בנות, מה אתן הייתן עושות בסיטואציה כזאת?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים בן הזוג שלי היה אצלי והתווכחנו,
    אח"כ אמא שלו התקשרה אליו והוא אמר לה שידבר איתה מאוחר יותר.
    משום מה הייתי בטוחה שכשסיים את השיחה הוא הסתמס איתה- וסקרן אותי לדעת מה כתב לה.
    אז ביקשתי ממנו את הפלאפון ונכנסתי להודעות שלו.

הודעות עם אמא שלו לא היו, אבל הייתה התכתבות קטנה עם מספר שלא בזכרון.
    שאלתי אותו של מי המספר והוא אמר 'ידידה'.

היא ראתה אותו בבוקר באוטובוס והחליטה להתקשר אליו בערב.
    הוא ענה כי לא הכיר את המספר. מקובל בהחלט.
    בוקר למחרת היא שאלה אותו בSMS על איזה אוטובוס הוא יעלה ובאיזו שעה, הוא ענה לה על זה.
    התכתבו עוד קצת וזהו.. נראה לי.

כשהתחלנו לצאת הוא הסביר לי שמבחינתו אין ידידים וידידות ולדעתו זה רק הורס את הקשר.
    אז התנתקתי מכל הידידים.. ובגלל שבעברי הייתי גם עם נשים- אז נאלצתי להתנתק גם מכל החברות.
    שירתנו יחד באותו בסיס והוא היה עושה לי סצנות על כל אדם שהייתי מנהלת איתו שיחה.
    מיום ליום זה החמיר ופשוט מצאתי את עצמי בודדה בגללו.

ובלי שום קשר-
    הוא לא בחור של ידידות.
    אף פעם לא היו לו ידידות.
    זה תמיד בנות זוג, או בחורות שהוא איתן 'בקטע', אבל לא ידידות.
    והוא בעצמו אמר לי את זה.

מה שאני בעצם אומרת, זה שאין דבר כזה 'ידידה', לא אצלנו בקשר.
    התעקשתי לדעת את השם שלה והוא סירב בתוקף.
    אחרי חצי שעה שלא הרפתי, הוא אמר לי סתם שם, כדי להשתיק אותי.
    שאלתי אותו אם הוא היה איתה והוא אמר שזאת מישהי שלמדה איתו בעבר ואף פעם לא קרה בניהם כלום.

אז זהו.... שלא.
    מסתבר שהוא היה איתה לפני כמה שנים.
    לפני שסיפרתי לו שאני יודעת מי הבחורה, שאלתי אותו אם היא התקשרה אליו שוב.
    הוא סיפר לי (בתמימות) שהיא התקשרה אליו בשישי בערב ושאלה אם בא לו לרדת למטה.
    שאלתי אותו אם היא יודעת שהוא אמור להתחתן בעוד חודש והוא ענה שלא.

אני רותחת מעצבים.
    אחרי שהוא מנטרל אותי מהעולם כבר תקופה ארוכה- אני מבינה שהוא מרשה לעצמו, ויותר מדי.
    זו מישהי שהוא יצא איתה, לעזאזל! יש לי את כל הזכויות והסיבות להתעצבן.
    ועוד הוא משקר לי! בן אדם משקר כשיש לו מה להסתיר ...!!!
    וכאילו.. ענית לה פעם אחת, אתה יודע שזאת מישהי שיצאת איתה!
    אז למה ענית לה שוב?
    ולמה חזרת לאסמסים?
    ולמה לעזאזל אחרי שרבנו על זה ואתה יודע שזה מפריע לי- ענית לה גם בשישי בערב?

מישהי פה מוכנה להגיד לי שזה לא ההורמונים?
    שאני לגמרי צודקת?
    כי משום מה אני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי וכולם חושבים שהוא בסדר גמור..

12 תגובות
עמוד 1
  • ואווווווו אני לגמרי מסכימה איתך.... אני מאוד קשה במצבים כאלה אם אין אמון אין על מה לדבר בכלל הבעיה העיקרית שאני רואה כאן זה אתם צריכים להתחתן עוד חודש וזה הופך הכל ליותר רגיש ומתסכל בנסיבות אחרות הייתי אומרת לך להיות אדישה ולהתנתק ממנו ולגרום להבין שהוא לא בסדר וזה לא יכול להיות ככה אבל כרגע אני מציעה לך לסדר את העיניין הזה ובראש ובראשונה את האמון כי אם זה ככה עכשיו תיהי בטוחה שזה לא ישתנה אחרי החתונה אם לא ילך ויחמיר אפילו.... אני לא מכירה את הבן זוג שלך אבל אני במקומך אולי אפילו תופסת יוזמה ומתקשרת אליה בעצמי בלי כעס ובלי מריבות פשוט עושה ומבעירה לה את מה שהוא היה אמור לידע אותה.
  • תקשיבי הוא נראה לי כל כך לא בשל ולא מוכן למצב הזה
    אני יכולה לנחש מי את במידה וכבר כתבת פה ולהניח שההריון לא היה מתכונן
    הוא פשוט נשמע לי כמו ילד שמשחק משחקים
    יפתאום ידידה, פתאום סודות
    זה לא בחור שרוצה להתחתן
    אני ובעלי חודש לפני החתונה היינו בשיא האושר
    זו אמורה להיות תקופה יפה ומרגשת
    אז לו מותר לעשות לך סצנות של קנאה
    לנתק אותך
    ואמלל אותך
    ואצלך זה ההורמונים.

תעשי לעצמך ולילד טובה. תרפי ממנו כי טוב לא יצא מזה
    ותבני לעצמך חיים מחדש

אם כולם חושבים שהוא בסדר גמור אז כולם מוזמנים להיות איתו בזוגיות ולהנשא לו

• ממש ממש לא ההורמונים.. את צודקת וצודקת לגמרי!
    חוויתי דברים דומים לשלך אז קל לי מאוד להתחבר לזה ולהבין את הכעס שלך אני אפילו מרגישה את זה בעצמי עכשיו מרוב שאני מזדהה!
    הלוואי שיכלתי לתת לך עצה טובה.... מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

• אגב גם אני חושבת שאני יודעת מי את אם באמת כתבת לפני כן בפורום..
    אבל אני חייבת להגיד לך - אין בעיה שלא יהיו ידידים..כל עוד זה באמת הדדי!
    גם אצלנו אין דברים כזה "ידידים וידידות" אבל זה חייייבבב להיות הדדי..
    לגבי חברות, לא יודעת אני חושבת שאפילו ולמרות שהיית גם עם נשים בעברך זה לא אומר שאת צריכה להתנתק מהחברות.. חוץ מאלו שהיית איתן בקשר..
    וואי אני באמת באמת באמת מקווה בשבילך לטוב מאמי.

• מאמוש את הכי הכי בסדר!
    וזה ממש לא ההורמונים!

בא לי בעצמי לבוא לקרוע אותו ויותר חשוב מזה לחבק אותך

חושבת בדיוק כמו גולי... תעשי לעצמך טוב אם תסיימו את הקשר הזה....

מקווה שבוף תעשי את ההחלטות הכי נכונות עבורך ושיהיה לך רק טוב! אמן
  • מהתיאור שלך לא נשמע שהוא מתלהב כל כך להתחתן ולהקים משפחה איתך,
    העובדה שהוא הסתיר ממך את ההתכתבויות ולא רצה להגיד לך מה השם של הבחורה מדליקה נורה אדומה,
    אבל זה שהוא לא טרח ליידע אותה שהוא אמור להתחתן בעוד חודש בכלל חמור בעיניי ומעיד הרבה על הכוונות שלו
  • מסכנה שלי מה שאת עוברת

• את צריכה לחשוב טוב טוב כי אם אין לך אמון בו זו בעייה גדולה מאוד........

אפילו שיש תינוק בדרך לא חייבים לסבול במערכת יחסים רק בגלל ההריון...

מקווה שתקבלי החלטה נכונה

• תשמעי מאמי אני קוראת את מה שאת כותבת וזה פשוט מזכיר לי אותי לפני 8 שנים
    היה לי בן זוג קנאי שניתק אותי מכולםםםםםםםםםם מחברות מידידים התפטרתי מהעבודה המעולה שהיתה לי אז בגללו בקיצור כל חיי היו בהסגר בשבילו אבל הוא ניהל חיים כרגיל
    את רוצה לנחש מה יצא לי ממנו אז ילדה מהממת אבל אחרי כמה שנים מצאתי את עצמי לבד אם ילדה מתמודדת עם בגידה מכוערת וכמו שאת בטח גם מנחשת שלא היה איש סביבי כי הוא ניתק אותי מכולם כמה שנים לפני
    אני מנחשת שאת מאוד צעירה ואת היום חושבת שהוא אהבת חייך ולא משנה מה תעשי בשבילו הכל
    אז מאמי אם הוא כבר לא אמיתי איתך ולא מספר לך הכל אז יש פה בעיה ובן אדם שרוצה להתחתן לא מתנהג ככה זמן כה קצר לפני החתונה

• אני חושבת שמי שכל כך מתנגד לידידים מראה את ההתייחסות שלו ל"ידידות" שלו. הוא יודע שאצלו יש אופציה לבגידה והוא משוכנע שאצל כולם ידידים זה בגידה בסטנד-ביי.

אם את רוצה לשמור את הילד - שיהיה בהצלחה. יש ארגונים כמו "אפרת" שיעזרו לך. אבל העלק בן זוג הזה ייקח אותך למקומות אפלים שלא דמיינת שקיימים.
    את לא צריכה את זה. את יכולה להמשיך בחייך חופשיה ולהכיר מישהו שיעשה לך טוב וייתן לך שקט נפשי ויפרגן לך לחיות כמו שמגיע לך בלי אינקוויזיציה.

הלוואי שתאמיני בעצמך ולא תתחתני איתו. מה שהוא לא יגיד לך זה הכל תירוצים ושקרים ובסוף כלום לא יישאר לך, אפילו לא הכבוד העצמי שלך.

• תיראי..
    אני אשתף אותך במשהו אישי שאני מאוד דוחקת אותו..
    לפני בעלי המושלם והמדהים שלי יצאתי עם עוד מישהו שהיינו אמורים להתחתן..
    הייתי במצב זהה מאוד מאוד לשלך והייתי שבורה מאוד והכל נראה כאילו אין מוצא..אבל בסוף תודות לחברה קרובה התגברתי על המשבר הקשה (מאוד!!) ועזבתי אותו כי חשבתי שהוא לא מספיק ראוי לגדל לי את הילד ושאין לו מספיק אחריות לחיים שלו..
    היום אני נשואה לבעלי המדהים והמושלם שעושה ממני מלכה וכל דבר שאני רוצה הוא יהפוך את העולם..ואגב שמעתי על הארוס לשעבר שנפל לסמים ולפשע כבד,ניצלתי..
    לכן מתוקה אם את רואה שהוא מתנהג ככה אפילו לפני החתונה אני מציעה לך לשחרר ויש עוד מליוני גברים בעולם ומגיע לך להיות מלכה!!!!
    סליחה על החפירה פשוט הרגשות שלי סוערים והייתי חייבת לשפוך..
    אגב לגבי ההריון יש את אירגון אפרת,הם נותנים סיוע כספי מביאים ציוד חדש לתינוק ותומכים בהוצאות השוטפות..תבררי..

בהצלחה מתוקה!!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • מסכימה עם כולן.... הכי חשוב שתהיי מאושרת
    שולחת חיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה