היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבוסית שלי הלוותה לי ספר על תזונת פעוטות, אני מרותקת אליו כל היומיים כמעט.
בקיצור כתוב שם, שמגיל 9 חודשים הילדים מתחילים לדרוש לאכול עצמאית. ומומלץ לקנות כיסא אוכל עם מגש ולהכין 2 קעריות אוכל - האחת בשביל האמא שמאכילה והשניה בשביל הילד
היא גם המליצה להפסיק בהדרגה לטחון אוכל ולהתחיל לתת ירקות מאודים, חתיכות למשל, שהילד יוכל לאכול בעצמו ויתרגל ללעוס בעזרת השיניים/חניכיים האמת שזה נשמע לי קצת מפחיד
7 תגובות
עמוד 1
אני בעד לתת להם להתנסות לבד. אצלי אני מעודדת את זה אז כל המטבח דביק ומסריח אחכ - בקטנה
אני מאוד מאוד מאוד לתת לילד להתנסות לבד זה מפתח עצמאות ואני גם מאוד בעד בגיל הזה להפסיק לטחון ולתת מרוסק גס כדי שהילד יתרגל למרקם אחר
תמיד אפשר לנסות לתת להם לבד בהשגחה. אייל הפך את כל המרק על השולחן הכניס את הידיים , הרגליים והראש
הי בובה
אני כבר הרבה זמן שהפסקתי לתת אוכל טחון- אני רק מרסקת גס וזהו! ונותנת לה לאכול לבד- היא מאוד אוהבת את זה ובין לבין אני דוחפת לה אוכל בעצמי.
וכן את כבר יכולה לתת לו לאכול לבד, אין מה לפחד רק כל הזמן להיות בהשגחה
וכמובן שהגודל יהיה מתאים! תהנו!
אני אישית טחנתי לרז הכל עד גיל שנה
גם אריאנה התחילה פחות או יותר ב9 חודשים, כמובן שהתחלתי מחתיכות ממש ממש קטנות של דברים רכים מאוד שקל "ללעוס" עם השן וחצי שהיתה לה בזמנו... לכן התחלתי מירקות מבושלים, חביתה חתוכה לקוביות... מהר מאוד היא התרגלה, כמובן שכל ארוחה זו יצירת אומנות של פיקאסו שהיא "מציירת" על השולחן, על עצמה וכו' אבל לאט לאט רואים איך המיומנות שלה להכניס אוכל לפה הולכת ומשתפרת