קצת מבולבלת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אאאממ.... כמו שאתן בטח זוכרות החלטתי שלא ללכת יותר לרופא הנשים שלי.
    כשהייתי צריכה תור דחוף לרופא אחר בשביל בדיקת דם המוקדנית בדקה עשר פעמים אם אני מקושרת רבעונית לרופא (ולצערי כן) ואז בקושי נתנה לי תור לרופא אחר ורק בשביל ההפניה (איזה מין שטויות האלה?)
    עכשיו, רופא נשים שלי לשעבר נתן לי הפניה למעקב למרפאת הריון בסיכון של הקופה, בנוסף להלל יפה... אבל אני לא מבינה - יהיה שם רופא נשים שהוא יהיה רופא נשים שלי או שזה רק לבדיקות??? אני די מבולבלת....
    פשוט העניין של הדקירות שאני חווה יותר ויותר לאחרונה קצת מטריד אותי, וניסיתי אפילו לדבר עם רופא בהלל שטיפל בי באשפוז, רק שלא היה לו מה לומר בנושא והוא אמר לי לפנות לרופא המטפל שלי...
    אז אני לא יודעת - לחכות לביקור של מרפאה בסיכון ששם יהיה רופא או פשוט למצוא לי רופא נשים רגיל וולכת אליו? מה אתן אומרות?

3 תגובות
עמוד 1
  • תמצאי רופא נשים רגיל אחר, תקבלי עוד חוות דעת ואחר כך אם יהיה צורך לכי למחלקה לסיכון...

הייתי במצב דומה בתחילת ההיריון בגלל בלוטת תריס והתעקשתי לקבל חוות דעת נוספת ממומחית (לא רופאת נשים) בתחום אחרי בדיקות נוספות הסתבר שהכל בסדר ונורמלי
  • את במקרה במכבי מאמי?
    בכל אופן לדעתי לא לחכות! תמצאי רופא נשים רגיל אחר (אפילו תבדקי באינטרנט המלצות על כל מיני רופאים טובים באזור שלך, זה עוזר..) ותלכי להתייעץ איתו..
    גם לי היה את אותם תסביכים כמו שלך בהתחלה עם הרופא שלי.. איך שקלטתי שהוא לא בסדר , עצבני וחסר סבלנות החלפתי לאחד שחצי אינטרנט מוצף המלצות עליו..חח

• אני כן במכבי... ויש לי רק רופא אחד לכל האזור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה