-
-
אני לא מבינה.... את רוצה להינשא למישהו שדניאלה לא נחשבת אצלו?
מסכימה עם נטע בכל מלה...
יש סיכוי שבאותו רגע הוא היה מאוד עסוק בעניינים אחרים וראשו לא היה פנוי ולכן ענה לך ככה? יכול להיות שהוא לא מוכן לעזוב את ת"א?
איך הוא מתייחס אליה ביום-יום?
איך היא מקבלת אותו?
כן! הילדה שלך הכי חשובה! (לדעתי) גם אם זה אומר להישאר בבית הורייך (עם כל הקושי) וגם אם זה אומר להישאר בלי זוגיות. דניאלה (בלי קשר לניתוח!) צריכה להרגיש בטוחה במקום שלה ועם האנשים שסביבה.
-
אני מסכימה עם הבנות שהגיבו לפניי
-
יווו יולי הרגת אותי
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
אם את אומרת ש"מבחינתו היא לא נחשבת"...
אני חושבת שזה אומר דרשני מאוד מאוד מאוד רציני...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
לא דיברתם על זה לפני כן?איפה תגורו? ומה היה היחס שלו לדניאלה עד כה?אלו לא דברים שנופלים ביום אחד מהשמיים..
-
עם כל הכבוד והרצון לזוגיות והמשכיות - את צריכה להבהיר לו, ולו זה צריך להיות ברור שאת מגיעה כעסקת חבילה.
הוא צריך לקבל את זה שדניאלה קודמת להכל!!! ובטח ובטח לרצונות שלו.
זאת לא תינוקת קטנה שאפשר לשים לישון בסלון, זאת ילדה בת 4 שצריכה את החדר שלה והפינה החמה שלה (ואין שום קשר לניתוח)
ובסופו של דבר לא מקום השינה או גודל הדירה זה מה שנחשב- בסופו של דבר מה שנחשב זה ההסתכלות שלו על דניאלה ואיך הוא רואה אותה? אם אתם מתחתנים מבחינתו היא אמורה להיות הילדה שלו!!!
במקום לבוא ולומר אני לא מתחתנת מחזירה לו את הטבעת סוגרת בסטה - את צריכה לשבת איתו בשקט בערב על כוס קפה ולהבהיר לו את הדברים בצורה בוגרת, ואם לא יקבל ולא יבין אז אין ברירה אלא לבטל הכל.
מה שאני לא מבינה זה מה היה עד היום? בחיים לא דיברתם והבהרתם את הדברים? פתאום עכשיו דקה לפני החתונה נזכרים?
-
אני אף פעם לא מגיבה בעניינים בינו לבינה. זה לא מקומי לייעץ, אני לא רואה את התמונה המלאה, אז אין לי לא את האפשרות ולא את הזכות לייעץ.
אבל אני רוצה לרשום משהו לבנות.
זה מאוד מסוכן ולא אחראי מה שאתן עושות, לדעתי. אתן שופטות אדם בצורה מאוד חמורה על סמך הטענות של צד אחד בלבד, בלי אפילו להתקרב לראות את התמונה המלאה.
בלי להכיר את הנפשות הפועלות ובלי ידיעת הרקע.
ואתן אומרות דברים קשים, דברים שיכולים לקרוע משפחה שעוד לא נוסדה אפילו, על סמך אירוע אחד שתואר ע״ג כמה שורות אינטרנט בלהט הרגע (סליחה, תהילה
-
שולי, אני לא מסכימה איתך...
כל התגובות כאן מסויגות (!!) - שימי לב! ומתבססות על הנכתב!
היא בעצמה כתבה שמבחינתו היא לא נחשבת...
חוצמיזה, כל מי שמעלה כאן שיתוף כלשהו צריכה לצאת מנקודה הנחה שתקבל דעות מגוונות מאנשים לא תמיד מקצועיים, אבל שבהחלט עשויות להרחיב אופקים ונותנות נקודות מבט שונות, והבחירה בידיה לאיזה כיוון ללכת...
זו המהות של פורום בכלל והפורום הספציפי הזה בפרט!
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
טוב קודם שולי אני ממש לא נעלבת כן אני עוצרת הכל וכן הכל קשור להתנהלות שלו מולי הוא טוען שאוהב את דניאלה אכן לפעמים מראה לשחק איתה בקושי מוכן מעקם פרצוף שצריך לשבת איתה על הריצפה מתבכיין ומקטר!!! מפנק קנה לה רק פעמיים מתנ מתנת יום הולדת סבבה חמי שי שעבר סירבה בתוקף להישאר איתו לבד והיתה היסטרית מעבר לכך חוזר שדניאלה לא חשובה והוא יותר חשוב אז כן הורדתי את טבעת האירוסים עד שיבקש סליחה ועד שידאג שתיהיה דירת שלושה חחדרים הוא החליט שהוא לא זה שישן בסלון אלא דניאלה כמו האחיינים שלו כי אחותו סתומה שהסכימה לכך שוב כבר הייתי בזוגיות חולה לא מתכוונת שוב ושלי של לפני עשר שנים שאותהמוטי רוצה איננה עוד
יעלוש הרסת אותי עם הסיפור שלך זן,אחת הסיבות שאני נזהרת ושומרת
-
אה ושכחתי לציין שכן דיברנו על דירות לפני החתונה התחלנו לחפש דיברנו שנגור כן באיזור פ"ת זו היתה הכוונה המקורית שלנו כל הזמן מוטי אומר שדניאלה צריכה חדר משלה וזה יהיה לה שנגור יחד אז פתאום החליט שאין לא יהיה והוא לא מוכן לעזוב את פרדס כץ שם גרים הרבה אריתראים וסודנים אני קודם כל מפחדת על דניאלה פחד מוות לאור כל המיקרים האחרונים דבר שני חוזרת ילד לא ישן בסלון!!! כל החיים אנחנו גרנו עם ההורים שלי בדירת חדר וסלון עם מרפסת/פינת ישיבה שהפכו אותה לחצי חדר אנחנו ישנו בחדר וההורים שלי בסלון אז אין מצב שדניאלה תישן בסלון
-
הדבר שהכי צרם לי במה שכתבת זה שדניאלה מסרבת בהיסטריה להישאר איתו לבד !!
-
תודה דיקלה דניאלה קשורה אלי מאוד לא מוכנה להישאר עם אף אחד כמעט כלומר שבוע שעבר בעבודה השארתי אותה עם סדרן תנובה לבד שלקחתי את הסחורה שנשארה לגיבוי בכלל לא בכתה והיה לה כייף להישאר איתו ולעזור לו לתת לו חלב ביד חזרתי שאלה אותי כבר חזרת? אז כן אולי הוא מפחיד אותה או לא יודעת מה
-
ועוד משהו לפעמים חייבים לעשות מה שחייבים גמרנו אני לא אתן לאיש במסווה של אהבה לפגוע בדניאלה
-
שלהבת יקרה.
אני קוראת את מה שאת כותבת ואני אומנם לא איש מקצוע וקטונתי מלתת עיצות, אבל נראה לי שאת חייבת לבדוק טוב טוב את המערכת יחסים בין דניאלה למוטי.
לפי מה שרשמת שהילדה לא רוצה להשאר איתו לבד...נקודה למחשבה - למה היא לא רוצה?!
אני חושבת שאת צריכה לנהל איתו שיחה רצינית ואם אחרי השיחה , לא תגיעו להבנות אז אולי באמת עדיף לפרק את החבילה , פעם אחת נכווית - חבל שזה יקרה לך שוב
-
האמת החבילה פורקה אין טעם לנהל שיחות עדיף וטוב שהדברים נעשים לפני שיהיה מאוחר ולפני שבכלל גרים יחד דניאלה עובדה עם נציג תנובה שבוע שעבר נשארה בלעדי ואפילו לא בכתה ולא חיפשה אותי והיא ראתה. אותו פעם ראשונה אז....
-
אני לא חושבת שצריך לנהל איתו שיחה על כוס קפה.
האהבה לדניאלה והיחס האוהב צריך לבוא מהלב, צריך פשוט לבוא טבעי מבן אדם.
אם הרגש כלפי הילדה לא קיים מלכתחילה אין כאן על מה לדבר.
לא ניתן להכריח בן אדם לאהבו על ידי אולטימטום.
אני הייתי עושה פסק זמן, בוחנת את היחסים מחדש, ואלי מסתכלת עם הבן אדם בצורה יותר מפוקחת, יותר אובייקטיבית.
אני לא אומרת ישר לזרוק את הטבת ולסיים יחסים,
אבל לדחות את החתונה, ולבחון את האיש מחדש,
אולי כן לבטל חתונה לאלטר, תלוי.... אבל בטוח שלא לעמוד איתו תחת חופה כרגע
נטלי
-
זהו שחתונה
-
איך הכל מסתכם באנרגיות,ילדים כאלו חכמים
-
תודה מרווה דניאלה מאושרת ששוב אמא שלה ואיתה ולא יוצאת ומאושרת ואומרת איזה כייף אין מוטי
ואז הוסיפה איזה כייף אילת רק עם אמא וסבתא
-
כל דבר קורה לטובה .. טוב שגילית ליפני שהתחתנת שהקשר לא מתאים לכן .
מאחלת לך מכל הלב שתימצאי זוגיות בריאה וטובה
דיקלה
-
ברור מן הסתם שהכל קורה לטובה
ושוב מה לעשות שאותה שלי של לפני עשר שנים זו שלי שעכשיו יש לה מחוייבות אחרת בראש סדר העדיפות?
כן עדין אני רוצה לעבור עם דניאלה לאותו איזור שראיתי בקרוב אתחיל לפעול בנושא כי דניאלה כבר רוצה לגור איתי לבד עם כל הקושי לא אוכל תמיד להשאר בבית הורי איתה
-
אני מאמינה,שאם שעושה כבוד לילדיה
-
אני מסכימה עם כל מילה של מרווה
-
תודה בנות והאמת שאני לא מצטערת לרגע קט שהעיניים נפתחו לי מהר לפני שיהיה מאוחר מדי עכשיו זה קל לתקן אחר כך יכול להיות קשה יותר
גם ככה יש לנו עכשיו משהו על הראש בקרוב והוא לא קל זה הניתוח של דניאלה