היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני הגעתי לכאן מפורום אחר שלא היה לטעמי .. האמת שפה אני מרגישה תמיכה אחרת תמיכה אמיתית למרות הוירטואליות..
מקווה שכך ישאר ושנעבור יחד לפורום השכן
היי בנות,
אני הייתי איך שניקרא לזה ״צופה סמויה״ המון זמן, החלטתי להירשם ממש לא מזמן כי גם אני מהצד שמתי לב שהפורום עבר שינוי כלשהו .. וכמובן שלטובה לגמרי
שיהיה לנו בהצלחה בנות יקרות ובשורות טובות
א כייף לשמוע שככה אתן מרגישות אני חייבת לציין שבתקופה הקשה שלי לפני ההריון הפורום היה לי בית חם ותומך לכן היה חשוב לי שיחזור לקדמותו כמו בכל מקום תמיד יש עליות ומורדות נקווה שנעלה את הפורום למעלה ושכל הסמויות ירגישו שיש להן מקום לתמיכה ולאהבה הגדולה שיש פה בדרך להריון המיוחל
כנרת - לייק!
שושי מה איתך????? אני זוכרת אותך עוד מאז מה שלומך יש חדש????
אין ספק שהפורום הזה מדהיםםם.. אחת הדרכים קצת לפרוק את התיסכולים שלנו לקבל מידע, ולהתעודד כל חודש כשה- מגיעה
אז כמובן כל הכבוד לבנות שלקחו על עצמן את הניהול.. אתן מדהימות!!
שיהיה לכולנו בהצלחהה..
יפתיייייייייי את לא מאמינה כמה ריגשת אותי.
קודם כל אני כ"כ שמחה לשמוע שאת חוזרת!!! את נכס גדול למקום המקסים הזה, תמיד היית.