צריכה עצה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרי אני עכשיו בחופש מחלה עד אחרי החג בגלל הסחרחורות שכבר 3 ימים..אני לא יכולה סתם לצאת החוצה וללכת 5 מטר..ישר מרגישה לא טוב ומסוחררת. בעקרון הייתי במעקב אחיות חודש שעבר ב 24 לחודש ועכשיו אני צריכה ללכת שוב אבל פשוט לא יוצא לי. אני גם צריכה לתאם עם המשמרות שיש לי ואני יכולה ללכת רק כשאני משמרת צהריים. השבוע לא יצא לי ולפי המשמרות של שבוע הבא יש רק יום אחד שיש לי משמרת צהריים אבל אני צריכה לעשות בדיקת דם לסוכר והמוגלובין ועכשיו זה אפילו דחוף לאור המצב שלי לדעת מה קורה לי אבל אז זה אומר שהטור לאחיות לנדחה לעוד שבוע ואז ייצא שאני אבוא לא חודש מאז שהייתי אלא חודש וחצי..זה נורא?
11 תגובות
עמוד 1
  • למה שלא תלכי לבדיקת הדם בשעות הבוקר על חשבון שעות בדיקה בהריון? מגיעות לך שעות לצורך בדיקה וכך תוכלי להגיע באיחור לעבודה וביום של האחיות תגיעי לאחיות...

• לא נראה לי שזה כל-כך נורא... אמנם רצוי מעקב רצוף, ופעם אחות העירה לי שבאתי אחרי 5 שבועות ולא חודש בדיוק, אבל לא נורא...
    תשתדלי אולי בכל זאת להחליף משמרות או לקחת יום חופש או משהו כזה....
    והעיקר - תרגישי טוב!!!

• טורות לאחיות יש סביבות 10 בבוקר. ואני מתחילה ב 8 אז אם אני אלך ,אני לא אהיה חצי מהמשמרת והם יעדיפו שלא אבוא בכלל. אצלנו אפילו אם מאחרים בכמה דקות אז כבר אומרים שנשאר בבית. וחופשים אני לא רוצה לבקש כי גם ככה אני עכשיו מיום שלישי בחופש מחלה.חופשים בתשלום אני שומרת לסוף הריון כדי לצאת לחופשה במרוכז לפני החופש לידה.
  • אסור להם למנוע ממך להגיע באיחור היות ושעות הבדיקה הן שעות בתשלום!!!
    ואת תהיי זכאית לתשלום מלא.

מה המרחק מביתך למרפאה?

• למרפאה אני צריכה לנסוע למרכז העיר באוטובוס. חשבתי כבר אולי לעשות את שניהם באותו היום אבל יהיה לי קשה גם לעשות בדיקת סוכר וגם מעקב אצל אחות כש ב 12 ומשהו אני צריכה לנסוע כבר לעבודה ולחזור מאוחר..אני פשוט לא אחזיק מעמד במשמרת כי אני גם ככה חלשה.גם נראה לי שהבדיקות אצל אחות לא יצאו טובות אחרי שאני אעשה בדיקת דם לסוכר.זה יכול להראות בעיות בלחץ דם אז אני מעדיפה לפצל ולא לעשות באותו היום
  • אם המרפאה נמצאת במרחק נסיעה לא גדול, אז תקבעי למקום העבודה שלך עובדה שביום של בדיקות הדם את תגיעי מאוחר יותר, לאחר בדיקות הדם, הם לא יכולים לאלץ אותך לקחת יום חופש עבור זה, כי יש לך את הזכאות לבדיקות בהריון.
    ואז ביום שיש לך משמרת ערב תלכי לאחות...

• אני הלכתי לטיפת חלב אחרי חודש וחצי זה לא נורא...
    וחוץ מזה את יכולה למדוד לחץ דם גם כשאת עושה את העמסת סוכר ואותו הדבר לגבי השתן
    תבקשי מהאחות של המרפאה....
    חוץ מזה הטיפת חלב לא עושות כלום

• אירה, אני לא במעקב בטיפת חלב אלה בחדר אחיות של הקופת חולים, הם בודקים לחץ דם ומשקל ובדיקת שתן וזהו. זה בחדר אחר . במעבדה לוקחים רק בדיקות דם ושתן.
  • נו זה אותו הדבר

• את חושבת שבמעבדה יסכימו לעשות לי גם את זה וגם את זה?

קראתי עכשיו בהפנייה לבדיקת דם לסוכר שאפשר לעשות את זה עד שבוע 28 ואני רק התחלתי שבוע 24 , אז אולי עדיף ששבוע הבא אני אעשה מעקב הריון אצל אחות ושבוע אחרי (שזה יכול להיות הבדל של כמה ימים אפילו ) אני אעשה את הבדיקת סוכר? אני אהיה בשבוע 25 שזה בסדר..נראה לי זה הכי הגיוני לעשות . מה אתן חושבות?
  • אני עשיתי ב2 ההריונות בשבוע 26
    ככה זה באמצע הכי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה