היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נשמע שיש משהו מעבר והכלבים הם תירוץ.... גם אצלנו נהוג להשאיר את הילד וללכת ודוקא זה אחלה. נורא מוזר היא מתנהגת. הילדה שלה לא מתחננת גם לבוא אליכם? לא יודעת מריח לי שזה לא עניין הכלבים.
ושכחתי לומר לך - מה אני הייתי עושה - מרימה לה טלפון כמו גדולה בערב ושואלת אותה בדיוק מה הסיבה. תתארי לה את החברות האמיצה בין הבנות שלכן, כמה הן אוהבות אחת את השנייה וכמה שחשוב לה להיות עם אמילי בקשר. אולי תצליחי להוציא ממנה את האמת ואולי לא - לפחות תנסי בשביל הבת שלך. אם היא תהיה מגעילה גם בטלפון - שתלך לאלף עזאזל תודה [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אמילי לא התחתנה עם הילדה הזו, תעודדי אותה למצוא חברה אחרת. אם יהיו בעיות אז תוכלי להפוך את זה לשיעור עבורה: חברים באים והולכים אבל משפחה תמיד תהיה לצידך, צריך להתייחס יפה לאחותך ולא לריב איתה כי היא תמיד תישאר איתך ולעולם לא תעזוב.....וכן הלאה.....
בתור אחת שלא ממש אוהבת כלבים , כן כן! אני יוצאת מהארון!! אני דווקא יכולה להבין שאולי זה קשור לכלבים אולי האמא הזו לא סומכת עליך שבאמת הכלבים יהיו נעולים בחדר, באיזה כלבים מדובר? גדולים? ואיך הכלבה שלהם? קטנה?
בקיצור אני יכולה להבין שאולי הכלבים זה לא תרוץ, אם היו מזמינים את הילדים שלי לחבר שיש לו כלבים גדולים / פינטבול / סוג כלב שמפחיד אותי - לא הייתי שולחת אותם בשום מחיר
ומצד שני: אני דווקא מנסה לחנך את הילדים שלי לאהוב כלבים - אם הם רואים כלבים בגינת משחקים או ברחוב אני מעודדת אותם להתחבר איתם וללטף אותם (כמובן רק אחרי ששאלנו את בעלי הכלב אם זה בסדר) אצל חמותי יש 4 כלבים ואני תמיד מעודדת אותם להתחבר אליהם ולא לפחד.
אולי את יכולה לדבר עם האמא ופשוט לשאול אותה דוגרי מה הקטע?
דרך אגב נזכרתי במשהו. כשגרנו בישוב הקודם לפני שעברנו דירה היה לשחר חבר ממש טוב. מהרגע הראשון שהם הכירו זה כאילו היה ביניהם איזו משיכה בלתי מוסברת הם פשוט התאהבו אחד בשני. גם ההורים של הילד שמו לב לזה והאמת גם הורים אחרים שמו לב לזה. הם מאוד מאוד אהבו אחד את השני עד שהגננת אמרה לי שאולי כדאי בקבוצות בגן להפריד ביניהם כדגי שיצרו גם חברויות חדשות. אגב היינו גם חברים נורא טובים של ההורים. היה קליק כזה בין כל המשפחה. אח"כ גם ילדנו יחד ילד שני חל"ד יחד וכו'. בכל אופן, באיזהו שלב האמא שלו לפתע התחילה להרחיק אותו משחר. אבל בצורה ממש בוטה ואני כ"כ נפגעתי! לא בשבילי אלא בשביל שחר! הוא היה עובר ליד הבית שלנו כי נניח היו מטיילים הוא היה מתחיל ללכת בשביל ואומר לה אני הולך לשחר והיא היתה תופסת לו את היד ואומרת לו א"א עכשיו אנחנו הולכים לטייל. והילד היה בוכה שרוצה את שחר! וכששחר רצה ללכת אליו לא ידעתי מה להגיד כי לא ידעתי מה הסיפור שלה. כמובן גם היחסים ביננו התקלקלו. פעם עשינו איזו שיחה והיא אמרה שהיא מרגישה שהבן שלה שפוט של שחר (מצחיק כי אני חשבתי לתומי את אותו דבר להיפך אבל לא עשיתי כלום בנידון חוץ מלהתבאס קצת בחיים לא חשבתי להפריד ביניהם) ושהיא תנסה להפסיק להפריד ביניהם. אבל בפועל היא לא עשתה את זה ואני יודעת שזה כי היה לה קשה לתת להם להמשיך לשחק יחד. היא לא הצליחה להתגבר על עצמה בקיצור. והיום מזוג חברים ממש טובים שלנו אנחנו מנותקים מכל וכל.... שחר זוכר עוד את הבן שלה אבל כבר מזמן לא מדבר עליו. סתם הוצאתי
אני גם בעד לחפש חברה אחרת... וזה יקרה בהמשך...
נשמעת לי קצת סנובית האמא הזאת אבל אולי באמת אי אפשר לדעת מה עובר עליה... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני חושבת כמו אורטל שכדאי להתקשר לברר מה הבעיה.
וחוץ מזה לעודד חברויות חדשות.
כמה התבאסתי לקרוא את מה שכתבתן
אם כך, אז פשוט תדברי עם האמא.. מה יש לך להפסיד?
אמילי בהחלט נמצאת במצב רגיש, אבל היא עם הילדה כל היום בגן... זה בסדר שזה ישאר רק במסגרת הגן ולא ימשיך הביתה
לבית היא תביא חברות אחרות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מה שהתכוונתי דוקא להגיד זה שאני חשבתי ששחר נסחף אחריו והאמא שלו חשבה שהוא זה שנסחף אחרי שחר מה שאומר בעצם שהזוגיות שלהם היתה בריאה