היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאחרונה אני קוראת לא מעט טיעונים בעד שתיית מים מהברז ונגד. אנחנו האמת עדיין עם בקבוקי הפלסטיק, שוקלת לעבור לאוסומוזה הפוכה אם מישהי יודעת מזה. מסקרן אותי אם הייתן נותנות לילד בן שנה לשתות מים מהברז.
13 תגובות
עמוד 1
תמי 4 נחשב מים מהברז? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אגב, עשיתי בירור על תמי 4 זה נראה לי יקר, מה גם שזה התחייבות להחליף את הנורה ואת הסינון כל איזה חצי שנה די משעבדת אותנו למוצר מה שאין באוסמוזה הההפוכה שזה רק התקנה משירות פלוס וסינון מלא למים. אני בכל אופן די סקפטית לנושא של שתיית מי הברז
שוב פעם פרסומת
מה זה אוסמוזה הפוכה??? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
בנות, זו פרסומת
לנו יש אוסמוזה הפוכה - בסדר. יותר טוב ממים רגילים? אפשר לחשוב
הכל חרטא - מי ברז לא פחות טובים, אם נמות - זה לא מזה, זה בטוח. [email protected]
img] פייס: ortal_hori
תקראו לשירותי הרווחה מהר!!!! איתמר שותה לעתים מים מהברז.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
רום אופיר שותה כבר שנתיים מים מהברז כי בגן אין להם מתקן...
ולאחרונה עברנו גם בבית למים מהברז. כמו שאורטל כתבה - לא מזה נמות....
חברה שלי סיכמה את זה במישפט אחד .. אבא שלה חי עד גיל 95 בריא לחלוטין ושתה רק מי ברז .. אני והילדים שותים המון מים מהברז ולעיתים מהתמי 4 פשוט כדי לא לאחסן מים קרים במקרר .
אני בעד מי ברז
פרסומת למה? למים? ממש לא. בכל מקרה לא נראה לי שיש תשובה אחת לנושא, תמיד יהיו את אלא שישתו מהברז לא משנה מה. פשוט כשמדובר בילדים קטנים חושבים פעמים.
שיהיה חג שמח.
סתם ששתדעו שמים מהברז יותר בריאים ממים מינרליים: 1. יש בהם פלואוריד - חיוני בעיקר לפעוטות שמצמחים שניים. 2. המים המינרלים מגיעים בבקבוקי פלסטיק שעומדים המון בשמש, הפלסטיק (מהחום) מפריש כל מיני חומרים למים ולכן המים האלה לא כ"כ בריאים.
לגבי מים מסוננים - נראה לי שזה נחשב כמו מי ברז..
בכל מקרה אנחנו שותים מי ברז בלי בעיה
עד לפני שנה, בטרם רכשנו תמי 4, שתינו רק מים מינרלים ולא בגלל שאני נגד מי ברז, אלא כי הם פשוט לא טעימים לי "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אנחנו שותים מי ברז. נראה לי שזה די תלוי באזור בארץ. זה מקומות שהמים בהם ממש ממש מגעילים. אצלנו המים טעימים וטובים ואנחנו שותים רק מי ברז.