-
יאווווו חבל ממש.
אני הייתי ממליצה לך להתנתק מדר אינטרנט - הרוב שם מוגזם ולא רלוונטי. כולנו לוקחות את ההורמונים האלו ואין ספק שיש בהם דברים שלא טובים לגוף אבל כל עוד זה במינון הנכון הכל בסדר.
תתמקדי כרגע בבייבי שאת צריכה להביא ובע״ה הכל יהיה בסדר.
ב ה צ ל ח ה .....
-
לא את לא היחידה,
לי בדרך כלל אין בעיה עם הרירית, ולרוב היא עבה ולא עושה בעיות,
אני קיבלתי את התרופה "ליתר ביטחון" ולא אהבתי את זה ולא לקחתי,
בדיוק בגלל כל מה שקראתי
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
באמת חבל , ממש חבל!!
מסכימה לגמרי עם מה שנאמר , הרופאים שלנו יודעים הכי טוב מה טוב בשבילנו!!
מקווה שזה לא פגע בסיכויי ההצלחה שלך החודש, מחזקיה לך
-
אני לא מסכימה , עם התגובות ולא חבל על כולם....
עם כל הכבוד לכווווווווולן, התהליך הזה הוא תהליך ארוך (תהליך של להכנס להריון) וגם אם אנחנו רוצות שהוא יהיה מהיר , וגם אם יש כמה בנות מזל שנקלטות תיק תיק על הטיפול הראשון, הרוב הגדול זה לא ככה. מכאן.... המסקנה : להפסיק לחשוב "חבל על הזמן" כי אם חושבים ככה, נכנסים ללחץ מתמיד, כל הזמן לחץ להספיק, לחץ לא לפספס, וככה כל תקלונת קטנטונת (ותודו שקוראות תקלות לאורך הדרך... תקלות עם תרופות , עם מרשמים, עם עוד ועוד ועוד) זה מלחיץ רצח ומביא אותנו לסיטואציות ממש ממש קשות, וכל מה שמביא לכך זה התחושה ש"חבל על הזמן"
אני איתך מתוקה, אם את לא בטוחה ועד שלא קיבלת תשובות שמספקות אותך אל תיקחי כלום!!!
בסוף, במוקדם או במאוחר כולנו ניכנס להריון, בסוף נשכח שהיינו כאן (נספר לנכדים כמה שסבתא שלי מספרת לי היום....
הבעיה היא "כאן ועכשיו", היא לא לנצח!!
-
מאמי כמו שאמרו לפני,
אל תקראי מה שכתוב באינטרנט!!!! יש באמת נטיב להגזים עם מה שכתוב וזה סתם מבהיל..
תסמכי על הרופא שלך ואם יש לך את הספק הכי קטן, תשאלי!!!!
כשאני הייתי מגיעה לרופא שלי הייתי שואלת אותו על כל דבר ודבר כי הכל נכנס לגוף שלי ורציתי לדעת מה בדיוק אני מכניסה לגוף שלי.
הרופא כבר היה צוחק עליי שיש לי דוקטורט בנושא
-
ונינה,
אני ממש מצטערת לקרוא מה שכתבת אני לא מבינה מאיפה נובע הכעס אבל מה שבטוח זה שאין כזה דבר תיק תק, אני נקלטתי בהפריה שניה, זה תיק תק מבחינתך בהתחשב בזה שעברתי עד ההפריה שלושה ניתוחים ו4 שנות נישואים???
כל אחת עוברת קשיים בפני עצמם בין אם פיזיולוגים ובין אם נפשיים והתבטאויות האלו לא טובות לאף אחת, כולנו כאן באותה צלחת, כולנו מטופלות פוריות, לחלק לוקח יותר זמן ולחלק פחות אבל מה שבטוח הוא שגם אלו שנקלטו "מהר" יחסית עברו דרך לא קלה ומה שבטוח זה שההריון לא בא להן בתיק תק....
בכל מקרה אני חושבת שאם כבר עושים החזרה אז חבל ל"בזבז" עוברים, וצריך לעשות כמו שצריך אבל באמת שלא בוכים על חלב שנשפך והלוואי והכל יסתדר מעצמו וDubi תיקלט בע"ה....
-
שושה נטאלי אני מסכימה איתכן לחלוטין...
לי לא הייתה שום בעיה ובכל זאת בהמלצת הרופא
קיבלתי אסטרופם ואנדומיטרין... ככה ארבעה סבבים שלמים...
ברביעי ברוך השם כבר נקלטתי....
" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
-
שושה את ממש לא הבנת אותי,דווקא התכוונתי להגיד שזהו תהליך ארוך לרוב הבנות, זה הכל....אולי הביטוי היה לא נכון, אבל הכוונה היתה להגיד שצריך להתעזר בסבלנות ושכל המחשבות הללו (שגם אני נפלתי בהן) לפיהן "חבל על הזמן" לא רק שלא תורמות אלא מזיקות יותר .
אין בי שום כעס, וההפך הלוואי על כולן להיקלט מהר (יחסית) , דוקא נראה לי שמי שכועסת זאת את, את זו שלקחת את המילים שלי והוספת להן "טון" של כעס, ואף לקחת ממש ממש קשה את הביטוי "תיק תק" אז קודם כל לא התכוונתי לזלזל, ואני בהחלט חושבת שמי שרוצה ילד, גם אם אינה נמצאת בתהליך של פוריות ולא נקלטת זה קשה לה, (בגלל זה אני סופרת את התהליך שלי מהיום הראשון שהפסקתי עם הגלולות..) בגלל שאני לא חושבת שזה שלא הייתי אז בטיפולי פוריות זה אומר שאת התקופה הזו צריך להוריד מה"ספירה" ....
בכל אופן... ממש ממש התבלבלת, אין בי כעס ולא היה זלזול, בסה"כ רציתי להגיד "סבלנות" ולתרום מהנסיון שלי , סליחה מימך אפ פגעתי בך, ובכל אופן לא נראה לי שמגיע לי לספוג תוקפנות ממך....
-
ככל שאני קוראת הת התגובות שלכן על מה שכתבתי אני נעלבת יותר, אמרתי שמי שניקלטה מהר היא בת מזל... זאת קללה???? זה העליב מישהו?? האם זה גורע מהכאב של מישהו? קשה לכן להודות בזה שיש בנות שיש להן יותר מזל מאחרות, שיש בנות שלקוח להן פחות מאחרות??? האם לכתוב עליהן שהן בנות מזל ביחס לכאלו שלוקח להן יותר זה אומר לזלזל בכאב שלמישהו??? נראה לי שאתן כועסת באופן כללי ופשוט החלטתן להוציא עלי... תיקראו את מה שכתבתי שוב ושוב ולא תימצאו זיק קטן של זלזול כלפי אף אחת ולא כלפי התהליך של אף אחת!!!
-
NASHANUSH
גם את קראת חצי???????????
תיקראי מההתחלה ועד הסוף, אף אחד לא התכוון לזלזל באף אחד, בסך הכל ניסיתי להסביר משהו, שנית אני בהחלט חושבת ועומדת על כך שאם את לא בטוחה במה שנותנים לך אל תקחי כלום, ולידיעתך בהחלט אני לוקחת את העצות של עצמי, בעניין הזה ובהחלט בכל שאר העניינים בחיי!!
-
פשוט עצוב, כל כך הרבה תוקפנות
-
אם לא הבנתי נכון אני מתנצלת זה פשוט היה נשמע לי כאילו יש כאלו שנקלטו מהר אז הן לא מבינות וזה לא ככה בתכלס ...
בכל מקרה דעתי כדעתך לא צריך להלחיץ בשום אופן אני אפילו ויתרתי על סבב (אחרי שהזרקתי לעצמי שבועיים טונות של כימיקליים) כי היה חשש לגירוי יתר ולא הייתי מוכנה לסכן את הגוף....
מאידך לא צריך להיות שאננים חבל לדעתי פשוט חבל... אני סומכת על הרפואה (לא בעיניים עצומות כי יש פשלות ומי כמוני יודעת כשבזמן הרדמה לשאיבה נפל החשמל ולא היה רדיטור שישמור על הפעולות החיוניות של הגוף שלי... ובטח כעו"ד של רשלנות רפואית)... אבל לצערנו אנחנו תלויות ברפואה כדי להשיג את המטרה ואם לקיחת כדור כזה או אחר לפי הרפואה מגדילה את הסיכוי להריון - חבל לבזבז את החודש ואת העוברים שנשאבו לא ???? מה גם שכולנו לוקחות את אותם כדורים אם זה היה משהו חדש שלא מוכר אני גם לא הייתי לוקחת.
בגלל זה רשמתי חבל, חלילה לא להלחיץ את דובי כי מה שקרה קרה, אבל חשוב לזכור שאנחנו לא רופאות והאינטרנט מלא בהגזמות שלא רלוונטיות והעובדה היא פה, היא ראתה שיש סיכון לסרטן אבל כששואלים את הרופא הוא אומר נכון אבל רק אם תקחי 6 שנים ברצף.
בכל מקרה מתנצלת על האי הבנה ועדיין מתפללת ומקווה בשביל דובי שהפעם הזו תהיה הפעם שלה ובאמת כמו שרשמת שבע"ה נצחק על כל התקופה הקשה הזו עם הנכדים שלנו....
-
vaninit,
קראתי טוב מאוד את מה שכתבת...
ואני מצטערת אבל היה בזה איזה טון של זילזול ובחירה לא טובה בכלל של מילים..
אני מסכימה עם מה ששושה אומרת...
כל כך הרבה נשים לוקחות את התרופות האלו ונכון שזה לא בריא אבל הכל תחת פיקוח ולא סתם עושים מעקבים תוך כדי הטיפול.
אני חושבת שצריך לסמוך על הרופא ואם יש משהו לא מובן לשאול בלי להתבייש! ולא לקרוא באינטרנט כי זה לא תורם ללחץ שגם ככה נמצאים בתקופה הזאת.
אין לך מה להיפגע או להעלב,
זה טבעי ונורמלי שלא מסכימים לפעמים ושלכל אחד יש דעה שונה.
שום דבר לא נאמר בתוקפנות או במטרה לפגוע בך או במישהי אחרת.
שיהיה בהצלחה לכולן!!
-
אני גאה בך שאת בודקת לפני שאת הולכת בעניים עצומות
רק פעם הבאה תקראי יותר טוב
-
סליחה שאני מתערבת אני פורום השכן,הייתי כבר בהריון שצערי לא התפתח ועברתי גרידה בשבוע 7 לפני חצי שנה כמעט זה היה היריון שני ויש לי ילד בן 12 ,מאז הגרידה לא מצליחה להקלט לאחרונה עברתי היסטרוסקופיה שבה שוחררו הדבקיות ברחם שנגרמו עקב גרידה ,הייתי כל כך אופטימית לגבי זה אבל שוב לא הצלחתי ועכשיו אני אמורה לשתות כדורים לבניית רירית הרחם קוראים להם "פרוגילוטון " והם מחקים מחזור טבעי ומעבים את רירית הרחם ,(עברתי 2 מעקבי זקיקים -זקיקים שלי יפים אך הרירית שלי דקה) גם אני כמו דובי קראתי על תרופה והייתי בהלם ,רופא אמר שאפשר ליהות בהריון אם תרופה הזאת (אך כתוב בשום פנים באופן לא להשתמש בה בזמן הריון ) ושזה עוצר ביוץ ובכלל כל מיני תופעות לא נעימות ,אבל בכל זאת אני רוצה לאמין שרופא רוצה לעזור להגיע להריון ואני צריכה לשתף איתו פעולה אם כל הקושי שבדבר.ועוד פעם הוא עוד שזה לא אומר שסיבוב אחד יהיה מספיק .ואני כל כך לא רוצה להכניס שוב הורמונים לגוף ,אבל אין לי הרבה ברירה .אז "dubi" יקרה אל תרגישי רע מאמי -כולנו לפעמים טועים לא נורא -תמשיכי הלאה מאמי ובשורות טובות. חיבוקים
-
בנות יקרות, תודה על כל התוגובות!
מאחלת לכולנו להיקלט מהר...ושכל הלחץ ישאר מאחורנו.