היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני דנדשה בכל הנושאים... ויש לי שאלה: אנחנו מנסים להכנס להריון, מחזור אחרון היה ב 13/05/12, לפי החישוב שלי יום הביוץ הוא בתאריך 27/05/12(אני רוצה לטבול במקווה) השאלה היא האם זה היום לקיים יחסים כדי להקלט כי לפי מחשבון הביוץ תקופת הפוריות מתחילה מה 23/05/12 ובתאריך הזה אני עדיין לא יכולה ללכת למקווה.
תודה!!
4 תגובות
עמוד 1
הייי
הדרך הבטוחה ביותר היא לעשות יום כן יום לא ז״א נגיד ביום ה 14 את טובלת במקווה מהיום ה 14 יום כן יום לא וכך שבועיים קדימה זו השיטה שלי...
שיהיה בהצלחה
מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
אם הוסת שלך סדירה כל עשרים ושמונה ימים את טובלת בעשרים ושש הביוץ שלך לדעתי ב 27/5 תעקבי גם אחרי הפרשת פוריות וסימני ביוץ על כל מקרה אני לא חושבת שאת מפספסת את הביוץ תתני עוד פרטים לגבי וסתות אחרונות שלך ככה יהיה יותר קל להעריך ...
למה רק ב-27?? הרי יש 5 ימים לא נקיים ו-7 ימים נקיים.. אלא אם כן המחזור שלך יותר ארוך מהרגיל, יש המון הלכות בנושא.. תפרטי קצת יותר
אם ה"מלוכלכים" הם 5 ימים אז את צריכה לטבול ב-24 ומומלץ לקיים יחסים פי ההלכה ביום הטבילה וגם מבחינת הביוץ שלך (כמובן אם אכן הביוץ שלך הוא "לפי הספר")
היי אתי, אני בעד השיטה של קיום יחסים יום כן יום לא לאחר הטבילה ממליצה לך לבדוק בודאות מתי יום הביוץ עפ"י ערכה או חום השחר (יכול להיות שיום הביוץ לא נופל בדיוק לפי נוסחה)
אגב, לכמה מחברותי הביוץ יצא יום לפני הטבילה אם את חושדת בכך ורופא הנשים יכול לעזור לך להוכיח זאת - פני לרב הוראה והוא יכול להתיר לך המון היתרים בנושא אם תרצי מס' טלפון דברי עימי