זהו....אחרי שהספקתי....ומיסי מתכון! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להכין 3 עוגות
12 תגובות
עמוד 1
  • סחטיין עלייך!!!! תשלחי אחת אלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תאמת שאני לא שמתי את כל הרוטב של השוקולד
    אלא כל פעם שמתי מעט וערבבתי....
    ומילנה איזה עוגה את רוצה
    יש גם טורט קצפת עם ג'לי ותותים
  • איזה פראייר דביר
  • צאלה
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • אצלי העוגה הזאת מתחסלת בכמויות - באמת עוגה טובה

• אין אצלנו שבת בלי העוגה הזאת
    ]

• יפה לך!
    אבל לא ציינת שאמא שלך תאפה עוגת גבינה?

• ענבר- לא הכנתי עוגת גבינה
    ומילנה לעוגת טורט עם קצפת ג'לי תותים פשוט מאוד
    לטורט
    תבנית בקוטר 24
    6 ביצים
    2/3 כוס סוכר
    1 כפית תמצית וניל
    1 1/4 כוסות קמח
    קמצוץ מלח
    קליפה מגורדת מחצי לימון(אני לא שמתי)

אופן ההכנה

1. להקציף חלבונים כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב. לטרוף חלמונים ושמן, לקפל את החלמונים לקצף, לקפל את הקמח לקצף.

2.. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות עד שהטורט זהוב או עד שקיסם שננעץ במרכז הטורט יוצא נקי, לצנן.

לקצפת אני עושה פרווה -קצפת צמחית פרווה
    מורחת על העוגה שמה במקרר שיתקשה והתייצב

מכינה ג'לי בקערה מחכה שיתקרר מעט
    חותכת תותים לפרוסות שמה מעל הקצפת בצורה יפה
    ומעל שופכת את הג'לי ואז למקרר שוב.
    בתאבון...

• רינת תודה מותק

• בכייף
    [center]
  • יאמייייייייי איך בא לי עכשיו!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה