עובר גדול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה למישהי שאמרו לה שהעובר גדול ושוקלים לעשות זירוז בעקבות זה?
    לא הציעו לי את זה העוברית שלי בשבוע 36 שוקלת 3100
    מעניין כמה היום , אני הולכת להערכת משקל ... צריכה להיות בסביבות 3350

האם למישהי זה היה והמליצו לה על זירוז ואם כן באיזה משקל העובר היה ובאיזה שבוע?

תודה לעונות
6 תגובות
עמוד 1
  • 3100 זה לא עובר גדול.
    בחודש התשיעי העוברים כמעט ולא מעלים במשקל, עיקר העלייה היא בחודש השמיני
    זה כמובן תלוי בגודל האגן שלך.
  • מה שיש לך זה לא נקרא עובר גדול.
    לי הייתה הערכת משקל בשבוע 38- 3.700
    ואף אחד לא שקל לעשות זירוז.

מה שכן, אני חששתי שיהיה לי קשה ללדת וגם היה לי נוראאא כבד אז ביקשתי סטריפינג.
    בפעם הראשונה זה לא עזר כי הרופאה לא רצתה להכאיב לי, ועשתה רק כמה שהגוף איפשר, לא "קרעה" אותי.
    באתי שוב אחרי יומיים, היא עשתה שוב, ואז באותו יום נסעתי ללדת.

הבת שלי נולדה 3.770
    לא יכולה להגיד שהיה יותר מדי קשה
  • אני שבוע 38 הייתי עם 3400
    אף אחד לא הציע זירוז
    נולד בסוף 3.700

• בתחילת שבוע 37 כבר העריכו שחביתושון שלי 3.650 בלי עין הרע.

הרופא נשים שלי עצמו אמר שאם לא אלד עד שבוע 40 אז יש צורך לעשות זירוז אבל אני לא ממש רוצה כי זירוז עושה לי אסוציאציות טראומטיות במיוחד...

הייתי במיון בשבוע האחרון עם חשש לירידת מים והרופא שם אמר לי לחזור בתחילת שבוע 39 לשקול אפשרות ל"השראת לידה". לא פוסלת שום דבר רק הולכת לשמוע...

• ב"ה

אצלי בשבוע 38 הייתה הערכה של 3800-4 ק"ג
    ולא הציעו לעשות כלום בנושא.
    הבנתי שעד משקל של 4.5 ק"ג הרופאים לא ממש מודאגים ורוב הלידות וואגינליות ואין צורך בזירוזים.
    בסוף נולד 3.850 ק"ג

בהריון הראשון עשו לי הערכה בשבוע 37 לערך 3.100 והטכנאי אמר אם תלדי עוד שבועיים (39) יוולד 3.300 ואומנם ילדתי כמעט בשבוע 42 ויצא 3.300 ...
    תזכרי גם שזה לא מדע מדויק... וייתכנו סטיות לכאן ולשם

• בסוף עשיתי הערכת משקל היום 3450 של אושר ואהבה הרופאה אמרה שלא עושים זירוז רק מעל שבוע 40
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה