חייבת שיתוף!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

24 תגובות
עמוד 1

• וואוו!
    איזה חוסר רגישות!!!
    תהיי חזקה ושיהיה כמובן בהצלחה!

• טלי מאמי הניתוח עבר!

• קודם כל, אין לך מה לכעוס על עצמך שעשית את הנסיון להתקרב אליה- סך הכל עשית מעשה יפה וזה שהיא לא מחזירה באותו המטבע, מצביע על האופי שלה.
    חבל שאת לא זוכה לאותו היחס ממנה- באמת לא מגיע לך..
  • חח אני יודעת...
    אבל שיהיה לך בכלל בהצלחה עם ההתמודדות של כל העניין הזה
    זה בטח לא קל... לקבל כזה יחס ממישי שנתת את הנשמה בשבילה ואת מקבל נאדה בחזרה.
  • ממש גועל נפש! זאת חברה?! שתתבייש!

• יאללה שלחי אותה לאלף אזעזל!!!!!!1

• יוליה- הסמקתי

• מה לעשות שלא כולם כמוך?!

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • כתומית- 4 חודשים אחרי שילדתי היא נידנדה לי בטלפון בלי סוף עד שעניתי לה ואמרתי לה הכל, על ההתנהגות שלה.. ומה היא אומרת לי?? שחברה שלה ראתה אותי באותו יום שהיא עשתה חנוכת בית, יושבת במרפסת עם בעלי וסתם לא באה אליה לחנוכת בית!

• טוב זה נשמע שבאכדאי לנתק קשר... תראי לי יש חברה הכי טובה בעולם מהסוג הזה שלא נדבר גם שנה אבל כשכבר כן נדבר זה ילווה בהרבה אהבה. כל אחד עסוק בחיים שלו ובגלל זה זה קורה. אני באופן אישי דפוקה דפוקה בלשמור על קשר ובלהשקיע בחברות ואני ממש משתדלת שכן בגלל שאני יודעת שאני דפוקה בזה. למה אני אומרת את כל זה? כי חשבתי להגיד לך אולי גם היא כזו... הבלה בלשמור על קשר... אבל זה לא נשמע כ"כ ככה.

לי היתה חברה כזו שפגעה בי קשות. היתה חברה ממש ממש טובה כל התיכון וגם אחרי וקצת אחרי פגעה בי נורא. סביב החתונה שלי התחילה שוב להתקשר ובלה בלה וחזרנו להיות חברות ואחרי החתונה שלי היא שוב נורא פגעה. מאז אני לא מתקרבת. ולאחרונה היא ממש מחזרת אחרי אבל... אני ספגתי פעמיים. ובאמת היינו חברות טובות. והיא לא חסרה לי בחיים. אז.. שתמשיך לחזר
  • הכי קל זה להתנתק וזהו! פשוט קצת מרגיז עוד יותר שנפלתי עם איתה שוב, אני לא אחת שסולחת, והיא היתה צריכה להעריך את הסליחה שלי עד השמיים כי מה שאז היא עשתה מאוד מגע בי והיא ידעה ובגלל זה התעלמה ולא איחלה אפילו מזל טוב.
    חבל שפעם שניה היא חזרה על הטעות

• רק חייבת להגיד לך משהו -
    אני גם בן אדם עם גאווה שחבל לך על הזמן....................ומתוך כך שאני כזאת אני ממליצה לך ללמוד להיות סלחנית. לא מדברת על מקרה ספציפי כזה או אחר אלא באופן כללי. יותר בריא, יותר נכון.
  • לחברות כאלה לא צריך לסלוח , אין חצי חברה עדיף כלום מכמעט, אומרת את זה מנסיון:-).
  • עזבי, אל תתיחסי אליה. אני מקווה שהיא תבקש שתשמרי לה על הילד ואז תראי לה.....

• איכס איזה חברה מגעילה.......מאמי אין לך מה לחפש איתה פשוט תעיפי אותה! אני לא הייתי חושבת פעמיים

• צול צול- היא ממש לא "דפוקה" בלשמור על קשר, היא יודעת לשמור על קשר יפה מאוד כשהיא רוצה, ועובדה היא היתה מתקשרת אליי בתקופה האחרונה כל יום/ יומיים והיינו מדברות וגם אני הייתי מתקשרת והכל היה טוב ויפה! עד הניתוח

• תראי, אני יודעת שזה קשה להתנתק.
    כשאני קוראת את ההודעה שלך אני מבינה אותך טוב מאוד כי גם אני עדיין עוברת תהליך של התנתקות מחברה טובה שהשקעתי בה המון והיא שכחה ממני.
    זה קשה להתנתק, אבל במקום להסתובב עם כאב לב אני באמת ממליצה לך לנסות לשכוח ממנה ולעבור הלאה.
    כמה שזה כואב יותר כואב להפגע שוב ושוב ושוב כמו שאני נתתי לעצמי.
    (הנה, עכשיו שאני כותבת לך את זה עדיין עולות לי דמעות בעינים, כנראה שעדיין לא הצלחתי להתנתק לגמרי)

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • לצערי מוכר לי

תנתקי קשר ושתקפוץ לך!!! את טובה יותר מידי בשבילה...

• מאמי על הפעם הראשונה שהתעלית על עצמך אני ממש גאה בך!!!!!
  • מזדהה ומבינה אותך

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • שום סיבה בעולם לא מצדיקה את העובדה שהיא היתה יכולה לשלוח הודעה! התעניינות.. לא יותר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה