יחסי מין+סחרחורות חודש 5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, קצת ארוך
    לפני כ 5שבועות אובחנה אצלי שלייה נמוכה, אך לא שליית פתח וגם לא מכסה. עקב דימום קל מאוד לאחר קיום יחסים שהייתי במיון
    במעקב הריון לפני שבועיים הרופא גם כן אמר שהיא אכן נמוכה. ויש לעקוב.
    בכל אופן מאז הדמום הקל כואב לי הנרתיק ושורף קצת בזמן קיום יחסי מין עדיין, אך אין דימום כבר. יש לציין שרק בזמן קיום יחסים כואב לי באיזור
    הרופא המליץ לנו לעשות גג פעם אחת שבוע שבוע וחצי וגם זה בעדינות.
    העובר תקין בגודל והכל בסדר הן במחינת תנועות והכל
    האם יכול להיות שיש סיבות נוספות לכאבים אלו? האחות אמרה משהו בקשר לנפיחות כלי דם באיזור הנרתיק וגירוי יתר....
    האם יש להיבדק לפני סקירת מערכות בעוד כשבועיים?

בקשר לסחרחורות.... יש לי הסטוריה של לחץ דם נמוך+התעלפויות+ברזל נמוך
    הרגשתי כל היום סחרחורות, ואני לוקחת ברזל ושותנ המון.
    תקין בחודש 5?

תודה רבה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

רצוי להבדק, דרך הפורום קצת קשה לאבחן אבל ייתכן שיש דלקת או מגוון סיבות אחרות לכאבים בזמן קיום יחסי מין. לא אמורות להיות סחרחורות כחלק שגרתי של ההריון ולכן רצוי לבדוק את זה גם.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה