סקר- תגובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ויכוח קטן ביני לבין בעלי אשמח לשמוע איך אצלכן:
    ילד עשה משהו בלי כוונה, לדוגמא שבר משהו יקר או משך את המפה של השולחן הערוך וכל הכלים על הרצפה, או עשה חור רציני בקיר, משהו גדול אבל בברור בלי כוונה.

איך אתן מגיבות?
    אתן כועסות?

10 תגובות
עמוד 1
  • אם זה בלי כוונה, ואת רואה את זה בעיניים שלו.... אין סיבה לכעס. אני מסבירה לו מה הוא עשה, ושצריך להזהר בפעם הבאה. הוא אומר "אני מצט'ר..." וזהו, ממשיכים הלאה.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

• אני מתחרפנת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • דוגמא שקרתה בשבת. שחר וטל שיחקו ושחר העיף ממש בצורה חזקה את טלטל על הרצפה והוא חטף מכה בראש. ראית על הפרצוף של שחר ואיך שהוא נהיה אדום שזה היה ממש ממש בטעות. הם השתוללו והוא העיף אותו (במקרה ראיתי את זה בשידור חי) איך שזה קרה ממש צעקתי "שחר מה אתה עושה?????" אבל אח"כ קראתי לו אלי והסברתי לו ממש בשקט שאני יודעת שזה היה בלי כוונה אבל הוא חייב להיות עדין יותר ושילך לתת לטל חיבוק ולראות שהוא בסדר. ככה אני מגיבה בד"כ. מעירה אומרת שאני יודעת שזה היה בלי כוונה אבל שחייבים לשים לב יותר או כד'...

• גם אני מגיבה בזעם, ואחר כך מצטערת עד עמקי נשמתי ומחבקת חזק חזק...

ברגע האמת, זו התגובה הספונטינית שיוצאת לי...
    אחר כך אני אוכלת את עצמי, אבל לא נראה לי שאפשר כל כך לשלוט בזה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אוי,נקודה רגישה

• שכחתי להוסיף

• תלוי ממצב רוחי באותו רגע...אני בהחלט יכולה לכעוס...אבל גם יכולה להעביר את זה ב-"כפרות...."
    "בלי כוונה" זה גם מושג קצת בלתי מוגדר..ילד בן 4 שמצייר באמצע סלון על כל הקיר (שצבעו אותו שבוע קודם) בצבעי מרקרים שלא נשתפים...מה זה? זה בכוונה?
    כי מצד אחד כן! זה בכוונה ..מצד שני..הוא חושב שזה יפה ושתאהבו את יצירת האומנות
  • קורה..מכעיס אבל קורה...
  • מרינה יש הבדל בין לא יודע כמו שאת כותבת לבין ברור שלא בסדר אבל בטעות...
    א"א לכעוס על ילד אם לא ידע שיש הבדל בין פרח לעשב והוציא שתילים מהגינה
  • תלוי במצב הרוח שלי באותו רגע, ובכמה יקר לליבי היה הדבר שנהרס ובאיך זה קרה- זאת אומרת, אם לדוגמה שקד זרק חולצה שלו מכעס, ופגע במשהו מזכוכית שנמשך עם החולצה לריצפה (זה קרה בלי כוונה, נכון?) אז אכעס!

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה