סקר זוגיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא נוטה לעשות סקרים, אבל לאחרונה אני שואלת את עצמי אולי אני פשוט לא יודעת איך להיות בזוגיות
26 תגובות
עמוד 1
  • בעיני פתיחות ואמון - בעלי הוא החבר הכי טוב שלי.

יכול להיות שפשוט לא מצאת את הבחור הנכון. הבחור שמתאים לך. אולי בחירה הגברים שלך שגויה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • המסקנה שלי מהמערכות הרבות שהיו לי זה ״לא חשוב היופי העיקר האופי״
  • לא חושבת שיש נוסחא
  • אני מסכימה עם הבנות האחרות.

יכול להיות שנפלת על בחורים חארות (או שאת נמשכת לחארות בתת-מודע שלך, כן גם זה יכול להיות!)

אני בעיקר מסכימה עם יעל - שפתיחות ואמון הם חיוניים, אבל עוד משהו - צריך גם לדעת לוותר. כמובן לא על דברים עקרוניים, אבל גם אם מדובר בדברים עקרוניים - חשוב לדעת לשמור על תרבות דיבור, על "בוא ננסה לראות איך אפשר לפתור את זה" כי כל פליצה יכולה להתפתח למרביה מכוערת ומטופשת - ולפעמים כוס קפה יכולה לגרום לגירושים.

את מכירה את התוכנית "להציל את הנישואים"? היו 3 פרקים שלה בערוץ 10 - הייתי מרותקת. לא האמנתי איך זוגות חיים ביחד - כאילו כל אחד לבד
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • המון ויתורים

מסכימה בהחלט על שפתיחות ואימון זה אחד הכללים

ולהיות חברים זה גם מאוד חשוב

לדעתי גם נפלת על אנשים לא מתיאמים לך
  • בכנות - אין לי מושג
  • היי
    אני חושבת שדבר ראשון אימון בבן זוג וחברות טובה והכי חשוב שגם שרבים ומתווכחים לא ללכת לישון ברוגז.

אצלנו בגלל העבודה של חזי את יודעת אנחנו מדברים המון בטלפון אפשר להגיד כל שעה אבל מה שחשוב אנחנו לא מסתרים כלום אחד מהשני אפילו דברים שמאוד יכעיסו אחד את השני אנחנו מספרים ועוברים את הדברים ביחד.

יעלי מותק אני חושבת שנפלת על האנשים הלא נכונים, יהיה בסדר מותק אני מאמינה שאת תקבלי את הכי טוב שיש.

אוהבת רחל

• כל מה שכתבו מעלי,
    וגם למדתי שאם אני כועסת לא חייבים באותו רגע
    לבטא את הכעס. לנשום עמוק ולדבר אחר כך.
    גם הכעס יורד וגם בן הזוג קשוב יותר.
    לתת את המקום לצד השני.
    להבין אותו ולא רק את עצמי.
    לכבד אותו ולא לסרס.
    לדעת לבלוע צפרדעים פה ושם.

אה,
    וסקס.
    סקס מוריד הרבה מהלחץ, מהכעסים ומכל השאר.
    [

[
    [
  • אמא שלי תמיד אומרת שסבלנות ולהיות עם נפש סלחנית זה הסוד. אני חושבת כמוה.
  • זהר באה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מה שאמרו מעלי ומוסיפה
  • אני עם ענבר, בכל מילה ומילה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אני אוסיף

• תראי בעלי לא מושלם, אבל גם אני לא מושלמת.
    וזה גם מביא לזוגיות לא מושלמת.
    וזה מה שעובד - כי אין שלמות בחיים.
    הכי חשוב לי שבעלי יהיה החבר הכי טוב שלי, אצלנו בזוגיות הכל פתוח על השולחן, אין טיפה קנאה ואמון מוחלט.

• בעלי הוא החבר הכי טוב שלי ואין בנינו סודות
    המון פירגון ,ומתיעצים על הכל

• לדעתי זה קודם כל אמון
    שותפות וגם לשחרר שצריך (אני צריכה ללמוד איך

• התחברתי מאוד למה שנגה רשמה
  • עוד משהו אחד שלא כתבו ואוסיף: כבוד אחד לשני.
    לדבר בכבוד גם כשכועסים, חלילה לא להגיע לדיבורים לא יפים, במיוחד לא ליד הילדים.
    לכבד את מה שאומרים זה לזה גם אם לא מסכימים ויש חילוקי דעות, לכבד זה את זה כבני אדם- את העיסוק של כל אחד, את המקום והתפקיד שלו בבית....

וגם לדעתי אין נוסחה, מה שנראה לי חשוב יכול להיות שטות לאחר.
    מה שעובד אצלי לא בהכרח יעבוד אצל אחר.

ואל תשכחי- העיקר להמשיך תמיד להאמין באהבה!!!!!!!
    אל תתיאשי, זה יגיע בעיתו ובזמנו!!!
  • אני עובדת אצל זוג קשישים שנשואים 67 שנים והיא תמיד אומרת שזוגיות טובה זה לדבר, הם אף פעם לא צעקו אחד על השני. מספרת לי שיש חילוקי דיעות אבל תמיד לפתור את זה והכי חשוב תקשורת. הם עד היום אוהבים אחד את השני ואיזה כבוד שורר ביניהם שזה ממש מעורר קינאה.
  • אין מתכון מוצלח שיצליח אצל כל אחתת..
    יש את הדברים שממש אי אפשר להסתדר בלי כמו- אמון וכבוד..
    אבל זה יותר- מה שמשגע אותנו אצל השני..
    כי יכול להיות אמון אבל אני אשתגע מזה שהוא כועס או קמצן,
    ומישהי אחרת דווקא תסתדר עם קמצנות!
    סתם אני זורקת..

אבל אני חושבת שאת צריכה להבין עם עצמך (או תוך כדי טיפול..) מה מושך אותך דווקא לאנשים מסוג כזה,
    יכול להיות שיש אופי מסויים, תת מודע, בהתנהגות של הגברים שהיית איתם, שבגלל אאותו אופי- נמשכת אליהם..

בכל מקרה אני מאחלת לך המון בהצלחה!!
    הלוואי שתזכי להכיר מישהו שתוכלי לסמוך עליו, ושתיהי רגועה איתו!!
    שיהיה מושלם עבורך!!!
  • סקס....ושעות נוספות
  • אין לי הרבה מה להוסיף אחרי מה שנגה ועמית-פיתוש כתבו
  • מסכימה עם רובכן...
    לא נותר לי אלא להוסיף:
    בבית, כמו בכביש, אל תהיי צודקת, תהיי חכמה
  • כבר כתבו הכל..

והתחברתי למה שענבר כתבה- להודות על הכול! לא לקחת דברים כמובנים מאליהם! להודות על הורדת הפח! כמה נכון!

מחמאות קטנות לאורך היום (וכשתחמיאי תראי שזה יתחיל להיות הדדי), כבוד ואם יושב לך על הלב משהו- עד כמה שזה קשה- תשתפי אותו!

ואני לא חושבת שיש דבר כזה "פראיירית" בזוגיות, כי בעל צריך לאהוב כמו את עצמך. ולוותר לו ולדעת לפעמים לשים אותו לפנייך. זו דעתי (ואז זה גם יבוא ממנו, הוא יראה כמה איכפתית את ויתחיל להיות מודע לעצמו כלפייך ולפרגן ולוותר גם הוא)

אין זוגיות בלי וויתורים.

• אני מציעה לך לא להתמקד בדברים החיוביים אצל הבחור הבא שתכירי, אלא על הדברים השליליים, ותחשבי עם עצמך טוב טוב האם את מסוגלת להתמודד עם החסרונות שלו, לקבל אותו כמו שהוא ולחיות עם ה"חבילה" שלו...
    זה מה שאני תמיד אומרת "לכל אחד יש את החסרונות שלו, השאלה עם אילו חסרונות את/ה מוכנ/ה לחיות".
    הבעיה אצל רוב האנשים/זוגות, שהם חושבים שיוכלו לשנות את החסרונות של הצד השני, מה שבד"כ מתפוצץ להם בפרצוף בסופו של דבר.
    אני מגדירה את הזוגיות שלי עם בעלי כבריאה וטובה (55555) ואנחנו כן צועקים לפעמים ומתווכחים, אבל תמיייייד שומרים על הכבוד של האחד כלפי השני, אף פעם לא מוציאים כביסה מלוכלכת החוצה ולא פוגעים אחד בשני במתכוון!!!
    אלו החוקים ביחסים שלנו.
    יתרון נוסף הוא, שאנחנו לא נוטרים טינה אחד כלפי השני והברוגזים שלנו לא מחזיקים מעמד הרבה זמן... אנחנו לא אוהבים להיות ברוגז, לכן משלימים תמיד מהר.
    אני יכולה עוד להמשיך לחפור, אבל בשורה תחתונה, מה שחשוב, לדעתי, שיהיו לכם שאיפות ומטרות דומות בחיים וכמובן עניין של אופי.
    אני למשל אישה של בית, כך גם בעלי... אף אחד מאיתנו לא מחפש הרפתקאות בחוץ (בילויים וכו') אלא אם זה יחד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • טוב, אחרי שקראתי את כל התגובות, אני רוצה להודות לכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה