האם אני נורמלית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
17 תגובות
עמוד 1

• את מאוד נורמלית
    את אפילו נירמלית במלוא מובן המילה
    ועכשיו הסביר לך את כל הסימני שאלה...

כששקד נולד זה היה ילד שנולד אחרי טראומה
    מלוא תשומת הלב שלך הייתה אליו מלהרתיח בקבוקים ועד להחלפת חיתולים
    היה לך פול זמן וסיפוק שהכל יהיה בסדר בעיקבות המקרה

כשעידו נולד ( אני לא אומרת שלא דאגת שהכל יהיה בסדר) הרגשת שהכל בסדר
    וממי לא רק את אבל בילד שני ושלישי מפסיקים להתרגש מההרתחות
    וממוצץ שנפל
    ומחיתול מלא פיפי וכ'ד

לכן תהיי רגועה בילד השלישי בעזרת השם לא תביני איך היית כל כך היסטרית כששקד נולד

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• את מאד מאד נורמלית!
    מזכירה לי את מה שעברתי עם יהונתן
  • את מאוד מאוד נורמלית ..
    עברתי תהליך דומה עם רואי .

בקושי התחברתי אליו ובטח שלא הרגשתי רגשות עזים וטירוף של אהבה
    הכל התחיל אחרי כמה חודשים שהתחלתי להתחבר אליו וחוש אהבה עזה והיום אני מטורפץ עליו.

• זה מאוד טבעי...

שהייתי בהריון בהדרי, חשבתי לעצמי איך אוכל לאהוב אותו כשאני כל כך מטורפת על רעי...

אבל עם הזמן, את הולכת ומשתגעת...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• את נורמאלית בהחלט
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • יקירתי - כן! כן! כן!
    את כ"כ נורמלית!!!!!!!!!!!!!!!
    ואת כ"כ בסדר!!!!!!!!!!!!!
    שמחה שכתבת את הדברים!
    לא כולנו נקשרות בעבותות של אהבה בשנייה שילדנו.
    לפעמים (לעיתים מאוד קרובות שלא מספיק מדוברות....) האהבה ניבנית עם ההכרות עם הטיפול היומיומי, עם הזמן.
    זה בהחלט יכול לקרות בעוד יומיים או בעוד חודשיים או בעוד חצי שנה שתרגישי איך כל יום את מתאהבת ואוהבת יותר ויותר ויותר.
    כשהוא יתחיל לחייך ולהגיב ולהיות קצת מעבר לדבר קטן שרק ישן, אוכל, מחרבן ובוכה.....
    איך הולך עם הגזים?
    עם איזה תמ"ל אתם עכשיו?
    ומלא
  • טוב אצלי זה לא היה כ"כ ככה, אבל כן היה לי קשה בהתחלה להתרגל שנכנסתי להריון , בכיתי המון (זה לא היה מתוכנן וטנושה באה בהפתעה מוחלטת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מילנה את יודעת שאני אוהבת אותך?
    את פשוט מקסימה!!!

בואי אני אספר לך משהו- בילד השלישי שלך, את לא תעשי הרבה דברים שאת עושה עם עידו וזה לא בגלל שאת פחות אוהבת...
    זה רק בגלל שאת מבינה שזה לא כזה משנה.
    ועידו זוכה באמא רגועה יותר, זורמת יותר, נינוחה יותר.

חכי חכי ממי עוד מעט הוא יתחיל לנגוס לך פיסות מהלב.
    את כמעט ולא תשימי לב וזה יקרה.

זה ממש הגיוני מה שאת מתארת,
    וזה מכל הסיבות שתיארת בעצמך.

את אמא מקסימה!!!

[

[
    [
  • שולחת לך מלא מלא
  • מליון
  • תודה בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • מאוד מוכר גם התחושה וגם רגשות האשמה שמתלווים אליה.
    אבל אי אפשר להילחם בשניהם
    כמו שהבנות מעלי כתבו - לאט לאט הדברים יקבלו את המשקל שמתאים להם, ההורמונים יירגעו, ותראי איך הכל מתיישב במקום שלו.
  • את הכי נורמלית שבעולם
  • כשנדב נולד, ממש באותו הרגע הרגשתי מאוהבת . הרגשתי שהוא התינוק הכייייי יפה בעולם . יכולתי לבהות בו שעות
  • מילנוש
  • תודה מקסימות!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה