חזרתי לעבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות, בוקר טוב.... למי שזוכרת את הסיפור שלי, ילדתי לפני 10 ימים ולצערי התינוק נפטר אחרי כמה שעות....
    אז היום החלטתי לחזור לעבודה, וכ"כ כ"כ עצוב לי בלב... ומוזר לי להיות פה...
    הכל מזכיר לי, פעם אחרונה שהייתי פה הייתי עדיין עם בטן ענקית, ופעם אחרונה שעשיתי ככה וככה היה לי קשה עם הבטן, ואני מתה להחזיר את הגלגל אחורה ולנסות לשנות את הסוף של הסיפור לסוף טוב... אבל לא יכולה, כי זה משהו שנגמר כ"כ מהר, תוך כמה שעות והייתי אחרי הכל... נגמר לי הכל.........
    הדמעות פשוט חונקות אותי, ואני כ"כ מתאפקת לא לבכות פה... יש לי גוש בגרון.........
    אוף בנות.... אני פשוט חייבת להאמין שיהיה טוב
10 תגובות
עמוד 1
  • טוב שחזרת חעבודה לעיסוק כלשהו להעביר את הזמן..יהיה טוב תיהיי חזקה כמה שאפשר גם בשביל הקטנה ואמן ותקלטי שוב להריון תקין עגול ומשעמם שבסופו תצאי עם ידיים מלאות... מה שלא יהיה כולנו פה בשבילך תמיד אני שולחת לך מלא מלא

• טלי יקירתי מההכרות הוירטואלית שלי איתך כבר זמן די ארוך למדתי לדעת שאת אשה מאוד חזקה אבל מאוד מאוד חזקה!!
    אני רק יכולה לתאר לעצמי שמה שעובר עלייך כואב בטרוף אבל עד כה הרמת את הראש והמשכת הלאה ואני מעודדת אותך להמשיך לעשות כך .
    כל הכבוד על האופטימיות ( עד כמה שאפשר עד כה), כל הכבוד שקמת ויצאת לעבודה, גם אם הזיכרונות כואבים שם הזמן יעשה את שלו והעיסוק יעזור לך.
    בעזרת השם הפצעים בליבך יגלידו אט אט ותתברכי שוב בפרי ביטנך.

שתדעי לך אני מאוד מאוד מחזיקה ממך !!
    הלן
  • מאמי יהיה טוב - בעז"ה את תקלטי שוב להריון שהסוף יהיה טוב את תחזרי בידיים מלאות

• מתוקה שלי
    את אישה חזקה ומדהימה וראוייה להערצה. יש לך כוחות על מדהימים. תהיי חזקה

• אני מחזקת אותך על הכוח!!!
    בכל זאת הגוף עבר טראומה, הוא עבר לידה- את חייבת לו קצת מנוחה

• לא יכולה להצע הרבה יותר מחיבוקים
  • אוי ממי שלי כן נכון צריך לחזור לשגרה, אבל אם הגוף שלך עדיין זקוק למנוחה תתני לו

• מחזקת אותך ומאחלת לך שלא תדעי עוד צער

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה