מאיזה כאב צריך להילחץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני בשבוע 25 כבר יום שני שכואב לי הבטן התחתונה, אין לי הסבר מדוייק לכאב רק אני יודעת שהוא בה והולך, היום גם הגב התחיל קצת לכאוב. זה ההריון הראשון שלי. יש שאומרים ללכת למיון או לרופא! אני לא יודעת אם באמת צריך להתייחס לכאב הזה!! אמרתי אני יחקה עוד יום, הרי זה כאב שאפשר לסבול ואין דימומים או משו!! מה אתם אומרות?
5 תגובות
עמוד 1
  • את שותה מספיק? מרגישה תנועות כרגיל?

• אני קרציה ולכן הייתי נבדקת

• ייתכן ואלו צירי ברקסטון. (צירים מדומים שלא מביאים ללידה)
    תקפידי על שתייה, ואם מתחילים אצלך הכאבים שאת מתארת תראי האם זה עובר במנוחה.
    אם הכאבים לא עוברים במנוחה, בשביל השקט שלך היתי קופצת שנייה לרופא.
    אבל בגדול, זה לא משהו שאת אמורה להילחץ ממנו.
  • גם אני בהיריון כרגע, וסבלתי מכאבים בבטן התחתונה הייתי אצל הרופא הוא עשה לי בדיקת שתן וגילה שיש לי דלקת, הוא אמר לי לשתות המון.
    התחלתי לשתות 2.5 ליטר כל יום והכאבים נעלמו כלא היו תוך יום אחד תנסי לשתות יום אחד ואם הכאבים לא עוברים אני במקומך הייתי פונה לרופא....

כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי
  • אני חושבת שאני שותה הרבה יחסית, כי אני מקירה אם אני לא שותה מספיק אז ישר יש לי מגרנות!העובר זז גם הוא. הכאבים נעלמים כשאני עושה אמבטיה ושוכבת במים, אבל נגיד במיטה זה חוזר והולך. אני יראה היום אם זה נמשך אני ילך להיבדק, רק מכווה שלא ישלחו למיון, לא בה לי להיות שם 6 שעות! תודה בנות על היעוץ!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה