עבר עלי סופ"ש קשה מאוד... אחרי הזרעה ביום ראשון היו לי במשך השבוע כאבים בצד ימין בבטן התחתונה רק שלא התייחסתי לזה וביום חמישי הכאבים התחזקו עד כדי כך שלא יכולתי לזוז חשבתי שאני מתה.. הייתה מין הרגשה כזאת שאני מקבלת אבל לא קיבלתי אבל כל הזמן הרגשתי כיאלו יש משהו שמושך למטה... אחרי ששוחחתי אם האחיות בקופת חולים הם אמרו לי לגשת לרופא מיד שייבצע לי US הלכתי לרופא והוא עשה US רגיל {לא וגינלי} ואמר שיש לי שחלה אחד מאוד גדולה שאולי היא זו שלוחצת לי על הבטן אבל הוא לא בטוח שזה מזה הכאבים ונתן לי הפנייה למיון ... כמובן לא הלכתי למיון כי כבר הייתי כל כך עייפה וסחוטה מכאבים שרק רציתי ללכת הביתה לישון . והכאב נרגע. אבל אני כל כך לא מבינה למה זה קורה לי יש לי הרגשה שאני הולכת לקבל כל דקה .. ואני כל כך מתבאסת מזה

אני כבר לא יודעת מה לעשות יש לי הרגשה שאם זה לא ייצא חיובי אני פשוט יישתגע .. אני כבר מיואשת מזה וקשה לי כל כך להמשיך האלה.

אני מצטערת על המגילה ... אבל הייתי חייבת לרשום את הרגשתי כי כשאני אומרת לבעלי שיש לי הרגשה שזה לא הצליח אז הוא מתעצבן אליי ואומר לי שאני תמיד שלילית.. וזה מה שגורם לתוצאות שליליות ..
כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...