הייי לכולן!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עבר עלי סופ"ש קשה מאוד... אחרי הזרעה ביום ראשון היו לי במשך השבוע כאבים בצד ימין בבטן התחתונה רק שלא התייחסתי לזה וביום חמישי הכאבים התחזקו עד כדי כך שלא יכולתי לזוז חשבתי שאני מתה.. הייתה מין הרגשה כזאת שאני מקבלת אבל לא קיבלתי אבל כל הזמן הרגשתי כיאלו יש משהו שמושך למטה... אחרי ששוחחתי אם האחיות בקופת חולים הם אמרו לי לגשת לרופא מיד שייבצע לי US הלכתי לרופא והוא עשה US רגיל {לא וגינלי} ואמר שיש לי שחלה אחד מאוד גדולה שאולי היא זו שלוחצת לי על הבטן אבל הוא לא בטוח שזה מזה הכאבים ונתן לי הפנייה למיון ... כמובן לא הלכתי למיון כי כבר הייתי כל כך עייפה וסחוטה מכאבים שרק רציתי ללכת הביתה לישון . והכאב נרגע. אבל אני כל כך לא מבינה למה זה קורה לי יש לי הרגשה שאני הולכת לקבל כל דקה .. ואני כל כך מתבאסת מזה אני כבר לא יודעת מה לעשות יש לי הרגשה שאם זה לא ייצא חיובי אני פשוט יישתגע .. אני כבר מיואשת מזה וקשה לי כל כך להמשיך האלה.
    אני מצטערת על המגילה ... אבל הייתי חייבת לרשום את הרגשתי כי כשאני אומרת לבעלי שיש לי הרגשה שזה לא הצליח אז הוא מתעצבן אליי ואומר לי שאני תמיד שלילית.. וזה מה שגורם לתוצאות שליליות ..

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
11 תגובות
עמוד 1
  • היי אלונה..
    טיפולים הם דבר מאוד קשה הן נפשית והן פיזית את נמצאת בתקופה רגישה ויש לך זכות מלאה להרגיש כל מה שאת מרגישה .
    לגבי הכאבים יש דברים שגם הרופאים לא יודעים לדעתי לא לכל דבר יש סיבה אולי זה סתם אולי זה עקב ההזרעה אולי הריון (הלוואי..)
    מה שכן תחשבי שבנוסף אלייך גם בעלך מעוניין בהריון וגם הוא עובר תקופה לא קלה לפעמים אנחנו מתרכזות רק בנו ולא ממש חושבות על הרגשות של החצי וזה מאוד חשוב ..
    בכל אופן אם הכאב יחזור ממליצה לך לגשת למיון .
    וכמובן מאחלת לך בקרוב מאוד ממש אוטוטו הריון בריא תקין ומשעמם !!!
  • היי אלונה ,כמו שרעות אמרה לך טיפולים הם דבר מאד קשה גם נפשי וגם פיזי,את אמת אני לא יודעת ממה יכולים ליהות הכאבים (אולי זה תופעות של הזרעה) אל תכעסי עלי אבל בעלך צודק אסור לחשוב שלילי,תנסי ליהות אופטימית ,אני יודעת שכואב לך ואת לא מרגישה טוב ,אבל בכל זאת תנסי לחשוב חיובי,אני ממליצה לך בכל זאת לגשת למיון ולבדוק למה יש כאבים (אפילו לשקט נפשי) למה סתם תסבלי לפחות תדעי מה סיבה לכאבים. אני מאחלת לך בריאות וכמובן תשובה חיובית, תעדכני מאמי איך את
  • אלונה יקירתי,
    גם אם הכאבים עברו, אל תזניחי, תלכי להיבדק.
    מחזיקה לך שזה כאבים של השתרשות

תרגישי טוב מתוקה..
  • תודה לכן בנות... אני יודעת שבעלי צודק אני חייבת להיות אופטימית ורגועה.. ואת האמת הכאבים עברו לי.. אז אני לא רוצה סתם ללכת למיון זאת בשורה טובה.. אבל יש לי בחילות.. אני לא מסוגלת.. אני מפחדת לחשוב שזה הריון כי זה מוקדם לכול מיני תסמינים כאלה.. אני פשוט לא רוצה לפתוח סתם פה.. אני כל בכך בלחץץ

• היי אלונה קודם כל מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהכאב נרגע יכול להיות שהיה לך גירוי קל בשחלה ... תשתי המון נוזלים כי תכלס זה הטיפול בגירוי שחלתי
    שנית זה מובן שאת מרגישה את מה שאת מרגישה ולפעמים אנחנו נכנסות למנגנוני הגנה שחלק מהן זה שליליות בשביל לא להתאכזב
    אני מאחלת לך שתעברי את הימים הקרובים בשלום נטולי כאב ושתופתעו לטובה
    מחזיקה אצבעות לבשורות טובות
  • היי אלונה יקירה,

דבר ראשון מחזיקה לך מיליוןןן
  • תודה רבה לכן.......
    אני ייעדכן אני אמורה לעשות רק ביום ראשון בדיקות דם... אלא אם כן אני ייקבל לפני זה אבל מקווה שלא

• אלונה - חשיבה חיובית!! יהיה בסדר :)
    מחזיקה לך אצבעות!

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אלונה מאמי מחזיקה אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה