איך מתמודדים עם שעות אחה"צ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שאמילי במשפחתון יש לנו בעיה:

אנחנו חוזרות הביתה בסביבות 5.
    לישון שנת לילה היא הולכת בסביבות 19:30-20:00

במשפחתון היא מתעוררת משנת הצהריים בסביבות 14:00
    מה שאומר שבין שעת ההתעוררות האחרונה שלה לבין שנת הלילה צריכה להיות עוד שינה אחת.

היא כמובן גמורה מעייפות, אבל לא נרדמת. אבל לא ברמה שהיא צועקת או בוכה או משהו, פשוט לא ישנה.

ואז מגיעה השעה 18:30 בערך, היא גמורהההה מעייפות, מקטרת, מתעצבנת, ואני לא יכולה לצאת איתה לטייל בגלל זה או ללכת לחברה, כי היא נודניקית.

אז לשים אותה לישון לחצי שעה אני כבר לא יכולה, כי אז היא לא תלך לישון שנת לילה ב-8, היא לא תהיה מספיק עייפה,
    וגם אם נגיד היא תירדם ללילה היא תקום בבוקר באיזה 5 וזה לא בא בחשבון מבחינתי.

איך זה אצלכן אחה"צ?
15 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אצלי היא היתה נרדמת לחצי שעה בין 17 ל 17:30 ובשבע כבר היתי מתחילה להשכיב אותה.
    עכשיו בגלל שהיא מוותרת על השינה אחרי המשפחתון אני מתחילה להשכיב אותה כבר ב שש וחצי
  • בגיל הזה היא צריכה לישון פעמיים ביום,
    בערך בשעות בוקר מאוחרות ובשעות צהרים. ככה היא תהיה פחות עייפה בערב.
    למה שלא תבקשי במשפחתון שתלך לישון פעמיים?
  • גם אצלנו זה בדיוק כמו שאת מתארת
    בסביבות השעה 6 בערב היא כבר מתחילה להיות נודניקית
  • בגיל של אמילי היא צריכה לישון 3 פעמים ביום.
    שנת בוקר, שנת צהריים ואחה"צ.

בוקר וצהריים היא ישנה.

בבוקר שעה בערך ובצהריים בסביבות שעתיים.
    שזה מצב טוב כי לפני המשפחתון היא הייתה ישנה 40 דקות גג.

אבל הפער הזה שנפתח לה משעה 2-3 כשהיא מתעוררת בצהריים עד 8 בערב הוא עצום!
  • תנסי להשכיב אותה לישון בסביבות 5.5 לחצי שעה-40 דקות, זה ייתן לה יותר אנרגיות אבל לא יגזול משינת הלילה.
  • זאת בדיוק הבעיה.
    שבשעות האלה היא מסרבת להירדם.

למרות שבטוח גמורה מעייפות
  • מאמי אני בדיוק עם אותה בעיה....
    נדירות הפעמים בהם אגמי ישנה אחר הצהריים היא מתה מעייפות ומסרבת בתוקף להירדם..
    מה שאני עושה זה ככה חוזרים סביב חמש מהצהריון אני משחקת איתה ותלוי מתי היא אכל בסביבות חמש וחצי אני נותנת לה מעדן/אבוקדו עם ביצה/חלבה....
    כל פעם משהו אחר
    ואז בגלל שהיא פשוט נודניקית בשעות האלו אני לוקחת אותה לטייל שמה אותה בעגלה ויוצאת לשעה של טיול לפעמים אני קובעת עם סיון ואנחנו הולכות יחד לגן שעשועים אתמול למשל לקחתי אותה היא שיחקה עם נשכן ואחר כך טיילתי איתה בגן שעשועים נידנדתי אותה בנדנדה והיא היתה מבסוטה ואני דואגת בשש וחצי עשרים לשבע להיות בבית מתחילה ברבע לשבע-שבע את המקלחת ומכניסה לישון עד שבע וחצי אחרת אם מפספסים את השעה קשה מאוווד להרדים אותה.. נסי דווקא כן לצאת מהבית כן לאורר אותה ואולי היא תמשוך....
    אין מה לעשות זה לא קל להעסיק אותן

• אני ביקשתי מהמטפלת של אוראל שתשכיב אותו לישון בשעה 15:00-15:30
    הוא יושן ב11-12 ולא היה יושן בכלל עד המקלחת
    וגם הוא היה עצבני ונודניק ובגלל זה בקשתי מהמטפלת לתת לו לישון חצי שעה-שעה עד שאני יקח אותו
    אני מכניסה אותו למקלחת ב19 וב19:30 הוא כבר במיטה

• יסמינוש, היא לא תישן ב-3 וחצי כי היא קמה משנת צהריים בסביבות 2 וחצי.

הקטע של בחוץ יכול להיות נחמד...
  • ולמה לא לנסות להרדים אותה ב11/11:30 למשך שעה
    ואז לנסות להרדים אותה ב15/15:30?

• היא נרדמת בסביבות 9 וחצי לשעה.
    אח"כ בסביבות 12 וחצי עד 14:00-14:30

היא קמה בסביבות 7 בבוקר, אז אם להשכיב אותה ב-11 זה כבר יותר מדי עייפות...

בקיצור סיבכתי אתכן...
  • מאמי שלי חיי פשוט השתפרו מאז שאני מוציאה אותה לגני משחקים היא מסתכלת על הילדים ולפעמים מוצאים עם מי לשחק אני מנדנדת אותה על הנדנדה ותאמיני לי זה ממש בריא וטוב להם
    ועדיף לנו טיול של שעה ביום והילדה בובה...

• אני עוד לא כ"כ יכולה לנדנד על נדנדה...
    אמילי עוד לא יושבת..
    ומה שהיא כן יושבת זה רק בגלל שאני מושיבה אותה (כן כן, אני מושיבה, למרות שבמשך שנתיים למדתי שאסור
  • אל תסיקי מכך שאגם יושבת... יש את הנדנדות עם התמיכה ואז מאחוריה אני שמה את התיק שלי שלא תחליק ומחזיקה אותה ופותחת שבע מיליון עיניים והיא מהזה נהנית....
    תאמיני לי זה מרגיע ושווה את הטרחה

• הי בובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה