היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את ממש צודקת!!! גם לי אין רגע דל! אני כל היום סביב רז- אוכל, משחקים, מקלחת, התרוצצות ועוד ועוד... זו בהחלט מממלא לי כל שניה ביום, וגם ממלא אותי מאוד, כי הסך הכל אני מאוד נהנית ממנה
דעתי??? אני קוראת את זה וכאילו כתבתי את זה בעצמי, הכי מתחברת ומזדהה ומסכימה!!!
ממש לא נכון. בתור אחת שעד לפני פחות משבוע היתה בהריון רביעי זה קשה פי כמה. זה שיש עוד שלושה בבית זה לא אומר שהם מגדלים את עצמם, הם עדיין דורשים תשומת לב. לסחוב את ההריון זה קשה ועוד לעבור את התאריך בשבוע וחצי זה היה כבר מעיק וקשה וכל זה כששלושתן איתי בבית וכל אחת רוצה ממני משהו: הגדולה בכל הזדמנות מתיישבת לידי עם חוברת הכנה לכיתה א', האמצעית שמקנאת על היחס שאחותה מקבלת מבקשת להרכיב איתי פאזל/לגו והקטנה הופכת את כל הבית וכל רגע את צריכה למשוך את עצמך ואת הכדור בבטן לראות מה הנזק- הופכת מכסה אסלה וסוגרת 80 פעם מיים, עולה לכיור באמבטיה ומשחקת עם המיים שזה אומר החלפת בגדים, פותחת את המקרר וחוגגת וכו' וכו' , כל אחת רוצה לספר סיפורים מהגן שלה וכשמשעמם להן זה מריבות שצריך להפריד ולא לדבר על הררי כביסות, כלים, 3 חביתות לא.ערב, 3 אמבטיות, 3 סירוקים והלבשות וצרחות להכנס למיטה ואז בעלך בא מהעבודה, גמור עייף ורעב... ורוצה לאכול... אז בקיצור- ככל שיש יותר ילדים בבית ככה ההריון יותר קשה.
ilypie.com]
טוב קרן
לדעתי להפך - אין כמו היריון ראשון...!! החוויה הראשונה הזאת שאת בטוחה שכל כאב ותזוזה הם בסדר וככה צריך להיות או לא בטוחה לגביהם... ויש לך מלא זמן לנוח ויש את ההתרגשות באוויר כי לא יודעים למה לצפות... ועושים קנייה ראשונה...
ההיריון השני לדעתי מתיש יותר, כי יש תינוקי בבית שצריך תשומת לב ואהבה, ההיריון אומנם עובר מהר אבל מציק יותר - מה שטוב זה שיש כבר הכל בבית