סקר חשוב - בגדי ים תינוקות וילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה להבין האם אני נסחפת או שיש עוד בנות בדעה שלי.
    בגד ים ביקיני שלם או אוברול?
    ועד איזה גיל לדעתכן חשוב לשים את האוברול?

אני עדיין קונה לבנות את האוברולים - מעדיפה לא לקחת סיכונים עם השמש
23 תגובות
עמוד 1
  • אני אמנם בעד משהו סגור כדי שיגן כמה שיותר
    אמנם לא קניתי לרז בגד ים חלק אחד, אבל 2 החלקים זה חולצה ומכנסון כך שהבטן בכלל לא בחוץ.
    תמיד סגור יותר עדיף להגנה מפני השמש, למרות שביקיני לבנות יותר גדולות זה מהמם!! אבל הגנה לפני הכל

• אוברול.. ברור...

אם היה אפשר עד גיל 20

אבל אני מניחה שעד גיל שכבר הילד מתנגד לא רוצה ומביע דעה... בימינו זה בערך בגיל 4/5 לא?
  • אני בדעה שלך!
    אני שמה לעידן אוברול, ארוך!
    מה הכוונה ארוך? טיפה מתחת למרפק, ועובר טיפה את הברך.
    לא לוקחת סיכונים.

בקיני לבנות זה ממש חמוד.
    אבל אם הייתי לי בת עדין הייתי שמה לה אוברול.
    לפחות עד גיל 4. 4 וחצי

• קניתי בגד ים שלם (לא אוברול) עם קצת גב פתוח ואמא שלי קנתה בגד ים שני חלקים, עוד לא יצא לי להיות בים, היינו רק בבריכה...
    אבל כנראה שאלך לקנות אוברול בשביל הים כי אני ממש בדעה שלכן, במיוחד עם שמש של ישראל..
    ייקח לנו זמן להגיע לים עכשיו!

• קניתי לה 2 חלקים לא אוהבת את האוברולים ממש קר איתם
    כשיוצאים מהמים....
    אני מורחת מלא קרם הגנה וכשהיא יוצאת לשחק החול
    מקסימום לובשת לה חולצה, וכובע כמובן

• אןברול עד גיל שנתיים בערך ואחכ נראה לי שלם מגניב,שני חלקים אני חושבת פחות נוח

[[url=http://www.familylobby.com]
  • לליאן קניתי בגד ים שלם עם חצאית לא אוברול
    לאדיר אני שמה אוברול ומורחת אותם כל הזמן בקרם הגנה

]
    ]
  • אני בעד אוברול!
    אמנם ליעד כהה יחסית אבל אני זוכרת כמה הייתי סובלת בתור ילדה קטנה כשהייתי נשרפת למרות שאני לבנה סידדדדדדדדד חחחח אני לא רוצה שהוא יחווה אותו דבר חס וחלילה

• קניתי ליהונתן אוברול ואני מאמינה שאשים לו אוברול לפחות עד גיל שנתיים...אחר כך כבר לא. יש לי אחות משוגעת שקנתה לתינוקת שלה (חצי שנה) בגד ים משולשים היא אומרת שאוברול זה חנני

• קניתי ליהונתן אוברול ואני מאמינה שאשים לו אוברול לפחות עד גיל שנתיים...אחר כך כבר לא. יש לי אחות משוגעת שקנתה לתינוקת שלה (חצי שנה) בגד ים משולשים היא אומרת שאוברול זה חנני

• לנו יש אוברול..
    ואני חושבת שעד גיל שנתיים אולי 3... נראה...

• לאייל קניתי במקום אוברול-חולצה ומכנס. אני בעד זה ולא רק תחתון או ביקני (לבנות) הוא לבנבן, ג'ינג'י כזה, למה להסתכן בשמש.
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

• גם לנו יש אוברול, יהיה לה עוד מספיק זמן להחשף לשמש בחיים הבוגרים שלה, אין סיבה להקדים את המאוחר וככל שאני אצליח להגן עליה מפני השמש הזו, מה טוב.
  • אני אגיד לך מה בטוח לא - ביקיני!!!... בגיל הזה חחח

האמת שיש לי גם וגם... עד גיל שנה הייתי שמה לאריאל רק את האוברול ועכשיו אני שמה לה בגד ים שלם ומורחת אותה בטון של קרם הגנה... אבל יש לנו גם אוברול למקרה ש....

חשוב לציין שאני משתדלת לא לקחת את אריאל לים בשעות שהשמש בשיאה או ממש מוקדם בבוקר או אחר הצהריים
  • להב בת 4 ועדיין לא מביעה התנגדות ולי טוב עם זה - לא מעניין אותי אם זה חנני או שבגד ים משולשים זה חמוד ויפה
    אותי מעניין רק דבר אחד וזה בריאות העור של הבננות.
    אירה כשיוצאים מהים נעטפים במגבת ומתחממים אחר כך כשנהיה חם מאוד נעים הצינון הזה על העור. גם כשיוצאים עם ביקיני נעטפים כי קר

אותי משגע שגיסתי עד גיל 5 שמה לבנים שלה אוברולים בטענה שזה כי בריא ולבת שלה בגיל 3 היא שמה ביקיני כי זה חמוד
    ללהב יש גם בגד ים שלם אחד אבל יצא לנו לשים אותו פעם אחת בדיוק

• אני חושבת שרק אוברול... ועדיף לא לקחת סיכון.. כמה שפחות עור חשוף ככה הכי טוב..
    הקרם הגנה לא מכסה ב-100%

• אוברול בלבד, עם כל הכבוד לביקינים המעלפים
    שיש לבנות, יותר חשוב לי לשמור על העור שלה
    שהוא לבן ועדין מאוד...
    אולי עוד שנה, שנתיים נקנה לה בגד ים שלם, יותר חשוף
    ונמרח לה טונה של קרם הגנה (לא שלא עושים את זה גם עכשיו )
    אני כפרה על השלגייה שלי!

• אוברול!

• אך ורק אוברול!!!!
    ואם לא אז שלם - בטוח לא בקיני בשמש הישראלית!
    גם אוברול זה יפה

אנחנו ממהרים להכניס לילדים שלנו את השגעונות שלנו
    כי לילדה בת 3 ברור שזה משנה אם ללכת עם בקיני או אוברול!
    - זה נאמר בציניות למי שלא זיהה!

ילדה בת 3 מעניין אותה לקפוץ לבריכה ולבנות ארמונות בחול
    ממש לא מעניין אותה מה מלבישים אותה
    היחידה שמעניין אותה זאת האמא שרוצה להשוויץ
    אחכ כולם מתפלאים למה הנוער מתלבש כמו שהוא מתלבש
    פעם החנוני היה הIN
    פעם הבריאותי היה ה-IN

• אני דווקא לא סובלת את האוברול
  • אחוה כל מילה בסלע

• אני קניתי לשי-אל בגד ים שלם ואני שמה לה הרבה קרם הגנה....כובע...

• רק אוברול עד שהם יחליטו אחרת

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה