היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אורטל בת 28 נשואה באושר 55555 לצחי יש לי עוברית קטנה בבטן בשלבי סיום של תואר בפסיכולוגיה עובדת בחברת הביטוח כלל כמסלקת תביעות .
אההה ואני מפתח תקווה עיר האורות [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
עכשיו אני
שמי מריה, אני בת 31
קוראים לי חני אני בת30
סיון,בת 30
למרות שאני לא מהחדשות. נהניתי לקרוא ולהכיר עוד יותר את הבנות....
נופר- יופי של שרשור....
אני אמנם לא חדשה אבל אני אציג את עצמי בפני החדשות החמודות שלנו
שמי שלי, בת 27 אוטוטו 28 נשואה שנתיים וחצי ויש לי תינוקת קטנטונת בת 3 חודשים יש לי תואר בביוטכנולוגיה ועובדת בתחום, מאוד רוצה לעשות הסבה מקצועית לתחום אחר וללמוד משהו אחר אבל אין אפשרות
תודה, בנות, על הפרגון
היי,אני שלי, גרה 7 שנים בהוואי. נשואה ביולי, 3 שנים. לבעלי המדהים(אמריקאי) אני עצמאית,(עסק).יש לי נסיכה בת 5 חודשים. בעלת תואר לחינוך גופני.(חולמת לעסוק בזה בעתיד) אוהבת את הפורום,נימצאת כאן מאז הלידה. לצערי אני נכנסת לכאן,בכדי לשאול שאלות
אלינורי, בעלך צודק במיליון אחוז! אחת הנשים הכי יפות שהכרתי
- קוראים לי.... מ'
ss מזה??
היי בנות!
אני מיה נשואה שנה (ויומיים) ילדתי את עמית לפני שבועיים וחצי יש לי תואר ראשון במדעי ההתנהגות וחינוך ומסיימת אוטוטו תואר שני במנהל עסקים עם התמחות מימון ושוק ההון עובדת בחברת בניה כמזכירה וכרגע בחופשת לידה
נשיקות לכולן
נופר - יתכן שפיספסת את ימי SS העליזים?
אני מירי, בת 25. אמא ליהודה בן 4 ו-3 חודשים חיים בן שנתיים ועשרה חודשים שושי בת שנה וארבעה ועוד אחד/אחת בדרך בעוד שלושה חודשים בעז"ה. נשואה חמש וחצי שנים. חרדית ואשת אברך ולכן עובדת מחוץ לבית (זה מבחירה, אחרת אולי הייתי מוותרת על זה) עובדת כמנהלת חשבונות ראשית בחברה מצליחה מאוד ב"ה. אה, וכן, גרה בבני ברק.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
אני יסמין - אוטוטו בת 25 נשואה ליוסי בן 27 אני אמא לאוראלי נסיך שלי בן 10 חודשים אני עובדת בחברת הייטק בירושלים - במח' כספים וגרה בירושלים
מזמן לא ביקרתי...
חן את עובדת YES ? איפה ??? ניפגש ב 14/6 בסופרלנד ???
איזה צעירות כאן כולן - תלכו קביני....
מותר לי גם? :]
אני מוריה בת 21. נשואה 4 חודשים לאהבת חיי מגיל 10 (!). סטודנטית תואר ראשון לגיל הרך. מאפרת מקצועית ומחכה שיתפס.....
קרן מסתבר שפספסתי את הימים העליזים
שלום! אני שירן.. חדשה כאן בת 23 בנתיים אמא לפטריק (כלב נסיך) ובעזרת ה' עוד כמה חודשים אמא לנסיכה.. מאיזור הדרום עובדת בסלולר
היי, אני דניאל בת 28 נשואה לבעלי המקסים בן 31, אמא של אורי, בן שלוש וחודשיים ויובלי בת שנתיים. ישלי תואר ראשון במשפטים, עובדת במשרד עורכי דין ולומדת קונדיטוריה. גרה בירושלים וחולמת על בית באחד המושבים באזור