעה?
    וזה לא מסוכן להתקרב עכשיו לטורקיה..?

תודה על המענה

• 4 ימים? חבל על ביזבוז זמן לדעתי...
    תעשו בטן גב במלון ובבריכה מקסימום תלכו לפארק מיים..הוא גם נקרא כך : water park of rhodes
    אם אני זוכרת נכון , יש הסעות חינם ממלא מקומות..שאלה איפה אתם תהיו - שווה בירור.
    ברודוס (במיוחד בעיר העתיקה) אפשר סתם להיסתובב ברגל בכייף...או להשכיר חמור סוג של אטרקציה לילדים
    גם ללינדוס אפשר לעלות על חמור ..אבל שרואים את החמורים שם...ממש מסכנים ..בא לך לקחת אותו לידים ולא לעלות אליו
  • לא, את פשוט חייבת להבין שקרעת אותי מצחוק עם החמור

• מאמי..4 ימים זה סבבה לגמרי אני רק התכוונתי שאל תעמיסי יותר מדי פעילויות לימים או...בד"כ היום של ההגעה ושל העזיבה לא נחשבים...מגיעים עייפים , מקסימום נזרקים כמו מדוזות בחוף הים אז נשארים לכם 2 ימים מלאים...יום אחד אחרי צהרים ביקור בעיר עתיקה, יום אחד פארק מים אם בא לכם.. מספיק לדעתי
    לאורך החופים יש שם מלא מקומות מדהימים- לגונות כחולות לבנות חול...אבל זה יותר לטיול אופנועים ..
  • את מכירה את המלון הזה?
    ואת מיקומו?
    הטיסה שלנו יוצאת מהארץ בשעה 10:00 בבוקר.
    הטיזה חזור היא בשעה 16:00 אחה"צ

• אויש אחלה מלון זה - בעלי היה שם
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני כאן
    ברודוס פעם אחרונה היתי ב2003 לפני החתונה עם חברות כהקרתי את בעלי .
    נראה לי במלון הזה אבל לא זוכרת .
    ב2003 לא עניינו אותי הילדים את האמת .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה