-
-
לי הרב הרנטגן בעצמו ניבא לי את ההריוןן הזה למרות כל התוצאות השליליות..ואכן צדק!!
אמר לי כבר לפנייי חודשיים וחצי שלקראת שבועות אני בהריון:)
-
איזה יופי ... יש לרבנים האלו סגולה מאוד גדולה ...
נראה לי שאני גם אלך ..
מחכה בסבלנות ... :-)
-
אני גם שמעתי הרבה
איך אפשר לקבוע איתו פגישה
אני ישמח אם תוכלי לעזור לי בזה

-
הייי
אשמח לשלוח לך פרטים
-
מורני
-
הייי מרגו ..
אני אשמח לשלוח לך פרטים
תשלחי לי למייל הודעה ואחזיר לך הודעה עם הפרטים שלו
שבת שלום וחג שמח
-
תודה רבה מורני אני כבר שולחת ,מורן רציתי לשאול אותך איך הדבקת את מלאך בלי כתובת של אתר ??
-
נראה שהצלחתי בסוף
[
-
כמו שזה נראה כנראה הצלחת !!
-
תשלחי לי את פרטים של הרב מורן ,תודה רבה ובשורות טובות
-
שלחתי לך מאמי ...
בהצלחה
-
תודה רבה מותק אני אבדוק
-
בבקשה ...
-
אל תגידי ככה מורני תמיד יש סיכוי ו אני מאחלת המון הצלחה ,אני בסדר עבדנו גם החודש מקווה לטוב ,אבל את יודעת מה [ אבל החודש אני בכלל לא חושבת על הריון , שתביני אותי נכון אני מאד מעוניינת בהריון אבל החודש לא יודעת מה קרה לי ירד הלחץ שהיה לי בלב ,אולי עדיין עוד מוקדם אבל לא מחפשת סימנים כמו פעם ,ובכלל מרגישה כאילו יצא אויר
-
האמת לדעתי זה ממש לטובה מרגו!!
כי כולם תמיד אומרים ברגע שמרפים ומפסיקים לחשוב על זה כל הזמן
ולחפש סימנים וכול הזמן להיסתובב סביב זה .. זה בא
-
תודה רבה מורני אולי את צודקת ,ואת מאמי תעשי את כל בדיקות כמו שצריך ואני מחזיקה לך אצבעות מאמי ושיהיה בהצלחה ,ואני אם גם החודש יהיה שלילי (מקווה שלא ) אבל בכל זאת אז אני אצתרך לשתות את כדורים שרופאים נתן לאחר היסטקוסקופיה לעיבוי רירית ,ומה זה לא בא לי לשתות אותם בכל זאת הורמונים .וזה גם מחקה את מחזור טיבעי
-
הכול יהיה בסדר מרגו !!
-
תודה רבה מורני מהפה שלך לאלוקים.
-
יקרות שלי, סורי שאני מתערבת
אבל רציתי להגיד לך, מרגו..
שגם לי יש תחושה ממש טובה לגבייך (בלי עין הרע)

והלוואי שתבשרי לנו החודש בשורות טובותתת

-
הדס היקרה את לא צריכה להתנצל ,בשביל זה אני משתפת אותכן בתחושות שלי כדי לשמוע את דעתכן
-
היי מורן,
איך אפשר להגיע לרב? טלפון, כתובת...
המשך יום מקסים!
-
היי מורן
תשלחי לי מייל דרך הפרופיל משתמש
ואשלח לך את כל הפרטים
-
מורן צדיקה!!אני גם רוצה פרטים בבקשה!!!המייל שלי הוא
[email protected] תודה רבה צדיקה!!!!
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
בכיף נשמה אשמח לשלוח לך את כול הפרטים ...
-
היי מורן,
מצטערת על הבורות אבל אני עדיין חדשה באתר הזה וניסיתי דרך הפרופיל כמו שאמרת אבל לא הצלחתי,
אשמח אם תשלחי לי למייל את הפרטים על הרב
[email protected]תודה צדיקה,
-
בשמחה כבר שולחת אליך ...
-
היי, אני הייתי אצלו ואמר לי בפרוש שהטיפול האחרון יצליח ואין לי מה לדאוג. שאבו לי יום חמישי ויום שישי התבשרנו שהביצית והזרע הופרו ויש שני תאים. יום ראשון הייתי אמורה לעבור החזרה, טלפנתי בבוקר ואמרו לי שהעובר תקוע ועדיין יש רק 2 תאים ולא התחלק ככה שאין טעם לבוא.
לא החזרה, ולא הצלחה.
חייבת לציין שיצאתי ממנו סקפטית... ובבוקר יום ראשון שלחתי אליו הודעה על הבשורה הרעה הזו ועד היום לא קיבלתי תגובה...
אז בנות... לקחת הכל בעירבון מוגבל...
בהצלחה לכולנו.
-
יפית יקרה , מאד מבינה את אכזבה שלך , זאת אחת הסיבות שבעלי לא מוכן לשמוע על זה , בזמנו ניסיתי לשכנע אותו לגשת אליו , הוא אמר ואם נניח הוא יגיד לך תאריך ושהטיפול יצליח ובסוף לא תהיה תשובה שלילית , אני מכיר אותך , את תקחי את זה קשה מאד , גם ככה קשה לך עם כשלונות שלנו להקלט , למה להוסיף ?? תאמיני באלוקים באמונה שלמה ובעזרת השם נצליח. ברור שיש הצלחות , אבל אף אחד לא מבטיח לנו שדווקא לנו תהיה הצלחה. מאחלת לך קליטה מהירה והריון תקין.
/]
-
היי בננות,
אני מהפורום השכן, אני גרה בקרית אתא (ליד הרב)
הייתי אצלו והוא מקסים, הוא אמר לי אפילו עם מי אני אתחתן (לפחות באיזו אות השם שלו יתחיל.....) אמר לי מלא דברים שעם השנים התבררו כנכונים....
בכל אופן ביום שני הקרוב יש לי תור אצלו שוב לברכה קטנה
-
שמענו עליו, הוא גר ממש לידנו........
((ב"ה אנחנו חרדים))