משהו ממש-ממש אישי- שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאור כל מה שקורה במדינה, מקרי האונס שלא נגמרים אני רוצה לשתף אותכן במקרה אישי.
    הייתי בת שבע, רק עליתי לארץ ועדיין לא ידעתי עברית ולא היו לי חברות.
    באחד הימים, אחרי הבית ספר, בצהריים, ירדתי למטה לשחק, ממש מתחת לחלון של הבית.
    היו מליון אנשים מסביבי וסבתא שלי ראתה אותי מהחלון.
    כשהחלטתי לחזור הביתה, נכנס אחרי גבר לחדר המדרגות. לא הכרתי אותו, אבל גם לא חשדתי כי בקומה השניה בבנין היה משרד ותמיד היו נכנסים לשם אנשים.
    מאז ומתמיד אני בודקת אם יש דואר בתיבה וזה מה שעשיתי גם אז, פתאום הגבר הזה עצר, התקרב אלי ככה שהייתי בין התיבה לבינו ולא יכולתי לעבור.
    הוא התחיל להגיד לי משהו, ואני לא הבנתי מילה והתחיל ללטף לי את הרגל מתחת לחצאית. עמדתי קפואה במקום והסתכלתי למטה, עד היום אני זוכרת את הנעליים האפורות שלו, כי רק אותן ראיתי.
    הגבר הזה המשיך ללטף אותי ואני המשכתי לעמוד קפואה במקום.
    את האמת, לא ממש זוכרת איך ולמה אבל הגבר הזה כנראה איבד לרגע את תשומת הלב והרים את היד. נוצר פתח פצפון שפשוט תוך שניה ברחתי דרכו וטסתי למעלה. להפתעתי הוא לא רדף אחרי. הגוף רעד, הרגשתי חולשה נוראית.
    מאז חלפו להם 20 שנה תמימות והנעליים של הגבר הזה עדיין תקועות לי מול העיניים כאילו ראיתי אותן היום. כשאני נזכרת ביד שלו, נוגעת לי ברגל אני מרגישה רעידות בכל הגוף.
    החלטתי לרשום לכן את זה בשביל להזכיר לכן שוב לשמור על הילדים שלכן. כל חולי הנפש שמסתובבים בינינו מפחידים ולא מבחינים בין בנים ובנות, קטנים וגדולים יותר.

23 תגובות
עמוד 1
  • חמודה, טראומות נשמרות לאורך שנים רבות ולא תמיד מתעכלות עם הזמן....
    את יכולה לעבור טיפול קצר תווך על מנת להיפרד מהזיכרון הכואב הזה.
    וכן, לשמור על הילדים בשבוע עיניים!

• גם לי קרה מקרה, לא כמו שמתואר בחדשות חלילה, אבל דומה למקרה שלך, בגיל יותר מבוגר.
    אני לא אפרט יותר מזה, אבל באמת צריך לשמור על הילדים שלנו, וזה מפחיד כ"כ כי את לא יכולה לשמור עליהם 24/7
  • גם לי קרה משהו לא נעים.
    כשהיתי בכיתה ה'.
    היתי ממתינה לאבא שיבוא לאסוף אותי, והיה יוצא לי להמתין לפעמים אחרי שעות הלמודים וסגירת הבית ספר.
    השומר של הבית ספר יום אחד התחיל לדבר איתי, חשבתי שזה מאד נחמד מצידו. הוא היה איש מבוגר.
    אבל את הוא תפס לי את הראש והלחיים ובכוח ניסה לנשק אותי בפה. אני לא יודעת איך אבל הצלחתי לברוח ממנו, ובדיוק אז אבא שלי הגיע.
    כשהוא ראה שאני בוכה הוא שאל למה וסיפרתי לו.
    הוא אמר לי להיכנס לאוטו ולא להסתכל.
    יצא לכמה דקות מהאוטו ואז חזר
    יותר לא ראיתי את השומר הזה בבית הספר. ואני עדיין לא יודעת מה אבא שלי עשה לשומר הזה.

זו הסיבה שאני מפחדת להשאיר את הילדים שלי לבייביסיטר.
    ויקוש -
  • וואו...

לצערי אני עברתי את הכל ... עד הסוף המר...

לא ניכנס לזה כי זה כבר באמת מאחוריי רק אומר שמאוד חשוב לשים לב להתנהגות ולכל הסימנים האפשריים שהילדים משדרים!

אני רוצה לומר לכן שלולא אבא שלי הייתי היום מבחינה נפשית במקום אחר לגמרי...רע יותר ממורמר יותר ועצוב יותר...

כל כך חשוב לשים לב לילדים ולהתנהגויות!!

אל תזניחו..

אותי לא זנחו ואני מודה לאבא שלי על כך עד היום!!
  • משום-מה תמיד כשחשבתי על זה,
    אמרתי לעצמי שרב הסיכויים שקרוב ל80% מהבנות עברו משהו שנחשב להטרדה מינית, כזו או אחרת. אני עדיין עם המחשבה הזאת לצערי.
    חלק גדול מהבנות מעדיפות לשים את זה מאחוריהן בגלל הבושה, חלק נוסף נוטות לא להתעסק בזה יותר מדי, כי זו 'רק' הטרדה ועדיין לא בדיוק אונס.

מצער וכואב.
    הלוואי שאף אחת מאיתנו, מבנותינו ומכלל הבנות לא תדע את ההרגשה הזאת.

• אי אפשר לשכוח דברים כאלה...
    הלוואי והיו עונשי מוות בישראל כמו שיש בכמה מדינות בחו"ל..
    לאנשים כאלה מגיע למות!!!!! הם משאירים צלקות נורא עמוקות וכואכות...

ויקי, שולחת לך חיבוקים חמים...

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]

• שולחת חיבוקים לכל מי שמצאה לנכון לשתף בסיפור שלה

• לצערי כל אישה שלישית כמעט עברה הטרדה מינית או אונס בצורה בוטה...

היום אי אפשר לסמוך על אף אחד!! גם לא על קרובים
    עברתי משהו בגיל נורא נורא צעיר ורק בצבא עזרתי אומץ לספר לאימא שלי
    היא הייתה בשוק הרגיש. כישלון כאם.. נורא כאב לי עליה אמרתי לה שהיא לא צריכה להאשים את עצמה ואני לא צריכה להאשים את עצמי...

לצערנו העולם מלא בגברים סוטים וחולים!! ועוד יותר לצערנו שהם ממשיכים להסתובב חופשי בעולם בחסות מערכת החוק...

בגלל זה תמיד אמרתי שאלוהים לא ייבחן אותי בדבר הזה לעולם אבל אם מישהו רק יעז לפגוע בילדים שלי אני אקח את החוק לידיים ופשוט אהרוג אותו!!! נקודה!
    הגיע הזמן שככה יטפלו פה באנסים סוטים ופדופילים!!!
  • אמלהההה בנות הפחדתם אותי

• בנות שולחת לך מיליוני

• קודם כל לכל הבנות ששיתפו פה

• יוווווווו ויקי אני בשוק!
    צריך לסקול באבנים אנשים כאלה
    חלאות

• גם לי קרה מקרה..למזלי בי לא הספיק הפדופיל לגעת..
    שחקתי בחוץ עם אחתי הקטנה..הייתי בת 7.5-8.אחותי הייתה אז בת 3.5-4
    שיחקנו מאחורי הבניין שם אף אחד לא רואה...איייייייין שדה ראייה. בבנינים הישנים איפה שיש מין מקום לבללוני הגז שיחקנו שם אני ואחותי בבלוקים השבורים-מטבח. ליד המקום בצמוד יש מן חלל של הבניין בתוכו יש צינורות של הביוב.הגיע איזה בחור בסביבות גיל 30 ושאל האם יכול להשתין שם.
    אמרתי-מה איכפת לי..אפיל לא כניסה של הבנין שלי-לך תשתין.
    אז הוא ביקש שאשמור לו.
    אני עומדת כמו שומרת ראש נאמנה.ואז הוא קורא לי..אני מסתובבת ומולי-זין!
    תפסתי את אחותי ורצתי כמו מטורפת.
    והוא צועק לי מאחור-מה... ההורים שלך גם עושים את זה..
    אמא שלי עד היום לא יודעת מה קרה.
    אחותי לא זוכרת כמובן..סיםרתי לה רק לפני שנה..
    ועוד בנת בשכונה שלי נפגעו ממנו.. למזלן לא נגע באף אחת.
    אולי סתם מאלא שאוהבים לחשוף את עצמם.
    מפחיד אותי מאד.. שאי אפשר לשמור על הבנות והבנים שלנו מכל זה...
    ואני פשוט מוקירה כל גרע שהילדה שלי תחת השגחה הורית ולא יוצאת לטיייל לבד.

דברו איתי בפייסבוק

• בננות נגעתן בנושא מאוד רגיש אצלי.... אני מאמינה שבבוא היום גם אני אאזור אומץ ואפתח את זה אבל בנתיים אני משאירה את זה בלב
    אבל גאה בכל אחת ממי שהייתה אמיצה מספיק
    ומעומק הלב....
  • ויקי...
    ממש מצמרר ומזעזע מה שקרה לך....אני יושבת, קוראת וכולי עור ברווז...

• וד"א...
    אני הוטרדתי מינית כשהייתי חיילת...
    היינו יום אחד במטווח וסיימנו מאוד מאוחר, כי כל הבסיס עשה יחד באותו היום...
    בקיצור כבר לא הייתה לי רכבת פרברית עד קיסריה (ההורים שלי מפרדס-חנה)
    הייתה רק מהירה שעוצרת בבנימינה. משם הייתי אמורה לקחת אוטובוס עד הבית.
    ואני אחת שבחיים, אבל בחיים לא נסעה ולא נוסעת בטרמפים, במיוחד בתור חיילת נורא
    פחדתי.
    בקיצור כבר עמדתי בתחנה בבנימינה וחיכיתי לאוטובוס. פתאום עוצר לידי אוטו עם איש
    במדים, אני רואה שהוא קצין, רס"ן(!!!) הוא מציע לי בנחמדות טרמפ והוא נשמע לי "סבבה לגמרי", כאילו
    "אין מצב שיקרה משהו, הרי הוא קצין, איש צבא! ממה כבר יש לי לפחד?!?!"
    אנחנו נוסעים, פתאום הוא פונה לכיוון הפוך מהבית שלי, אני שואלת אותו לאן הוא נוסע
    והוא אומר לי שהוא רוצה לדבר איתי על משהו...אני באותו הרגע נהייתי אבן, פחדתי לזוז!
    הוא עוצר את האוטו באיזו חורשה ומתחיל להגיד לי שמאוד כדאי לי לשכב איתו, כי הוא
    יכול לעשות לי הרבה קומבינות...ומנסה לשלוח ידיים ולגעת בי!!!!
    אני לא יודעת על מה חשבתי באותו הרגע, אבל נעלם לי הפחד ואמרתי לו שאם עכשיו
    הוא לא ייקח אותי הבייתה, אני אתלונן על הטרדה ושזכרתי את מס' הרכב שלו (רכב צבאי).
    באותו הרגע הוא התניע את האוטו ומהר מאוד הביא אותי עד לכניסה של הבית.
    עליתי במדרגות כולי רועדת ממה שקרה ופשוט לא מאמינה שאני בחיים, כי זה יכל להגמר רע מאוד...מיותר לציין שלא ישנתי כל הלילה וגם לא סיפרתי להורים שלי אף פעם, עד היום...

• יאוווווווווו בנות אני בהלם
    ה' שישמור!!! אני לא מאמינה

• זה מפחיד כמה סיפורים כאלה מקובצים במקם אחד..והנה בבקשה..אז לא הייתה תודעה והילדים שיחקו בחוץ אבל הנה תראי.. כמה בנות רק מהפורום הקטן שלנו פגשו את זה בחיים..

דברו איתי בפייסבוק

• ולפעמים חולי הנפש הם קרובי המשפחה שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה