היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכנת פעם סלמון? לאו דוקא ברוטב שאת מתארת אלא אי פעם. כי אם לא לא הייתי עושה ניסוי פעם ראשונה על אורחים. סלמון זה דג יבש ואם לא מכינים אותו טוב הוא יוצא נורא מאכזב. אם בכל זאת את מחליטה תדעי שהוא צריך אפיה קצרצררררררההההה ז"א איך שננעץ בו המזלג יפה - להוציא מהתנור!!
חוץ מזה - פיצות וכאלה נשמע אחלה. תעשי 3 סלטים גדולים כוס קפה ועוגה ונראה לי אחלה
צול - צול , אני מכינה המון סלמון אבל על האש . אני יודעת שאחרי משהו כמו 10 דקות צריך להוציא את הדג מהתנור ...
תחזיקו לי אצבעות שיעבור בקלות ..
מותק! מה העניינים??
אני הייתי מכינה פשטידות סלטים וסלמון אפוי בתנור... או על האש..
שיהיה בהצלחה
אני לא הייתי הולכת רק על פיצות, אלא גם על פשטידות, בורקסים מעניינים, פסטה, סלטים טריים, לחמים וכאלה (לא חייב הכל יחד )
את יכולה גם להכין סופלה חם לקינוח (יש לי מתכון נהדר)
סלמון ואננס זה פחות הסגנון שלי "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."