היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות,האם באמת הנקה היא סוג של אמצעי הגנה?זאת אומרת שאם ארצה בעתיד להכנס אני יהיב חייבת להפסיק להניק? כרגע אין לי מחזור בכלל...
7 תגובות
עמוד 1
הנקה זה סוג של אמצעי - אבל אולי 50% אני מכירה מלאאאא בנות שנכנסו להריון גם כשהן הניקו - אי אפשר להסתמך על הנקה בשביל אמצעי הגנה
ממש לא!!!!!!
אני נכנסתי להריון עם הילד השני (במתוכנן כמובן) כשעוד הנקתי את הבכורה שלי! גם לי לא היה מחזור, הפסקתי עם הגלולות, חיכיתי למחזור ובמקום זה קיבלתי את יונתן. רותי
זאת אומרת שלא צריך לחכות למחזור אם ארצה עוד כמה חודשים להכנס שוב?ככה אם אין מחזור יש ביוץ?
כן מאמי אבל עם כל זה שאפשר להיכנס להריון בהנקה וגם לי יש 65 חברות שאכן זה היה כך אצלהן זה בכל זאת לא 100%...
בהצלחה!
הנקה זה לא ביטוח לכלום! מלא נכנסות להריון עם ההנקה ובלי מחזור בכלל
מתוקתי, אני לא הייתי בונה כלום על הנקה. אם תראי את ההפרשים אצלי בין הילדים תביני. אי כל פעם הפסקתי להניק ביום שיצאה לי בדיקת הריון חיובית. ז"א כבר שלוש פעמים נכנסתי להריון תוך כדי הנקה. מצד שני אני מכירה כאלה שכבר יודעות שהן לא נכנסות להריון בהנקה. יש לי גיסה שכל פעם שהיא רוצה עוד ילד היא מפסיקה להניק, אחרת אין סיכוי שהיא תכנס להריון. מצד שלישי, אשתו של אחד מאנשי הצוות שעובד עם בעלי בישיבה חמישה ילדים לא נכנסה להריון בהנקה ובילד השישי היא פתאום נכנסה להריון תוך כדי הנקה. אז אין לזה שום ביטוח.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
לא לוקחת סיכון.. מניקה ובכל זאת משתמשת באמצעי מניעה.. [URL=http://www1.glitterphoto.net/]