חדשה בפורום.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן. אפשר לומר שאני די חדשה בפורום... מידי פעם אני נכנסת, קוראת, מזדהה.... עד היום לא שיתפתי, אבל כל כך כיף לקרוא את התמיכה של כולכן, אז החלטתי לשתף... מה גם ששיגעתי את בעלי עם הנושא... ופתאום אני מרגישה לבד........
    אנחנו מנסים להיכנס להריון מזה 7 חודשים.... ואפשר לומר שהפכתי לבחורה מתוסכלת. כל חודש ציפייה ואז מגיעה האכזבה הקשה כל כך...
    אני יודעת שזה עלול להישמע נורא, אבל פתאום אני גם מוקפת בנשים הריוניות וזה פשוט מתסכל אותי עוד יותר! נשמע לא נורמלי?!
    התחלתי עכשיו טיפול בעזרת איקקלומין, ורציתי לשאול מה דעתכן לגבי טיפולים אלטרנטיביים? מישהי ניסתה בעבר/ בהווה? אם כן, אשמח להמלצות....
    שיהיה לכולן חג שמח! ובשורות טובות....
    דניאלה
12 תגובות
עמוד 1
  • היי דניאלה,

ברוכה הבאה

ראשית תרשי לי לומר לך שזה נורמלי לחלוטין מה שאת מרגישה גם בחיים שלי כרגע רוב הבנות שאני מכירה בהריון .. יש תסכול מזה אין ספק..

לדעתי אם במשך 7 חודשיים עדיין לא ניקלטת אולי שווה לעשות מעקב זקיקים..?
    האם ביצעת בדיקות לראות שלפחות שהכול בסדר..?

לגבי האיקוקלומין אני מכירה הרבה בנות ששתו את הכדורים האלו לרוב הבנות הכדור עוזר
    ויש גם בנות שכדור לא ממש השפיע עליהם ..

איך אתם מנסים במהלך החודש.. יום כן יום לא? אתם מנצלים את כול תקופת הפוריות שלהחודש?

לנסות 7 חודשים זה בכלל לא הרבה זמן תני לגוף שלך עוד זמן .. תזכרי שהנוסחא יהיה סבלנות חיוביות ולהיות רגועה, לכי תדעי אולי בעזרת האיקוקלומין יתפס החודש
    בנוגע לטיפולים אלטרנטיבים אף פעם לא ניסיתי.. אבל שמעתי שדיקור סיני זה ממש עוזר..
    שיהיה המון המון בהצלחה
    בשורות טובות
  • היי דניאלה ברוכה הבאה
  • קודם כל איזה כייף שעשית את הצעד ועכשיו את חלק מהפורום כמו שאמרו שבעה חודשים זה לא הרבה זמן
    בקשר לאיקקלומין למה נתנו לך יש לך מושג ??? בכל מקרה תעשי מעקב זקיקים ורירית בזמן שאת נוטלת את הכדורים
    בקשר לטיפולים האלטרנטיביים אני מטפלת ברפואה סינית אז כמובן שאני בעד איזה טיפולים את עושה ?
    דיקור מאוד מועיל ואף עוזר לקליטה בהריון רק תשימי
  • לא נשאר לי מה להגיב אחריי מה שאמרו הבנות המקסימות...

אני יכולה רק לומר ברוכה הבאה.. נחמד שהצטרפת אלינו
    ושיהיה מלא בהצלחה
  • המון בהצלחה!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • קיבלתי איקקלומין אחרי 4 חודשים של כדורים לסידור המחזור וכדורי אסטרוגן. עשיתי את כל בדיקות הדם האפשריות ותודה לאל הכל תקין. ככל הנראה אינני מבייצת באופן טיבעי ולכן האיקקלומין....
    תודה רבה על התגובות החמות והעידוד!!
    יובל- אני עדיין לא עושה אף טיפול אלטרנטיבי, אבל אשמח לשמוע על כך עוד... יש לך המלצה על מטפלת שמתמחה בפריון? האם טיפול כזה עלול להפריע לטיפולים הקונבנציאונליים?
    שוב תודה לכולן!!!! לפעמים רק צריך אוזן קשבת....
    חג שמח!
  • אם עשית את כול הבדיקות והכול תקין זה מצויין !!!
  • היי דניאלה קודם כל שמי כנרת
  • הייי כנרת,

את יכולה להסביר לי איך הטיפולים האלו יכולים לתרום בתהליך הכניסה להריון?

אף פעם לא ניסיתי.. מה את ממליצה?
    האם את מכירה מישהי טובה מב״ש?

תודה
  • אני לא כל כך יודעת אלו טיפולים ישנם... שמעתי רק על דיקור בנושא של פוריות... אני מאזור ת"א- גבעתיים....
  • היי את מוזמנת להתקשר אליי 0577337376 אשמח לעזור ! כנרת
  • היי דניאלה, קודם ברוכה הבאה רשמית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה