התייעצות דחופה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנינו לעידו סל קל חדש לפני שנולד. סל קל שנחשב לטוב ולא זול בכלל!

משום מה עידו לא אוהב לשבת בסל קל, הרבה פעמים הוא בוכה, למרות שטלטול בדרך כלל מרגיע אותו.
    וכבר פעם שניה שאנחנו נתקלים בתופעה מוזרה בזמן נסיעה:
    הוא בוכה והקול שלו הולך ונעלם, כאילו שמנמיכים לו את הווליום
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
13 תגובות
עמוד 1
  • א.
  • תראי אני לא יודעת לגבי התופעה של הבכי הנחלש
    רק מבינה אותך בעניין הסלקל - גם אנחנו הלכנו וקנינו סלקל טוב בטיחותי ולא זול בכלל - ולהב ונועם היו צורחות נסיעות שלמות עד שהיינו מוותרים ולוקחים על הידיים (אצל להב זה היה נוראי ממש מהשניה ששמים בתוך הסלקל)
    מעניין אותי איזה סלקל קניתם?

• לגבי הבכי שנחלש וקושי לנשום אין לי מושג
    אבל גם דור היה צורח לי המון בנסיעה אבל זה עבר מתי שהוא , הינו עושים רק נסיעות קצרות ומהירות כדי לא לתת לו לבכות הרבה באוטו

• לגבי הבכי, תבדקי.

גם לדעתי זה לא קשור לסלקל...
    אולי בגלל שהוא בוכה בעוצמה ומתאמץ הוא נחלש...

בכל מקרה, למען השקט הנפשי, אולי תלווי ממישהי סלקל ותתנסי...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אין לי מושג אבל הכי בטוח לשאול את הרופא

• לגבי הבכי - זאותי זה היה מלחיץ, הייתי מתייעצת עם הרופא/ת ילדים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היי מותק,
    אני מבינה על מה את מדברת עם הבכי שנחלש,
    וזה בהחלט נשמע מלחיץ.
    אני לא חושבת שזה תלוי בסוג הסלקל, זה יכול לקרות בכל סלקל!
    איפה הסלקל יושב באוטו? מאחורה?

אולי תנסו לשים אותו מקדימה, ככה תמיג מישהו רואה אותו,
    אולי הוא ירגיש בטוח יותר ליד מישהו מוכר..
    אפשר לשים עליו יד ולהרגיע ..
    הכל כמובן בלי להוריד את העיניים מהכביש!

או שאפשר לנסות לשבת לידו מאחורה..

מקווה שזה יעבור מהר!
  • אני מבינה אותך, נווה שונא לנסוע, חשבתי שזה בגלל הסלקל והחלפתי לו ועדיין לא עזר, אז פשוט כשאני נוסעת עם הבעל אני יושבת מאחורה לידו, ובכל הנסיעה אני מלטפת אותו ומנסה לחבק ולהרגיע ואני רוצה להגיד שזה עובד, כבר פעמיים נסענו והוא היה רגוע, הבעיה תיהיה כשניסע כולם ביחד כי אין לי מקום לשבת לידו, כבר אמרתי לו שחייבים להחליף את האוטו ולקנות אחד גדול.

ובקשר לבכי אני לא יודעת ממה זה נגרם, יש מצב שמרוב המאמץ פשוט הולך להם הקול, גם לנו זה קרה, אבל הוא לא נחנק, רק בכה יותר חלש.

תנסי אולי להגביה את הסלקל (אם עוד לא עשית) לשים מתחת איזה מגבת מגולגלת שיגרום שהסלקל יהיה יותר בשכיבה, כי האמת הזווית שלהם היא זוועתית, ממש יושבים!

רותי
  • בנות, הקול לא נעלם בגלל מאמץ, או בגלל שהוא בוכה חזק!
    הרי קורה שגם בבית הוא בוכה חזק, עד שמצליח להעיר אותי, למשל, או בזמן שאני מכינה לו בקבוק וכו'... ולא קרה מעולם שהתופעה הזאת היתה בבית! רק באוטו בזמן הנסיעה בסלקל!
    אני לא מאלו שנלחצים מבכי של תינוק, אבל הוא ממש נשמע בסלקל שכאילו הנמיכו לו את הווליום! ממש כך! זה כמו שתדליקו סרטון של תינוק צורח ופשוט תנמיכו את הווליום עד שבקושי שומעים אותו.
    נתתן לי רעיונות טובים, איישם אותם, תודה
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • מקווה שיעבור במהרה בלי תקלות מיותרות

• קורה שתינוקות / ילדים נופלים או מקבלים מכה חזקה ורואים שהם בוכים אבל לוקח כמה שניות עד ששומעים את הבכי... זה דומה לזה?

זה אולי דומה למה שנגה סיפרה פעם על נטלי?

בכל אופן, אולי שווה באמת לשאול את רופא הילדים / טיפת חלב
  • לא תמר, זה לא דומה לזה

• ליאבי היה כזה ככה בנסיעות הראשונות שלו לצפון וזה היה סיוט אחד גדול !!!!
    נסינו כל מיני וריאציות עד שגילינו הילד רצה שהוא יהיה מקדימה ואני נוהגת רק ככה עברה נסיעה מהמרכז לצפון בשקט !!!!
    הזוית של הסלקל מקדימה שונה היא יותר בשכיבה ..
    וסתם הוא לא אוהב שבעלי נוהג באוטו שלי וזה עד היום ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה