דיי זה פשוט מזעזע...עוד תקיפה ועוד אונס..ועוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
19 תגובות
עמוד 1
  • איכס איכס איכסססססססססססססססס
    הם בני 5 לעזאזל מה נסגר איתם??????????????
  • פשוט מזעזע

• ה' ישמור.. הם ילדים בני 5 מה ניסגר איתם?!
    כל עצוב וכואב

• מה שמזעזע הוא שבגיל 5 הם יודעים בדיוק מה נמצא איפה ומה אפשר לעשות עם זה
  • די!!! תפסיקו להעלות לכאן לפורום הזה את הזוועת האלו!!!
    מי שרותה להתעדכן ולקרוא כתבות כאלה יודע להיכנס לYNET, אין שום טעם וצורך לשתף נשים פה במצבם הרגיש בזוועות מסוג הזה.
  • aika - כמו שכל אחת יכולה להיכנס לאתר YNET ולבחור אם להמשיך לקרוא את הכתבה על סמך הכותרת, כך גם כאן - כל אחת יכולה לבחור אם היא רוצה להמשיך ולהיכנס לקישור אחרי קריאת כותרת ההודעה.
    אני מצאתי לנכון כן לשתף, אפילו שהיה כבר ריבוי שיחות בנושא, ולו רק כדי לחדד פעם אחת נוספת כמה שזה מקומם, מפחיד ובו זמנית חשוב לא להישאר אדישים ולחנך את ילדינו טוב מזה.
  • בננות, הכי עצוב שכמו שאמרתן הן בני 5 אז מאיפה הם יודעים את הדברים האלה עצוב לחשוב מה קורה להם בבית? כנראה שהם עוברים התעללות או משהו כי אם לא אז איך הם יודעים על הדברים האלה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי BJuled

aika - כמו שכל אחת יכולה להיכנס לאתר YNET ולבחור אם להמשיך לקרוא את הכתבה על סמך הכותרת, כך גם כאן - כל אחת יכולה לבחור אם היא רוצה להמשיך ולהיכנס לקישור אחרי קריאת כותרת ההודעה.
    אני מצאתי לנכון כן לשתף, אפילו שהיה כבר ריבוי שיחות בנושא, ולו רק כדי לחדד פעם אחת נוספת כמה שזה מקומם, מפחיד ובו זמנית חשוב לא להישאר אדישים ולחנך את ילדינו טוב מזה.

אני איתך לגמרי.
    בעד שבנות ימשיכו לפרסם פה כתבות כאלו, למרות שזה זוועה ויש נשים פה שלא מסוגלות לקרוא דברים כאלה. לא מסוגלת? תצאי.
    צריך לחדד את העניין כמה שיותר ושיחלחל לכל אחת מאתנו לראש:
    חובה לשמור על הילדים ממה שהולך בחוץ!!!!!!!!!!!!
    פעם הפחדים היו מפדופילים ואנסים בגילאים בוגרים,
    היום גם על ילדים בני 5 בגן אי אפשר לסמוך.
    צריך להיות עירניים וחשדניים!!

• עצוב. הילדים האלו סביר להניח קורבן בעצמם לפגיעה מינית.
    אני מקווה שכל הצדדדים זוכים לטפול וסה לא נגנר בהעברת גן.
    הלב נשבר מהמדינה הזו כבר.

• אבל איך החזירו אותם ריבונו של עולם לבית ספר?????
    זה לא הגיוני פשוט
  • טלי, כי המערכת לא יודעת איך לטפל בילדים שפוגעים
    את יודעת שהרביצו לאח של תלמיד שלי, והמחנכת אמרה שהיא לא מטפלת בנושא כי היא פוחדת מהילדים!!!
    אז לרווחה אין זמן, מערכת החינוך לא יודעת איך להתמודד וככה זה נראה

• אין פה האשמה על מערכת החינוך כלל ועל אף גורם בה
    אלא על מערכת המשפט החוקה והמשטרה!
    זה לא החלטה של המורים להשאיר ילד בבית למעצר, אלא גורמים אחרים........

• איפה את רוצה שהם יהיו? אין כלא לבני חמש
  • זה לא איפה הם צריכים להיות אלא איפה ההורים שלהם צריכים להיות לייתר דיוק....
  • BJuled - תרשי לי לא להסכים איתך, פורום הזה עוסק, ושמו מעיד על כך, בהיריון ולידה, בנות נכנסות לכאן לשתם ולהתשתתף בחוויות הריון ולידה.
    לא כל כך בא לי להיכנס לפורום ולראות כותרות על אונס וזוועות.
    אני מצטערת, לא באה ואומרת את זה כדי לפגוע פשוט נראה לי שכולנו חיים במציאות הזאת כולנו רואים ושומעים וקוראים חדשות, לצערי מזעזעות, ובואו נשמור על המקום הזה - הפורום הריון ולידה נקי ותהור מכל הזועות. נשתף בחויות נעימות אולי גם פחות נעימות של היריון ולידה וילדים שלנו.
  • מאמי הפורום הזה נוגע להורים- וכהורים יש לנו דאגות מסויימות שאנחנו לא מסוגלות להתמודד איתם לבד וצריכות את הבנות פה שיעזרו לנו....
    ולפי הכותרת היה ניתן לדעת על מה ההודעה הולכת להיות אפשר שלא להיכנס...
    זה מובן שלאנשים מסויימים מאוד קשה עם המציאות הזו וזה בסדר לא לרצות לקרוא על זה.... לי זה קורה עם התעללות בילדים, אז פשוט לא נכנסים להודעה
    כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי
  • זה פשוט מזעזע

אלוהים אדירים, איך אפשר להגן על הילדים שלנו? איך?

איך הגננות לא ידעו בגן שיש בעיה בסדר גודל כזה? זה לא מתחיל ביום אחד.
    איזה שוק... יש לי דמעות בעיניים.
  • אימא ללא הפסקה - הי, בסדר, אני יכולה להבין את הטעין שלך. ומה את אומרת לגבי כתבה על התאונה המחרידה שהיתה???
    באותו יום בבוקר באוטו כששמעתי חדשות לא יכולתי לעצור את עצמי מבכי, אמרתי לעצמי אני בא לעבודה אני לא פותחת YNET, אלא מה??? אני נכנסת לפורום ובראש וראשונה אני רואה כותרת על התאונה.
    מה בתאונה יש לשתף אימאהות???

את מבינה מה אני מתכוונת?
  • מאמי אני מבינה את הרגישות שלך לנושא ונראה לי שגם כל אחת פה בפורום מבינה!
    אני למשל שומעת על תאונות והדבר היחיד שעולה לראש זה איך אני זורקת את הילדים מהאוטו לפני שהוא מתפוצץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה