מה עושים ילד שלא ישן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יכול להיות שזה בגלל שהוא ישן צהריים? אבל הוא כ"כ קטן! אם לא ישן יהיה גמור בשעה 4! אני מדברת על טלטל. זה כבר כמה ימים שהוא נרדם קשה בערב ואז כשסוף סוף נירדם הוא ישן ומתישהו בין 11 ל12 וחצי הוא מתעורר. אתמול היה ער המון שעות וגם עכשיו התעורר ב11 ורבע ועדיין ער (אחת וחצי) אני מרחמת עליו מסכן אבל אני מתה לישון בעצמי. ואם אלך לישון זה מסוכן הוא משוטט לו בבית אם אף אחד לא מקפיד שהוא ישאר במיטה. מה עושים עם זה????
11 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב שהוא הפך את הלילה ליום ?

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• לא נראה לי ועכשיו גם נראה לי שאני יודעת למה הוא מתעורר. הוא פשוט עקוץ בטירוף

• יכול להיות שגם חם לו מידי...
    גם אני ממליצה על פניסטיל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • יש גם פניסטיל בטיפות והוא גם מרדים
  • מכה היתושים האלה
    גם עלי אתמול התלבש בלילה יתוש חצי לילה לא ישנתי

• אני שמה מכשיר בשקע נגד יתושים של רייד
    זה בלי ריח ובפנים זה ג'ל
    מסכן
  • אוי, מיכל סובלת מזה המון...
  • גם אנחנו עם הפניסטיל טיפות..
    סיוט העקיצות האלה
  • סתם רציתי לספר בלי קשר ליתושים (שגם את הרגליים של הבנים שלי זוללים
  • גלי באותו לילה הוא היה ער מ11 ועד 3 וחצי