מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    הייתי השבוע אצל הרופא שהתחיל לי מעקב הריון מסודר... וכמובן שהוא עשה לי אולטרסאונד שהראה שק הריון ועוברון קטנטן עם דופק!! ההמתנה לאולטרסאונד שיגעה אותי אבל היתה שווה כל רגע בסופו של דבר.
    רציתי להתייעץ איתכן לגבי ויטמינים, ברזל ושמן דגים, אני כבר עכשיו התחלתי, ואני לא יודעת אם זה מוקדם מידי...

מבטיחה להמשיך לעדכן, וממשיכה לעקוב אחרי הפורום בציפיה להרבה חדשות טובות שיבואו על כולנו, אמן.

ושירה תודה על הטיפים, הצלחתי להוסיף סרגל בסופו של דבר
9 תגובות
עמוד 1
  • היי אפי

קודם שיהיה המון במזל טוב .. שיהיה הריון תקין וקל :)

בגלל שאני חדשה בפורום..
    אם זה בסדר מצידך כמובן אשמח שתשתפי אותי מה היה הדרך שבה הצלחת להיקלט
  • אפי מזל טוב! המשך הריון קל תקין ומשעמם! תהני מכל רגע!

לשאלתך, בתחילת ההריון לוקחים חומצה פולית ובהמשך לוקחים גם ברזל . יש מולטי ויטמין של נשים בהריון שתוכלי לקחת. לא לקחתי אומגה או שמן דגים .....
    אם יהיו לך עוד שאלות, אנחנו פה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מזל טוב איזה אושר שימשיך עגול תקין וסקסי תמשיכי לעדכן אותנו ...
  • קודם כל מזל טוב!!
  • מזל-טוב אפי
  • חומצה פולית ופרנטל (מולטי ויטמין ) בשלב הזה.[
    ברזל לוקחים בשלב מאוחר יותר- לא עכשיו הרופא כבר יגיד לך מתי.
    לי הרופא שלי שהוא פרופ' להיריון בסיכון לא פחות אמר שכל העניין עם האומגה 3 זה שטויות. אינטליגנציה זהו עניין גנטי וסביבתי, לא קשור לויטמינים.

• תודה רבה לכולכן,
    האמת שאני התחלתי לקחת כבר את הויטמינים והפסקתי עם החומצה פולית בנפרד כי היא קיימת במולטי ויטמין....
    היי מורן, אז ככה, אני ניסיתי במשך שנה, ניסיתי כמעט הכל לפי הטיפים שקיבלתי פה בפורום, ערכות ביוץ, רגליים למעלה, שבוע ברצף, יום כן יום לא וכו... אבל ללא הצלחה, הבעיה שהייתה לי היא ברמת ההורמונים שלי שטופלה על ידי טיפול אחד של איקקלומין, בחודש שאחרי הטיפול ניקלטתי. הכי מצחיק זה שבחודש בו לקחתי את הכדורים היינו כל כך בתוך העניינים והנסיונות ובסוף החודש התאכזבנו, חודש אחרי לא היה לנו כח לכלום ובלחץ עשינו פעמיים שלוש באותו חודש... ונקלטתי, כך שאני כבר לא יודעת מה השיטה הטובה ביותר:)
    בכל מקרה אל תיהי לחוצה זה יגיע!! שיהיה המון בהצלחה.

יובל שמתי לב שאנחנו ממש כמעט באותו היום! מגניב שיהיה גם לך המשך תקין קל ועגול
  • אפי מתוקה תודה רבה לך ..

תמיד מעודד לשמוע סיפורים כאלו מבנות .. תמיד טוב לקחת איזה פוש
  • איזה יופי!!! בשעה טובה!!! קל ותקין עגול ומשעמם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה