היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שזה נורמלי, אבל חייבת לשתף ולבקש שתחלקו מנסיונכן.. אחרי הלידה, עם כל האושר והאהבה תקף אותי דכדוך קל מלווה בחרדות.. בעלי ממש תומך ועוזר בבית (הוא גם לקח חופש שבוע- שבועיים), אמא גרה קרוב ובאה לעזור ושקד הקטן פשוט בונבון!
עם זאת, קשה לי פתאום עם זה שיום רודף יום- לסדר את הכל מהאכלה להאכלה (בגלל שהוא קטן אז צריך להעיר אותו ולהאכיל אותו כל שעתיים- אז זה מקשה קצת)..
פתאום תוקפים פחדים וחרדות על בריאות, על כסף ואפילו על מלחמות
16 תגובות
עמוד 1
נשמע כמו דכדוך (טבעי לגמרי אגב) של אחרי לידה. אל תדאגי מתוקה בקרוב מאוד את תתחילי להנות ולעשות חיים בע"ה.. זה חולף אצל רוב רובן של הנשים אחרי שבועיים-חודש.. לא היו לך בעבר בעיות עם חרדה\דיכאון נכון?
כל מה שאת תיארת, טבעי. אני לא חושבת שיש מישהי שזה לא קרה לה. הכי חשוב לקבל עכשיו תמיכה עזרה כדי שמצב לא ידרדר לדיכאון.
כן זה מצב כזה מגעיל וידוע אחרי לידה... שאמור לעבור!!! אז פשוט תתעזרי בסבלנות
לא, אין היסטוריה של דכאון.. סתם קצת בשוק כנראה מהסטטוס החדש
טבעי וקורה, אני גם פחדתי פחד מוות מהברית ויום אחרי כבר כמעט שלא מרגישים וגם אחרי הלידה היה לי קשה מאוד הייתי בוכה מהכל!! גם אם הייתי שרה לו עשר אצבעות לי יש הייתי מתחילה לבכות אבל זה עובר וציק צק מתחילים להנות
אז זה עוד יותר אומר שבקרוב מאוד הכל יחלוף ואת תתחילי להנות! זו תקופה מלאת מתח התקופה הראשונית אבל אחר כך באמת מתחילים לכייף.. את תראי! :)
תודה בנות, זה ממש עוזר
גם אני הייתי באותה סירה.. בכיתי הרבה אחרי הלידה, הרגשתי כמו מחלבה ניידת כי הנקתי, הקימה בלילה, שינוי השגרה.. בקיצור הבנת..
אני יכולה שהתחלתי לצאת מזה רק לפני חודש כשחזרתי לעבודה.. זה בהחלט הדבר הכי קשה בעיני, יותר מהלידה עצמה...
את בטוח תיהי בסדר.. בעיקר כשיש לך עזרה
כן קרה לי בהריון הראשון....
מה שאת מרגישה טבעי לחלוטין- כל אישה עוברת דיכדוך כזה או אחר. מה שחשוב הוא לשים לב שזה לא יותר מחודש כי אז כבר רמת ההורמונים יורדת ודברים אמורים להסתדר.
אם קרה ואחרי חודש עדיין את מרגישה כך תפני לרופא והוא יעזור לך...
מקווה שתתרגלי במהרה ותצליחי להנות מהאמהות למרות כל הקשיים שקיימים הפחדים והחששות- זה לא עובר(כי אין מה לעשות את אמא עכשיו ואת דואגת) אבל עם הזמן לומדים להתמודד עם זה
בנות אהובות, ממש ממש תודה!! עודדתן אותי כבר!
אני יכולה להגיד לך שמחקרים מצאו שאלו הורמונים וחומרים נוספים שמשתחררים ומייצרים תחושה של דכדוך, פחדים וכו׳ זאת הסיבה אגב לדכאון אירי ליגה. סה לא דווקא ולא התפנקות אלא הורמונים.
ממייייייייייייייייייייייי אל תדאגי זה ממששששששששששש טבעי והכי חשוב שאת מודעת למצב ויודעת שזה לא את וזה יעבור לך !! אני טיפוס מאד שמח וחי ולא האמנתי שגם אני אחוש תחושות שכאלו שמאד זרות לי באופן רגיל .... אבל בשבוע הראשון אחרי הלידה היתי מאדדד לחוצה וחרדתית בעיקר לפני הברית ... אחרי הברית - סף הלחץ והחרדה ירד משמעותי !! הכי השתפר המצב כאשר הבעל חזר לעבודה (יום אחרי הברית ) וביקשתי מהסובבים שבאו כל הזמן לתת להיות עם הפשושון שלי לבד...ככה כמה ימים...להתרגל לשגרה שלי ושלו לבד...ואז ממש התחלתי להכיר אותו -והוא אותי... וזהו ...תוך שבועיים חזרתי לגמרי לעצמי ...כל הזמן מסתובבים בחוץ...עם הכלב גם ...ונהננים ...קניון וכד'... אין מחשבות רעות...רק טובות!!!
לא יודעת אם זה דכדוך אלא כרגע יש לך אחריו על יצור בבעלותך, את דואגת לו ומגנה עליו כי את היחידה בעולמו, הוא חסר ישע ולכן את מרגישה את הצורך לגונן מפני מלחמות, מחלות ועוד ועוד... תראי גם רז נולדה פיצית והייתי צריכה להעיר אותה כל שעתיים לאכול (גם ככה היא לא היתה ישנה) היה לה גזים נוראיים
לי זה דוקא לא נשמע כמו דידכוך
טבעי לחלוטין! בפרט שיש כ"כ אסונות מבלי תכנונים מראש... זה פשוט קורה. לא עלינו ועל אף אחד מעם ישראל... אבל אני בחורה מאמינה שהכל מהשמיים ומה שיתוכנן, כך יהיה, כי יש מי שמנהיג את העולם. אבל בואי נחשוב לטובה ובשיא האופטימיות.. תחשוב טוב, יהיה טוב! וזה הוכח פסיכולוגית! אז שיהיה שבוע טוב עם המון שמחה ואושר, אמיתי-פנימי [URL=http://www1.glitterphoto.net/]