היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאחר תמיכתכן בתקופה האחרונה הרגשתי מחוייבות לספר לכן... ביום רביעי לפנות בוקר ניגשתי למיון עקב כאבים בנרתיק וצירים לא סדירים, מסתבר שהכאבים נבעו כי הראש היה ממש למטה.. היה לי פתיחה של סנטימטר 1 ו 70% מחיקה... הרופאה אמרה שאין הרבה מה לעשות זה יבוא לבד אבל בכל מקרה נתנה הפנייה למוניטור בבריאות האישה יומיים אחר כך... וכך עשיתי, הלכתי ביום שישי על הבוקר לעשות מוניטור בבריאות האישה שם ראו שיש האטה קלה בדופק של התינוק והרופא אמר בגלל שאנמ אוטוטו שבוע 40 הוא לא לוקח סיכון פשוט לגשת למיון למעקב ארוך... הגעתי למיון שם ראו האטה בדופק לאורך זמן והחליטו ליילד... (המוניטור הראה דופק 210 ולאחר מכן 90 ו 60 ו150....) שמו לי בלון אחרי שהוא יצא עשו לי פקיעת מים ושמו לי עירוי עם אוקסיטוצין או איך שלא יקראו לזה... הכאבים היום מטורפים סבלתי במשך 6 שעות ללא אפידורל כי המרדים היה בחדר ניתוח בניתוח דחוף וארוך... הלידה עצמה הייתה 27 דקות בדיוק... וכשהיפיוף שלי נולד הסתבר שהוא התברג למטה ורצה לצאת וחבל הטבור נכרך סביב הכתף שלו ובכל פעם שהוא התברג היה לחץ על חבל הטבור ולא סופק חמצן ודם כמו שצריך וזה מה שגרם להאטה בדופק... עכשיו ברוך השם הכל בסדר! היה לא קל וגם לא קל עכשיו... הכל חדש ומלווה בהרבה שמחה מהולה בתסכול .... מאמינה שיהיה בסדר.
לכל מי שטרם ילדה (הלן במיוחד את גברת!!!!) שתהיה לידה קלה תצאו בידיים מלאות!!! שבוע טוב ומבורך בנות!!!
20 תגובות
עמוד 1
מזל טוב מאמוש!!! תגדלו אותו בנחת!! "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מזל טוב!
3475....
תודה!!!!!
מזל טוב!!!!
ילדתי באסף הרופא, ממליצה בחום הרופאים המיילדות האחיות פשוט מדהימים כולם אחד אחד!!!
המון מזל טוב ונחת!!!
וואי קורינוש, איזה אושר !!!!!! תגדלו אותו בהרבה נחת, סוף סוף את אחרי מאמי....
מזל טוב
המון מזל טוב להולדת הבן! תגדלי אותו בנחת ובהנאה
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
המון המון מזל טוב תגדלו את הנסיך בנחת
תגדלו אותו בנחת!
מזל טוב מאמי ובשעה טובה!
תגדלו אותו בנחת [/url
שיהיה בשעה טובה המון מזל טוב !!
וואו איזה סיפור לידה..... ברוך השם שהכל עבר בשלום שיהיה המון מזל טוב והרבה אושר !!!!
ווואי תודה לאל שהכל בסדר והלידה כבר מאחוריך
העיקר שזה מאחורייך!!! שיהיה במזל טוב !!!
העיקר שהכל בסדר... מזל טוב נחת
המון מזל טוב להולדת הבן!
מזל טוב [URL=http://www.glittertextlive.com]
הרבה אושר! :) מזל טוב!!!! [URL=http://www1.glitterphoto.net/]